Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie rozumiem dlaczego

Drogie kobiety!

Polecane posty

Tak czy tak zostalem pojechany tu przez wszystkie dziewczyny. Planuje zerwac z nia ale nie zrobie tego przez telefon. Poczekam. Rozmawialem juz 100 razy mowiel co chialbym zmienic. Przez to ze jest taka zazdroszcze znajomemu ktorego dziewczyna jest zupelnie inna a do tego ladna i dba tez o jego zainteresowania. Moja chce tylko zebym pracowal i pracowal. Do tego robi awantury jak tylko gdzies wyjde. Mialem juz kilka takich dziewczyn, po roku chcialy pierscionek i slub. I dla takich nie mam juz ochoty sie starac a fajnie miec kogos kto da ci kopa i motywacje do dzialania. Przytoczylem przyklad znajomego i jego dziewczyny, bo on przy niej stal sie lepszy. Przestal myslec o pierdolach a zajal sie swoim rozwojem. Ona zarazila go niektorymi pasjami, on ją swoimi. i przyznaje - z charakteru jest dla mnie idealem. Wyglad i to ze dba o siebie bardzo (bo to widac) tez mi sie bardzo podoba. I nie tylko mi. A z moja juz widze ze to nie ma sensu. Moze poprostu faktycznie za bardzo podoba mi sie tamta. Ale jest zajeta, wiec i tak nic z tego nie bedzie.

Gość julia--22-- J.R
Ja ci powiem jedną rzecz.:) Mogłabym powiedzieć, że pasuję idealnie do opisu dziewczyny twoich marzeń. Jestem atrakcyjna, ludzie mówią mi, że nie ma osoby której bym się nie podobała, ale mniejsza o to, wygląd nie jest najważniejszy, aczkolwiek, im dziewczyna jest ładniejsza tym przystojniejszego mężczyzny szuka. Ja zawsze spotykałam się tylko z tymi najprzystojniejszymi, mam u nich powodzenie, więc nie zwracam uwagi na przeciętniaków. Większość pięknych dziewczyn jest dokładnie taka sama, więc jeśli sam nie szokujesz i nie powalasz innych swoim wyglądem na kolana to nie oczekuj że trafi ci się piękna księżniczna z bajki. Ciągle powtarzasz, że zależy ci żeby była ładna, a ty jaki jestes? może wymienimy się zdjęciami i powiem ci jaki jest szczyt możliwości na które zasługujesz. Bo jeśli chodzi o twój charakter- chłopie... jesteś beznadziejny. po prostu porażka. Przeczytałam cały wątek, i tak jak dziewczyny powiedziały. Chciałbyś mieć ideał, a sam niewiele reprezentujesz sobą. Chcesz piękną dziewczynę, która sama się utrzymuje, pomaga ci we wszystkim w czym tylko może, stara się zmienić twoje beznadziejne życie, a ty od siebie co niby byś dał? Pewnie tylko chuja, o ile chociaż tym możesz się popisać:) Nawet kręciłbyś nosem płacąc za nią w restauracji, o ile w ogóle zabierałbyś ją w takie miejsca, bo po takim skąpcu jakiego tutaj pokazujesz niewiele można sie spodziewać. Jedynie wyjście do taniego baru na piwo i oczywiście "płać za siebie" :) Ale seks i wszystkie inne dogodności to z chęcią przyjmujesz, od siebie nic nie dając. Jesteś żałosny!!! Opanuj się.... Jest mnóstwo dziewczyn takich jak ja.. i ta twoja koleżanka. Nie są ważne dla nas pieniądze (ja jestem bogata, więc od nikogo nie muszę być zależna), jesteśmy ładne, zadbane, inteligentne... Ale szukamy też partnera który będzie do nas pasował, który równie jak my będzie atrakcyjny fizycznie, inteligentny, i przede wszystkim potrafiący zaopiekować się kobietą. To też dla nas bardzo ważne, aby mieć w mężczyźnie wsparcie i poczucie bezpieczeństwa, a po tobie z tego co wywnioskowałam NIE MOŻNA się tego spodziewać. bo ty chciałbyś tylko brać

