Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolewoczy

ja juz poprostu nie moge z tym blogiem kasi tusk

Polecane posty

Gość kolewoczy

wiecznie tylko podkresla jak tanio wszystko kupuje, nie wiem czy chce sie przuypodobac szarej masie czy jak?i zawsze jak jest naplaskich butach to staje na palcach. ladne sa niektore stylizacje, owszemlae na litosc boska setki dziewczyn sie tak ubiera a moze ja przesadzam?

Gość vanillasky..
mnie tez juz znudzil, ciagle to samo, nic oryginalnego, krotkie spodniczki i podkoszulki

Gość a mnie sie bardzo podobaja
stylizacje ktore Kasia zamieszcza na swoim blogu. potrafi idealnie dobrac sukienki do sylwetki. wyglada naprawde swietnie!

Gość vanillasky..
co ty gadasz, do jej sylwetki wszystko pasuje bo jest chuda jak patyk, ciekawe czy potrafilaby dobrac idealna sukienke dla pani o rozmairze poweidzmy 40-42

Gość kolewoczy
haadia nie wykrzykuj mi tu ok?

Gość a mnie sie bardzo podobaja
vanillasky.. - chodzi mi o to, ze Kaska ma niewielki biust i raczej waskie biodra. A potrfi to bardzo psrytnie maskowac ubiorem. zaklada sukienki i bluzki z dekoltem w lodke, spodnice i spodnie z wysokim stanem itp. eksponuje zgrabne nogi itd.

Gość kolewoczy
ale ja sobie tego nie zycze na moim topiku

Ja tez lubie jej bloga :) a z tymi promocjami to może chodzi o to, ze ona po prostu informuje czytelniczki, gdzie takie coś mozna dostac i za jaką cene... mnie tylko troche dziwi to, ze ona i spodnie i spódnice nosi na wysokim stanie... wiem, ze jest taka moda teraz, ale ona to juz przesadza czasami..

autorko, piszesz że "setki dziewczyn sie tak ubierają" - a co w tym złego? mnie jakoś to całe silenie się na oryginalność (często z komicznym zreszta skutkiem) nie kręci. Kasia to śliczna i zdaje się sympatyczna dziewczyna w całkiem ładnych ciuszkach - czego sie tu czepiać?

Gość a na allegro jest mnostwo
zastanawiam się czy ona je to co przygotowuje? taki patyk z niej;) blog fajny:)

Gość szafiarka21
wypowiedz cytowana ze strony Wizaz.pl Mysle, ze Kasia jest bardzo przebiegla osoba, o czym swiadcza jej aukcje na allegro, gdzie sprzedaje swoje ubrania. Gdyby szanowala swoje czytelniczki to przyznalaby sie na swoim blogu, ze zamale sukienki najpierw poleca na swoim blogu, a nastepnie wystawia na allegro. Jeden z jej nickow to proska1. Wczesniej miala zalozone konto na szafa.pl, gdzie pod tym samym nickiem proska1 podszywala sie pod swoja fanke. Napisalam do niej kilka dni temu, ze nieladnie tak oszukiwac swoje czytelniczki, po czym wyczyscila cale konto na szafa.pl, a wszystkie moje komentarze na powyzszy temat kasuje... weszlam na to konto allegro i faktycznie dziewczyna z wizazu pisze prawde! tuskowna najpierw cos chwali na swoim blogu a pozniej to sprzedaje, nowe lub uzywane ze spora przebitka!

Gość Kolewoczy
No i prosze,klamstwo ma krotkie nogi,ha!tez widzialam na allegeo jej zdjecia,ale myslalm,ze ktos sobie reklame robi,ale nie,kaska to oszustka i tyle

Gość Filipp0-Inzaghi
Oszustka? Bo sprzedaje swoje ciuchy, a ludzie płacą za nie więcej, niż za nie zapłaciła w sklepie? Puknij się w ten pusty łeb ;)

Gość czak wspak
A mnie męczą ciągłe informacje o tym marnym blogu tej marnej znawczyni. Prawie jak Cichopek i Mucha. Wszędzie.

Gość Kolewoczy
Tak,moim zdaniem jest oszustka niestety,poniewaz zarabia na czyjejs naiwnosci, najpierwvkupujevszmaty na wyprzedazach za cene prawie minimalna,reklamuje,ze super, a pozniej sprzedaje za cene wiekasza od oryginalnej. A komentarze typu pusty leb to daruj sobie drogie dziecko, bo splywa to po mnie jak po kaczce:)

Gość maxi123
dajcie spokoj dziewczynie, jak ktos potrafi zarobic albo ma jakis pomysl na zycie to jest beeee, nie ogladajcie, jej nie kupujcie jej rzeczy i tyle;))))trudne?

Gość a na pogrzeb przybyła
przecież te ceny wynikają z tego, że jej ojciec jest premierem, więc jest jakaś grupa idiotek, które to kręci, że będą chodziły w ciuchach od córki premiera jeśli chcą to niech płacą i tu nie ma żadnego oszustwa natomiast jej blog to element polityki Tuska i dam sobie łeb obciąć, że ktoś jej to badziewie prowadzi, pod kątem wykonywania i doboru zdjęć, formy bloga itp, bo to zbyt dobrze wygląda jak na radosną twórczość przeciętnej dziewczyny przy okazji przypominam, żeby nie podawać do matoła :classic_cool:

Gość przelotemmmmm
to nie kasia tusk sprzedaje te zdjecia tylko jakas dziewczyna ktora zarabia na popularnosci bloga, patrzy co kaska kupuje leci bierze to samo i potem sprzedaje wykorzystujac jej zdjecia. takie jest moje zdanie:)

Gość przelotemmmmm
te ubrania miało byc:)

Gość FIlipp0-Inzaghi
kolewoczy: na tym polega handel, więc się wstrzymaj z określeniami "oszustka". Pewnie Twom zdaniem powinna darmo wszystko dawać :D

Gość kolewoczy
co za glupoty, za darmo bym tego naet nie wziela..

Gość fcxcbcxbc
Ja uważam, że ten cały blog to ZAPLANOWANY zabieg marketingowy i tyle :) Nie zdziwiłabym się jeśli by się okazało, że to ktoś dobiera jej ciuchy ;)

Gość czikita banany
wiecie co a mi się podoba ten blog. ciuchy tam sa ogólnie dostępne. a ile to osób ma konto na allegro i to żadne przestępstwo :D ale oczywiście zawiśc i zazdrość. niestety takie cechy naszego sfrystrowanego kraju. tez nie mam kasy na takie ciuchy ale trudno sie mówi. kiedys sie dorobie i sobie kupie. a to co ona robi to jakoś mnie nie interesuje i nie wiem czego wy sie tym tak ekscytujecie, jest setki takich modowych blogów na necie. a ten jest nawet udany

Gość musibyccosnarzeczy
podejrzane, tym bardzij,ze zblizaja sie wybory