Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem dlaczego

Drogie kobiety!

Polecane posty

Pisalem w innym watku ale chyba niebardzo trafilem. Czesc wam jestem facetem Mam do was pytanie a wlasciwie nie wiem jak szukac kobiety która byla by ładna, madra, nie leciala na kase, byla dziewczyna i przyjaciolka jednoczesnie. Nie jestem typem romantyka, ale chyba kazdy ma jakies marzenia jak chodzi o ta druga osobe. Moja taka nie jest. A moj kumpel trafil wlasnie na taka. Jest ladna , zadbana nie dosc ze sama sie uczy to ciagnie jego w zwyz. (on skonczyl jedne studia, ktore nie interesowaly go wiec ona powiedziala mu, ze jesli ma szanse to niech skonczy to co go interesuje, co jemu sprawia przyjemnosc) ona dopiero zaczynala studia wiec wyjechali razem. Zmienil sie przy niej na lepsze (choc on zawsze byl hmmmm no bardzo rozgarniety) naprawde jak slysze jak rozmawiaja to o rzeczach o ktorych ja nawet nie slyszalem i czego nawet nie rozumiem. Tez chcial bym kobiete ktora nie tyle ze zrobi ze mnie kogos innego ale ze pokaze ta droge dzieki ktorej bede mial motywacje do tego ze bede chcial byc lepszy. Ta jego dziewczyna ma duzo zainteresowan ja nawet nie wiem jak to sie nazywa on tez caly czas sie czyms zajmuje. Ona pokazala mu swiat jaki dla nas wczesniej nie istnial. Zawsze mielismy w glowie piwo, dziewczyny, zabawa a teraz on ma taki umiar. I do tego jesli on chce isc sie napic z kolegami to ona mowi ok idz (chociaz i tak jak jej nie ma to on mowi ze wolalby jak by byla) nie robi mu awantur a moja jak tylko chce wyjsc odrazu dzwoni, placze ze napewno ja zdradzam, no z kim z kolegami? I moja nienawidzi jego dziewczyny jak tylko sie dowie ze ona jest z nami awantura gotowa. Ona to taka osoba z ktora chce sie przebywac, Dlaczego ja nie moge trafic na kogos takiego? Na dziewczyne ktora moi koledzy beda lubic i ktora nie bedzie myslala tylko o tym zeby jak najszybciej brac slob i zebym robil na jej utrzymanie. Ona zawsze jak gdzies sie idzie chce placic za siebie nie zawsze pozwala zeby on za nia zaplacil. Z prezentow sie cieszy a nie bierze z mina jakby jej i tak sie nalezalo. Sory za bledy ale jestem pod lekim wplywem a wrocilem do domu i nie mam z kim pogadac. Wk**wia mnie ze moge znalesc kogos takiego. A moja znowu dzwoni i dzwoni nawet nie odbieram bo uslysze ze i tak pewnie ja zdradzam. napewno z 5 kolesiami i z dziewczyna kolegi.

Bo mam wrazenie ze wy wszystki chcecie tylk osla co bedzie na was robil i najlepiej zeby jeszcze caly czas siedzial w domu. Przez cale zycie poznalem tylko ta jedna dzewczyne ktora jest normalna, niechce kasy tylko chce zeby facet przy niej byl. ale ona jest juz zajeta...

Gość mnjnjnj
typowy polski mezczyzna nic soba nie reprezentuje a szuka cudow

mnjnjnj sad wiesz ze nie reprezentuje? nie znasz mnie. Ja studiuje, pracuje, jesli mam kobiete to staram sie byc jak najlepszy dla niej ale oczekuje tez czegos w zamian. Nie tylko tego zeby spelniach tylko jej zachcianki. Kazda chce byc traktowana jak krolowa a żadna jak kobieta.

Gość mnjnjnj
ja tez studiuje pracuje jak polowa spoleczenstwa i co z tego ?? zadne osiagniecie

Gość mnjnjnj
fakt ze rozgladasz sie za inna bedac w zwiazku hm...

Gość kolejny burak na kafeterii
ło lele rym cym cym

ok ale moj temat dotyczy kobiet anie pracy pytalem czy uwazacie ze jest szansa na znalezienie kobiety takiej jak ta mojego znajomego, ktora nie oczekuje ze bedzie sie tylko kolo niej skakac ale jest poprostu fajna nie leci na kase, a do tego jest ładna i zadbana. ale widze ze to ostatni egzemplarz

Gość mnjnjnj
a poza tym ze laska twoja jest do bani, do niczego i wogole bee to dobrze sie ją rucha co?

Gość reasumując
szukasz takiej, która sie sama utrzyma i będzie cię ciagnęła wzwyż?