Gość absolut cytrynowy :)
Kolego...Niezbyt fortunnie napisales i przekazujesz mysli.Jak typowy facet.Kobiety a zwlaszcza na kafe gdy widza takie wpisy,dostaja niekontrolowanego amoku i trzymaja strone panny lub msaja przeciwne zdanie do twojego.Konstruktywnosci w tym zadnej a temat sie rozmywa.Moja rada...(a radze facetom wyjatkowo rzadko)Pogadaj z kumplem lub zastanow sie jak on sie zachowuje i jak dobieral czy poznawal,dojrzewal do swojej kobiety.Troche szczescia trzeba miec ale przede wszystkim dobre kryteria wyboru i poszukiwan.Ewidentnie zle sie zabrales a dlaczego? Za malo mamy danych. Przerabialem mase takich przypadkow i tematow w praktyce i teorii.Dopiero po latach osiagnalem dobry poziom w caloksztalcie zycia,siebie i partnerek.Praca,nauka nad soba i pojmowanie,empatia,inteligencja emocjonalna.Ciezko ale konieczne.Inaczej wtopa na max

Gość julia--22-- J.R
Jak dla mnie to jesteś zwykła ciotą. Co to w ogóle ma znaczyć...:-/ "fajnie miec kogos kto da ci kopa i motywacje do dzialania. " ... To co kurwa mać, kobieta ma być twoją mamusią, która wszystko ci pod gębę podsunie i wszystko za ciebie zrobi? Jesteś dorosłym(chyba) facetem, który powinien sam się wziąć w karby, wziąć się za rozwój własnego intelektu i zainteresowań, żeby móc czymś zaimponować kobiecie... A czym ty niby chcesz imponować kobiecie, skoro jesteś totalnym zerem, który nie ma nawet własnych zainteresowań?!:D Jesteś po prostu śmieszny... ŻENADA...

Gość julia--22-- J.R
Nie, drogi kolego, nie dostaję niekontrolowane amoku:) Wszystko jest pod kontrolą. Po prostu staram się uświadomić autorowi, że jego wymagania są po prostu śmieszne. Facet jest nikim, nie potrafi ogarnąć swojego własnego życia, i oczekuje że znajdzie niańkę która będzie wokół niego skakała... A twój kolega który znalazł taką dziewczynę pewnie jest zupełnie inny niż ty. ma w sobie to coś dzięki czemu potrafi zatrzymać cudowną dziewczynę przy sobie. Ty nigdy takiej nie znajdziesz, bo jesteś palantem, masz to na co zasługujesz, więc ciesz się z tego co masz.

Julia...Wszysko swietnie ale sama przyznaj,ze i u was jest cos za cos a nie romantyczne uniesienia.To czesto jak transakcja handlowa a uczuc podobno sie nie kupuje aczkolwiek mozna je wywolac i zmanipulowac.Sa tacy zawodowcy,ze mózg staje w poprzek, wiec rozumiem piramide potrzeb Maslowa,ktora i tak sie dezaktualizuje ale tez rozumiem kobiety i gosci tego typu.Nie ma sensu ujadac skoro piszesz o ch...Nie blyszczysz wiec na tle innych:P

Gość julia--22-- J.R
Powiem ci tylko jedno autorze jeszcze...:D że nawet jakby ta kobieta była wolna to wątpię że miałbyś u niej jakiekolwiek szanse:D Nie twój poziom:)

Gość julia--22-- J.R
Nie rozmawiamy teraz o mnie, więc nie próbuj się tym sposobem bronić, ani też nie rozmawiamy o kobietach. Temat jest o autorze i o tym czy ma szansę znaleźć opisaną przez niego partnerkę, więc już się wypowiedziałam i dokładnie mu wyjaśniłam dlaczego NIE MA SZANSY.:) A takich kobiet na świecie jest mnóstwo, tylko widocznie nie obracasz się w takim towarzystwie...

Julia...no wlasnie...zioniesz ogniem i frustracja...Rozumiem,ze masz prawo do innego zdania ale nie do tak chamskiego obrazania ludzi nawet mniej rozgarnietych.No ale nie moj problem,ze jestes mloda i masz zgryza,zeby nie pojechac po kims takim jak autor.Zeby nie było: cenie wyzej kobiety niz facetów ale nie tak napastliwe

Gość julia--22-- J.R
Powiem ci jeszcze, że u mnie nigdy nie było coś za coś. Trafiałam na takich mężczyzn, którzy imponowali mi pod wieloma względami, nigdy nie patrzyłam na ich portfel, lecz na charakter, inteligencję, atrakcyjność. Nie musiałam od nich niczego oczekiwać. Niektórzy mężczyźni sami dokładnie wiedzą czego pragnie kobieta i nie bulwersują się z tego powodu. Wiedzą jak nas poderwać, oczarować, zaimponować.

