Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytający26

Jak sobie poradzić?

Polecane posty

Gość Pytający26

Powiedzcie mi jak pozbierać się po tym jak okazało się że byłem w związku który był kłamstwem, w którym wszystkie słowa Kocham Cie, były powiedziane tylko tak sobie, dla jej dobrego samopoczucia:(

Bylem w takim samym zwiazku i jedynym lekarstwem jest mijajacy czas. Dzis, po ponad roku od rozstania zupelnie inaczej na to patrze.

Gość Miko375
napisz cos wiecej, ile byliscie razem, czy odeszla do innego itp.

Gość Pytający26
A udało się Tobie poznać kogoś poznać po tym zdarzeniu?

Gość Pytający26
Razem byliśmy krótko bo dwa miesiące, a ogólnie znajomości to 4 miesiące. Raczej nie odeszła to nikogo innego, chociaż pewności nie mam. Po tym co mi napisała, chodzi o to że ona potrzebowała opieki, zainteresowania, czułości co ja jej dałem ale w tym wszystkim moje uczucia były nieważne

Pod warunkiem że mówimy o miłość , bo czy rzeczywiście można używać takich wielkich określeń po dwóch miesiącach bycia z Kimś? Nie chciałabym absolutnie nikogo urazić , natomiast moim skromnym zdaniem , mamy raczej do czynienia z fazą tak zwanego zauroczenia , silnego oczywiście ale stąd długa jeszcze droga do miłości .:)

Razem byliśmy krótko bo dwa miesiące, " normalny to ty koles nie jestes albo 2/10 :D

Mniej czy więcej zawsze bardzo to boli , jak Ktoś wyzej słusznie zauważył najlepszym lekarstwem jest czas , i może nowa znajomość , chociaż ja jestem daleka od takich praktyk ponieważ z doświadczenia wiem że osoby po "przejściach " usiłujące leczyć się nową znajomością, szukają w tej nowej osobie tego co miała poprzednia , na ogół w konsekwencji wychodzi z tego więcej krzywdy niż pożytku .

Gość Pytający26
Regres--> wiem o tym, że to że to śmiesznie brzmi.. 2 miesiące.. Ale jakkolwiek głupio to zabrzmi ja czułem się strasznie samotną osobą, i pojawił się ktoś kto okazał i uczucie, złudne jak teraz widać ale jednak, i teraz to boli te stracone nadzieje. Nie ważne czy dwa miesiące, dwa lata, cy dwadzieścia lat, byliśmy razem i jakieś normalne zachowanie na koniec się należy a nie kilka słów na gg..

jak kobieta :) powiem ci jak facet facetowi OLEJ JĄ!!! Jest milion swietnych kobiet na tym świecie które polecą na ciebie A następnym razem,z następna panną przytrzymaj uczucia na wodzy zanim dokładniej jej nie poznasz

2 miesiące to trwa zauroczenie, czasem nieopatrznie powie sie magiczne słowo (kocham Cię). Miałam podobną sytuację, tylko, że to ja byłam tą złą kobietą :D Tak jak napisała potrzebowała zainteresowania. P.S.: Kobiecie wcale nie jest łatwo zerwać, ale ktoś z dwojga musi mieć jaja, jezeli coś sie wypaliło i do nikąd to zmierzało.

Gość a po co
musisz sobie uzmysłowić że jedna osoba nie może wywrócić Twojego światopoglądu do góry nogami, potraktuj to jako przypadek trafienia na bardzo niewłaściwą osobę - głowa do góry będzie lepiej :)