"fakt ze rozgladasz sie za inna bedac w zwiazku hm... " tak rozgladam sie bo moja dziewczyna zacgowuje sie tak jakby jej sie wszystko nalezalo i nie istnieli inni ludzie na swiecie

Gość mnjnjnj
nie martw sie znalezienie madrego faceta tez jest wyczynem prawie jak odnalezienie sw. gralla;)

Gość mnjnjnj
powinienes zerwac ze swoja dziewczyna a potem szukac idealu skora tej nie kochasz prawda?

Gość kobieta twoich marzeń.....
bedziemy do siebie pasować, mam: krzywe nogi chorą guowę nieświeży oddech syfa grzyba szklane oko protezę odbytu dospawane włosy zryty ryj po solarce zespół bordelina nadwarazliwą łechtaczkę nietrzymanie moczu oziebłość seksualna tachykardię katatonię hemoroidy plesniejące tipsy zaschnieta cipe podrażnioną wargę sromową(prawą) jestem emo les bi

"szukasz takiej, która sie sama utrzyma i będzie cię ciagnęła wzwyż? " nie ze sama sie utrzyma, ale zeby nie oczekiwala ze tylko ja bede na nia robil a ona nic. Dziewczyna o ktorej pisalem z chlopakiem utrzymuja sie razem, sa w zycie partnerami a ona nie zachowuje sie jak ksiezna ktorej wsyztsko trzeba pod nos podstawiac. mnjnjnj A oczekiwanie mardej odpowiedzi od kobiety tez chyba graniczy z cudem.

Gość mnjnjnj
powtarzam pytanie:) dlaczego nie zerwiesz z aktualna kobieta skoro jej nie kochasz i nie bedziesz szukac innej wymarzonej?

mnjnjnj Po pierwsze czuje cos do niej, ale denerwuje mnie ze za kazdym razem jak chce spotkac sie ze znajomymi robi awantury. Tym bardziej jesli jest tam ta wspomniana dziewczyna. Ale myslalem ze sie to zmieni wraz ze stazem zwiazku. Mam zamiar za nia zerwac, mieszkamy daleko od siebie i chce to zorbic na zywo wiec czekam az bedziemy sie widziec.

Gość mnjnjnj
skoro cie wkurza irytuje denerwuje i pytasz gdzie mozesz spotkac inna lepsza to co do niej czujesz?:o ale seks jest rozumiem?? taka zapchaj dziura dopuki nie trafi sie lepsza SKURWIEL! i tyle

Nazywaj mnie jak chcesz ale to wlasnie wy zachowujecie sie tak, ze nic innego wam sie nie nalezy. Cale zycie poznalem tylko jedna dziewczyne ktora jest inna.

Gość mnjnjnj
tak my jestesmy beee a wy jestescie dobrzy prawi i cudowni urwales sie chyba z choinki

Gość maja zeza rozbieznego
Uważam że powinieneś powiedzieć to wszystko swojej dziewczynie i dać jej czas żeby się zmieniła. Jeśli za pare miesiećy będzie tak samo, możesz się z nia rozstać. Ale tak z rozpędu to nieładnie, kobieta też człowiek, pomysl jak byś się czuł gdyby cie tak ktoś rzucił bez uprzedzenia.

nie napinaj sie tak, ja tylko pytalem czy istnieja kobiety ktore sa ja ta ktora opisalem, a ty juz musisz po kims jezdzic. Takich feministek tez nie trawię. Giń.

Gość mnjnjnj
sam gin jebako bez serca:o

Gość bfmkslzbmfk
a ty skończ z tymi nowotworami bo sam/a na niego zachorujesz.

Gość takasiakaiowaka
Jesteś chyba głupi, naprawdę sądzisz, że panna kolegi jest takim niepowtarzalnym ideałem? Każdy ma jakieś wady, może ta "idealna" jest do niczego w łóżku. Albo coś innego. Nie znasz jej na tyle, aby to wiedzieć.

Gość mnjnjnj
mu sie wydaje ze jest naj bo z nia nie jest;D

mnjnjnj widze porzucona ksiezniczke ktora pewnie zostala potraktowana jak przedniot do ruchania i pewnie sama zasluzyla. Ale prosze o odpowiedzi dotyczace tematu. (i nie od osob skrzywdzonych przez zlych facetow ;))

Gość takasiakaiowaka
Też tak mi się wydaje...

Gość takasiakaiowaka
Na ulicy pełno fajnych dziewczyn, za które bym się wzięła, gdyby nie ich heteroseksualizm. Także nie wiem, jaki autor tematu ma problem.