Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę kupić własne M

jaki macie metraż mieszkania???i czy jest dla was wstarczający???

Polecane posty

Gość chcę kupić własne M

chcemy kupić mieszkanie ok 38 m bo na takie nas stać niestety w dużych miastach mieszkania sa chorendalnie drogie tylko zastanawiam się czy dla rodziny 2+1 to nie za mało teraz mieszkamy w domu u teściów i nasz córcia ma własny pokój dwa razy taki jak będzie miec w naszym własnym m ale wyprowadzić się musimy bo dostaliśmy pracę w miescie i dojazdy nas zjedza

Gość mieszkanie
59,1 m na dwie osoby dorosłe

60 metrów na 3 osoby przydaloby się koło 100 - żeby były 3 pokoje i salon, plus kuchnia z jadalnią jak dla mnie - optymalna wielkość

Gość karolinaaaaaaaaaa
38 m i to ma byc mieszkanie????? chyba raczej 1 pokoj

nigdy_nieszczery 150m na 3 osoby to mało?? żartujesz?? ja mam 54m i uważam, że jest ok.

Gość karolinaaaaaaaaaa
ja mam cale pietro w domku wiec okolo 80 m nie wiem dokladnie ile ale sa 3 duze pokeje kuchnia lazienka duzy przepokoj i spizarka

Gość yhhyy mój salon ma 49m
nie wyobrażam sobie takiego mieszkania ....do tego mam na dole 3 sypialnie .Na górze kuchnia 1 salon 30m i 2 sypialnie z łazienka Rodzina 4 os ...wiem ze przeginam ale tez sie robi ciasno :O :O

Gość do czego to dochodzi
dom 112m na 2 osoby i jest ok, 2 dzieci mozna miec, ale byloby ciasno

Gość ...oo...
wstrzymaj sie troche z kupnem, zaraz ceny nieruchomosci poleca w dol

Gość iiiiii999
Ja...38 m na rodzine...ty chyba nie powazna jestes i jak sobie wyobrazacie mieszkac w takiej malej klatce? ja sama mam 40 m z tym ze pokoj ma ok 20 ,kuchnia i lazienka i maly przedpokoj ale zaznaczam- sama jestem i jest mi ciasno! a wy chcecie mieszkac we trojke?... wolalabym wziasc jakis wiekszy kredyt i kupic wieksze bo bedziesz zalowac

o czym Wy mówicie? "nie wyobrażam sobie takiego mieszkania"...co za snobizm!!! ciasne, ale własne, to jest najważniejsze. Jakbyście nie mieli gdzie mieszkać i nie byłoby Was stać na duże mieszkanie, to na 25m z cała rodziną byście się zmieścili snoby.

Lilia - wychowany byłem w miejscu gdzie kazdy ma swój dom i conajmniej 2 piętrowy i to jest na 4 osoby więc grubo ponad 200m. Nie bede sie kisił w jakiś klitkach...

Gość ...oo...
poza tym moja kolezanka ma cos ok 42 i wyglada tak, ze otwierasz dzrzwi i masz lekko wydluzona kuchnie, bardzo ciasna jak dla mnie, a dalej salon, ktory byl duzy ale podzielili go na dwa pokoje, zeby jeden byl dla dziecka,, no i mala lazienka. Jak dla mnie jest to mala, ciemna nora w ktorej udusilabym sie :/ Ile u Ciebie kosztuje takie 38m mieszkanie?

a jakbyś nie miał pieniędzy na wieksze i nie miałbyś gdzie mieszkać, to co byś zrobił??

100 metrów. w tym 3 pokoje, duża kuchnia, łazienka 3 osoby dorosłe (ja i rodzice) i 2 psy;)

Gość żółtek
120m2- 2 osoby dorosłe+ 2 nastolatków. Wystarczający metraż dla czworga... Drugie tyle na pietrze-niewyporządzone, bo nie ma potrzeby...:)

Gość ...oo...
aktualnie mieszkam z rodzicami w pietrowym domu, dlatego nie moglabym wytrzymac w malym mieszkaniu ale jesli wczesniej mieszkalas juz w mieszkaniu ok 50m, to w takim malym, wlasnym bedziesz sie dobrze czula

chcę kupić własne M - > ja z męzem mieszkam obecnie w 39m.(dwa pokoje) i mysląc o powiększeniu rodziny myślimy o zmianie na wieksze... wiec odradzam kupno takiego mając juz dziecko ...

Gość chcę kupić własne M
ok 170 tys. takie mieszkanko kosztuje u nas ale my z męzem cały dzien bedziemy poza domem córka w przedszkolu więc będziemy tam tylko spać a w weekedy będziemy jeżdzić do teściów

My na 3 osoby mamy niecałe 50m2 i tak siedzimy zawsze w jednym pokoju salonie a ten drugi służy jako mała rupieciarnia na zabawki syna i suszarkę do prania zimą także moim zdanie jak funkcjonalnie i z głową urządziłoby się takie mieszkanko spokojnie by wystarczyło:) ciasne ale własne takie moje zdanie wolałbym takie niż miałabym od kogoś wynajmować i płacić.

Gość proponuję
poszukać większego, jest nas 3 ja mąż i syn (2 lata) mamy mieszkanie 36m2 i jest ciasno jak cholera marzę o większym

Gość i tak całe życie
poza domem? to może taniej spać w namiocie alb w kempingu, skoro to TYLKO do spania :O co wekend do teściów... matko.. a gdzie tzw WASZE życie rodzinne?

Gość iiiiii999
Haha smiesza mnie te komentarze co niektorych ja to mam 120 m normalnie zenada! i dziwne jest to ze nikt sie jeszcze nie znalazl co mieszka w palacu? no pochwalcie sie tu przeciez mozna byc mitomanem! a autorka ZADALA PRZECIEZ proste pytanie czy 38 m to wystarczy a nie w jakich zamkach wy mieszkacie wsioki!

Gość chcę kupić własne M
wiadomo nie każdy weekend u teściów ale póki jest lato będziemy jeździć żeby córcia dużo na powietrzu przebywała i żeby troszkę od miasta odpocząć, wydaje mi się że ludzie zyją w mniejszych i jakoś sobie radzą a takie mieszkanka jak oglądaliśmy mają dwa pokoje nie duże,korytarz, łazienkę,osobne WC i całkiem całkiem kuchnię i wydaje mi się że może troszkę to mało ale że nam wystarczy:)

Gość chcę kupić własne M
DLa mnie oprócz metrażu ważne tez jest pietro na którym mieszkanie się znajduje i bliskość do centrum to mieszkanie jest akurta na 1 i w samym cnetrum do pracy oboje mamy blisko na nóżkach ja jakieś 5 min mąż troszkę dłużej a przedszkole córci jest po 2 stronie ulicy , jest mnóstwo mieszkań większych i powiedzmy"tańszych"ale daleko od centrum albo w innej dzielnicy i daleko od naszych miejsc pracy

Gość rreyteryerye
w cenie mieszkania w mieście kupisz działke i wybudujesz dom kilka kilometrów od miasta :)