Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem dlaczego

Drogie kobiety!

Polecane posty

Wy macie problem ze zrozumieniem? Pisalem, ze chcilabym kobiete ktora byla by taka jak ona, chodzi o charakter, o to ze dodatkowo jest ladna i nie zachowuje sie jak nadmuchana lalka!

Gość takasiakaiowaka
Tak, doprawdy, to MY nie potrafimy tutaj czytać ze zrozumieniem. Ty za to nie masz za grosz empatii, jak widać.

Gość takasiakaiowaka
Nadmuchana lalka, czyli co? Nie odzywa się wcale i ma głupią minę? Takiej to nie znam nawet.

A o niej nie sadze tak tylko ja, ale wszyscy faceci ktorzy ja znaja i z ktorymi rozmawiałem o niej twierdza ze to swietna dziewczyna. Ale wy biedne zdradzane tego nie zrozumiecie. Bo nie jestescie kobietami tylko internetowymi wojowniczkami :)

Gość reasumując
Coś mi się wydaje że jak ją rzucisz to będziesz poznawał tylko gorsze od tej obecnej. Czego ci życzę. I nie jestem ani porzuconą ani ksieżniczką.

Gość takasiakaiowaka
Autor ma najwyraźniej problemy z myśleniem i chyba sam jest dmuchanym fotelem :D a przynajmniej pomyślunek ma iście zerowy. A jaki obrażony, że go panny na forum nie przekonają, iż mu się najlepsza należy. Na taką to trzeba zapracować, a nie po barach chlać (rzeczywiście ta panna ma klasę) i robić cielęce oczy do cudzej dziewczyny.

Gość takasiakaiowaka
Haha, jestem zdradzana :D czego to ja się tutaj nie dowiaduję, dziwy!

Gość reasumując
Autor szuka na forum takiej która będzie za niego płaciła i podniesie jego poziom intelektualny. Niestety, nie ma czego podnosić.

Gość takasiakaiowaka
Wyobraź sobie, że do baru, gdzie ludzie palą i piją nie pójdę, bo zaraz moje włosy złapią taką woń. Autorze, może trochę szacunku dla kobiet? Dmuchane lale... pewnie zaraz się dowiem, że takową jestem :P

Gość takasiakaiowaka
Kiedy nareszcie zrozumiesz, że to mogą być pozory?

"Autor szuka na forum takiej która będzie za niego płaciła " przykre ale spadasz ponizej jakiegokolwiek poziomu, gdzie napisalem ze powinna za mnie palcic? powiedzialem ze nie powinna wymagac jak standard tego że facet ma na nią harowac a ona ma lezec i pachniec. Boze...

Gość reasumując
NAPISAŁEŚ TO W SWOIM PIERWSZYM POŚCIE, TĘPOTO!

"Wyobraź sobie, że do baru, gdzie ludzie palą i piją nie pójdę" w barach obecnie sie nie pali, widac ze nigdzie nie wychodzisz tylko siedzisz przy tym forum. " Autorze, może trochę szacunku dla kobiet? Dmuchane lale... pewnie zaraz się dowiem, że takową jestem " Na szacunek też trzeba zasługiwać. Te które zachowuja sie jak dmuchane lale tak bedą nazywane. A ciebie nie znam i mam daleko kim tam sobie jesteś.

Gość takasiakaiowaka
Leżeć i pachnieć? Tak naprawdę do tego trzeba mieć gosposię... na palcach jednej dłoni wyliczę mężczyzn, których na to stać. Przesadzasz na pewno, Twoja dziewczyna nie może być aż taka.

Gość takasiakaiowaka
Autor, widzę, posługuje się kulturą, a anielicy oczekuje :D serio w barach się nie pali? A to nowość!