Gość julia--22-- J.R
A ja cenię ludzi wykształconych i inteligentnych, nie ważna jest płeć, wiek, kolor skóry itd... Są na świecie mężczyźni i kobiety które są na wyższych poziomie intelektualnym i są też tacy którzy są na niższym poziomie pod każdym względem. Trzeba człowieka poznać, a dopiero potem oceniać.

J nie masz racji zawezajac temat,bo to szersze zjawisko i cale spektrum zachowan o podobnym przeslaniu i charakterze.Szwankuje komunikacja,tolerancja i empatia.Na tym wg mnie polega wspolczesny problem nawiazywania relacji.Do tego dodam lenistwo myslenia,rozwoju i ogolne.Zbyt wiele sie zwalnia z myslenia.To nie jest czcza pisanina tylko logiczne i racjonalne podejscie.Kazdy chce miec jak najlepiej i cos za nic albo za cos

Gość julia--22-- J.R
i najlepiej to przestan ze mną dyskutować. rozumiem że chcesz bronić "kolegę", ale zauważ że wszystkie kobiety tutaj się ze sobą zgadzają, i wcale nie jestes taki święty, bo też nas obraziłeś pisząc, że jesteśmy sfrustrowane:) Nie masz chyba pojęcia co znaczy to slowo. Nie znasz a oceniasz, gratulacje!!!

Julia...nie powinienem polemizowac ale jestes niekonsekwentna bo nie poznalas autora a juz go wsadzilas do szuflady.Kazdy ma szanse na zmiany i niewyobrazalne mozliwosci.Trzeba tylko chciec i szukac drogi.Jest mase sposobow.Ludzie inteligentni nie traktuja nieinteligentnych wizwiskami czy tp:P

Gość julia--22-- J.R
a niby dlaczego nie traktują?:) To chyba nie znasz zbyt wielu inteligentnych ludzi. Nie myl kultury osobistej z inteligencją. Poza tym poznałam główne cechy charakteru autora, więc mogę go po części ocenić i uświadomić mu to co chce wiedzieć. Bo ty np mi nie musisz niczego uświadamiać i wyciągać wniosków z moich wypowiedzi, bo ja sobie tego nie życzę.

Julio...wyobraz sobie,ze znam sie na wielu rzeczach i to konsultujac z fachowcami.Objawy agresji slownej,oceniania i kilka cech wypowiedzi swiadcza ewidentnie o pewnej formie frustracji.Wszystkie kobiety sie zgadzaja co nie naczy ze maja absolutna racje i monopol na to. Patrza ze swojego punktu widzenia wiec nieobiektywnie a na podstawie kilku info o kolesiu i wlasnych dosw. czy mysli. Jesli miliony gadaja glupstwa nie przestaja byc glupstwami.Proste

Ju...widze ze uzurpujesz sobie miec monopol na racje:D Rozczaruje Cie...Znam mase inteligentnych,ktorzy wlasnie nie zachowuja sie tak agresywnie slownie czy frustracyjnie.Masz zle info i mylisz pojecia ale Twoja sprawa...Zyji w slodkiej nieswiadomosci czy nieomylnosci.Kafe to nie koncert zyczen,wiec sobie mozesz:P Zalozysz wlasny portal to ujmij to w regulaminie:D Czytac tez nie musisz.Dorastaj szybciej,bo Cie wezme za rozkapryszona bogata panienke:)

Gość julia--22-- J.R
Mam gdzieś za kogo mnie wezmą. Ja przynajmniej nie mam problemów z mężczyznami i nie mam sobie nic do zarzucenia, moje życie jest wręcz idealne, i mam w nosie opinie ludzi którzy mnie kompletnie nie znają. Poza tym udowodniłeś w tym momencie, że sam nie wiesz czym jest kultura osobista i szacunek do ludzi. powiedziałam: nie znasz, nie oceniaj, a ty nadal swoje.

