Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość adjftfggcbhn

rozdarte serce

Polecane posty

Gość adjftfggcbhn

hej, chce wam opowiedziec moją historię, bo nie mam komu o tym opowiedzieć i myślę, że jak napiszę chociaż tu to mi ulży. Od 4 lat jestem zakochana(zauroczona) w pewnym chłopaku (D)- nie wiem jak to nazwać ale gdy go zobaczyłam pierwszy raz w szkole to serce zaczeło mocno mi bić- i pomyślałam sobie "to będzie mój mąż". Oczywiście sama nie odważyłam sie do niego podejsc pogadac- ale ku mojemu zaskoczeniu to on pierwszy do mnie napisal. Spotkalismy sie potem kilka razy ale jako znajomi- mi sie tak wydawalo- czesto widzialam przy nim duzo kolezanek i tez myslalam ze mnie tak traktowal. Dla mnie to był chłopak z wyższej półki ale nigdy nie pokazałam mu że mi na nim zależy. Potem nasz kontakt sie urwał- nie całkowicie ale nie było częstych spotkań. Ja zapoznałam swojego obecnego chłopaka(P)- jestem z nim prawie 3 lata i z mojej strony nie jest to wielka miłosc- np nigdy nie poczułam tego co czułam gdy patrzałam na (D). Oczywiście kocham go ale teraz jestem z nim bardziej z wygody i przyzwyczajenia- no i wiem ze on mnie bardzo kocha i skrzywdziłą bym go bardzo gdybym odeszła. Przez cały nasz wziązek ja i tak bardzo często myslałam o D, nawet codziennie pojawiał sie w moich myślach, Gdy znalazł sobie dziewczynę byłam zazdrosna i było mi przykro. Ostatnio gdy pokłociłam sie ostro ze swoim chłopakiem i nie odzywałam sie do niego kilka dni- napisałam do D i się umówiliśmy. I od tego czasu wszystko we mnie odżyło na nowo. On mi powiedział że wtedy tez chciał ze mną być ale myslał, że ja tego nie chce. Mój chlopak o tych spotkaniach nic nie wiedział. Głupio się na początku czułam, ale potem już mi przeszło- zastanawiam się czy ja go kocham w takim razie kiedy nie mam wyrzutów sumienia że spotykam sie z innym? Zawsze brzydziłam się takimi dziewczynami które zdradzają swoich chłopaków a teraz jestem jedną z nich.Teraz D nie proponuje mi zwiazku bo wie ze mam chlopaka ale jemu to nie przeszkadza- myslicie ze mnie wykorzystuje? czy byla ktoras z was w podobnej sytuacji?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować