Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czwaty dzien tygodnia

........Moj facet trzyma mnie za noge przy znajomych.............

Polecane posty

Niedawno mialam taka sytuacje - bylam z chlopakiem u jego znajomych. Siedzielismy obok sibie, mialam na sobie krotka spodniczke. I on caly czas trzymal swoja dlon u mnie na nodze - palce dloni byly skierowne do wewnetrznej strony uda. Ja czulam sie nieswojo bo nie lubie takiego obnoszenia sie:( trzymanie za reke itp ok, ale za noge nie do konca mi odpowiada bo zle sie czulam jeszcze ze to bylo wsrod znajomych:( Co o tym sadzicie? czy mam prawo byc zażenowana??

Gość sliczna...
tak..koniecznie idz do spowiedzi i to jeszcze dzisiaj :P

ja go trzymałam za jajka przy jego starej . Co o tym sadzicie ?

Gość gruba grażyna
niesamowity nietakt, gdyby mój facet się tak zachował, zajebałabym mu z bani przy wszystkich :O

Gość czwarty dzien tygodnia
tak nabijacie sie dalej tepe podszywy!!!!!!!!!! z 11.05

Gość figlarna dziołszkaaa
może w towarzystwie był jakiś mężczyzna podziwiający Twoje nogi i Twój facet podświadomie chciał "pokazać do kogo należysz" :P

Gość gruba grażyna
ja miałam odmienna sytuacje . OTóz robiłam loda tesciowi gdy nakrył nas mój mąż :/ Niezreczna sytuacja prawda?

to uwazacie ze ja przesadzam i nie mialam prawa sie oburzac ze mnie za noge lapal przy ludziach??

Gość llalalaallaalla
A co, nie mogłaś mu tej ręki zabrać? W takiej prostej sprawie nie potrafisz się odezwać? Poza tym facet lubi czuć, że obok niego siedzi jego kobieta. Lubi to pokazywać. A jeżeli Ci to przeszkadza to powiedz mu, że czujesz się niezręcznie i po krzyku.

W tamtej sytuacji mowilam mu dyskretnie zeby nie trzymal reki na mojej nodze, bralam mu te reke z nogi, a on znowu to samo. jeszcze sie wykrzywil o co mi chodzi. i rozmawialam z nim pozniej o tym ze nie chce zeby tak robil a on uwaza ze przesadzam ze sie dzwinie zachowuje bo to niby normalne zeby tak trzymacv swoija kobiete za noge! no ale mnie sie to nie podoba:(

Gość llalalaallaalla
To pójdź na jakiś kompromis. Przesuń mu tą rękę bardziej na zewnątrz uda a nie wewnątrz ;) Nie wiem, co poradzić, ale jeśli się źle czujesz, to złap go za rękę chociaż.

Gość 654654
bos głupia trzeba było włozyc reke pod stół mu scisnąc jaja, to by puscił twoją noge . I nikt nawet by nie zauwazyl

jak go za jajka miala zlapac jak siedzielismy na sofie a obok byla niska lawa i to bylo widac ze on mnie za noge trzyma! jakby nikt nie widzial to juz by lepiej bylo a tak to na widoku:(

up