Ju....Widze,ze nawet dowody znajdujesz gdzie ich nie ma:D Za chwile splone na stosie czy mnie wyzwiesz?:D Super...Komunisci i dyktatorzy byliby z Ciebie dumni.Kto krzyczy czy demonstruje slowami o tym czy tamtym, najczesciej ma jakis problem. Skoro masz tak swietne zycie to gratulacje.Ciekawe tylko,ze tu jestes i to o tej porze:P

Gość julia--22-- J.R
a to już nie można od czasu do czasu wejść na internet?:) Nie mogę spać, ponieważ prowadzę życie imprezowiczki. W weekendy wracam z imprez nad ranem i całkiem mi się rozregulował tryb życia, dlatego jeszcze nie śpię, bo po prostu nie mogę zasnąć. Co mam innego robić o tej porze? Wydzwaniać do znajomych i ich budzić? Zastanów się... W normalnych godzinach mnie tutaj nie znajdziesz, bo mam mnóstwo innych zajęć.

Gość julia--22-- J.R
ciekawe jednak jest to co ty robisz o tej porze na forum dla KOBIET:)

Gość to ja ci powiem
nie czytalamw szystkich wpisow, bo sa po rpostu idiotyczne. Kobiety ogarnijcie sie i nie jedzcie po nim! A teraz moja rada, chcesz fajnej dziewczyny, z pasją, to sam miej pasję, chcesz poznać kogoś jak ona, a sam siedzisz albo na uczelni albo w pracy, a czas wolny spędzasz na piwie albo z dziewczyną, która Ci zwyczajnie nie leży. Zerwij z tamtą, bo ewidętnie jej nie kochasz, i zacznij coś robić. Idź na siatkówke, taniec, język obcy, ściane wspinaczkową, karate, no cokolwiek, pojedz na oboz narciarski w zimie, sa dla ludzi 25-35 np, koncerty, wystawy, teatr, w głupiej bibliotece poznasz kogos rozsadnego predzej niz w barze na browarze. rozejrzyj sie. Fajne, imtersujące dziewczyny zadko zaglądają do barów z piwem...

Gość to ja ci powiem do julii
"Jestem atrakcyjna, ludzie mówią mi, że nie ma osoby której bym się nie podobała, ale mniejsza o to, wygląd nie jest najważniejszy, aczkolwiek, im dziewczyna jest ładniejsza tym przystojniejszego mężczyzny szuka. Ja zawsze spotykałam się tylko z tymi najprzystojniejszymi, mam u nich powodzenie, więc nie zwracam uwagi na przeciętniaków" z tego opisu wynika, ze jestes strasznie zarozumiała i powierzchowna, tyle w temacie. Drogi autorze, piękne kobiety niekoniecznie szukają pięknych mężczyzn, poza tym pojęcie piękna jest baaaardzo względna. A ty zarozumiała imprezowiczko lepiej idź spać, bo bełkoczesz.

Gość julia--22-- J.R
piękne kobiety może rzeczywiście nie zawsze szukają przystojnych mężczyzn, ale ci niezbyt atrakcyjni muszą nadrabiać charakterem i inteligencją, a podejrzewam, że autor ma niewiele do zaoferowania

Gość julia--22-- J.R
To jest bardzo dobra rada, ale uważaj bo autor-królewicz pójdzie na jakiś kurs i znajdzie sobie pasje:) Z tego co widzę to umie tylko narzekać i czekać aż go jakaś inteligentna ślicznotka zmobilizuje i znajdzie mu pasję... Żałosne

Gość cokolwiekmysle
absolut cytrynowy ma za mało alkoholu w kieliszku....

Gość cokolwiekmysle
poza tym, co to za ćwok????????????? sfrustrowany.... zero prywatnego życia... pseudopsychologiczne wywody!!!!! debil!

absolut cytrynowy szacun Co do kobiet tez mnie zaskoczyly swoja napastliwoscia. Autor napisal, ze chcialby bardziej niezaleznej kobiety, z pasjami, inspirujaca to zaraz zostal zjechany, ze jest skapcem, ma za wysokie wymagania jest dupkiem probujacym oszukac swoja dziewczyne :D /Sygnalizowal jej kilka razy problem, nic sie nie zmienilo, a dziewczyna chlopaka tylko jeszcze bardziej mu uswiadomila, ze nie jest szczesliwy z obecna dziewczyna. I nie zrywa z nia przez smsa, tylko w cztery oczy, jak sie w koncu z nia zobaczy. Wg mnie gra fair. p.s. nie jestem facetem, zeby nie bylo :D

Gość cosmogirl
ja go rozumiem, tez bym taka zmienila :D co to za zachowanie w ogole, jakies placzki i dzwonienie