Gość reasumując
Najlepiej byłoby dla tej dziewczyny żeby przeczytała ten wątek i sama rzuciła nie rozumiejącego, bo jeśli w życiu jest tak durny i agresywny jak na forum to będzie z nim miała marne życie, nawet jesli zacznie zarabiac i rozwijać się intelektualnie a swojego debila ciągnąć do góry.

Gość takasiakaiowaka
O nie, ona powinna ZA SIEBIE płacić :P pan łaskawie nie wymaga, aby także jemu żarcie fundowała.

Gość takasiakaiowaka
Też zauważyłam, że autor agresywny (jak na takiego, co ma rozmówczynie gdzieś, jak to sam napisał) ;)

"Przesadzasz na pewno, Twoja dziewczyna nie może być aż taka." Ale np obrazila sie kiedy ta znajoma dostala od faceta prezent "bo ona dostala a ja nie" Nigdy nie proponuje zebysmy wyszli bo czeka zebym ja to robil i wszedzie bez umiary za nia placil. a dla mnie koszt ok 400 zl za wieczorn wyjscie jak przyjedzie na weeken to sporo

Gość takasiakaiowaka
Bogowie, za 400 zł to bym chyba padła, gdyby mi chłop prezent zafundował czy wypad gdzieś! Ale czy nie widziały gały, co brały? Skoro nie możesz spełniać jej wymagań - zaproponuj rozstanie i wyjaśnij jej to, może znajdzie sobie jeszcze kogoś dla siebie. Też byłabym lekko zirytowana, gdyby mi chłop się zachwycał znajomą.

I nie mowie, ze nie chce za nia placic, ale nie tyle w 1 wieczor. Chcialbym zeby choc raz choc udawala ze chce zapalacic sobie np za piwo czy jakis drobiazg ktory gdzies zobaczy a nie czekala az ja to zrobie. Mowiac "Ona zawsze jak gdzies sie idzie chce placic za siebie nie zawsze pozwala zeby on za nia zaplacil" mam na mysli ze jak przychodzi rachunek a jestesmy np w pare osob, ona chce sie do tego rachunku dorzucic.

Gość takasiakaiowaka
Może ma kiepską sytuację materialną?

"Ale czy nie widziały gały, co brały? " To już któraś z kolei dziewczyna ktora stala sie taka wygodna jesli chodzi o kase. Na poczatku nie chciala wychodzic bo mowila ze za drogo. A wiadomo cos zjesc, cos sie napic, a u nas dosc drogo (ja mieszkam w sopocie) a kiedy ja zaproponowalem ze zaplace to zaczela uznawac ze zawsze tak bedzie, choc mowie czasem niby zartem "to nastepnym razem ty mnie zapraszasz" a ona sie posmieje i dalej jest tak samo.

Gość takasiakaiowaka
Cóż, ona najwyraźniej liczy, gdyby to był związek przyszłościowy, że to Ty będziesz ją utrzymywał, a ona zostanie kurą domową. Rób jak uważasz, ludzie się zmieniają.

Gość reasumując
400 na 1 weekend to o wiele za dużo, uzgodnić z nią kwestie finansowe, jeśli się nie zgodzi to niech szuka bogatszego, ojej czy wy umiecie ze sobą rozmawiać..

Gość takasiakaiowaka
Mimo wszystko powodzenia autorze, widać, że ona ma nieco zbyt wysokie wymagania, ale Ty pewnie też nie jesteś doskonały. Zamiast zrywać tak z zaskoczenia, czym pewnie strasznie ją zranisz, radziłabym najpierw szczerze porozmawiać.Nie wszystko złoto, co się świeci, co do tej dziewczyny. Też mam w miarę ładne opankowanie, jestem kulturalna i raczej potrafię zająć rozmówcę, jednak mój rozum i uczucia to grząskie bagno, wręcz określiłabym siebie jako nienormalną. Także uważaj, bo możesz rzucić wartościową dziewczynę, znaleźć "ideał" i dopiero będziesz miał przeprawkę. Disciples mi się na dzisiaj znudziło, dobranoc.