Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tammara.

mąż mnie bije

Polecane posty

Gość Tammara.

Oglądałam dziś taki program, dotyczył dokładnie mojego problemu. Mój mąż mnie bije, znęca się nad mną fizycznie i psychicznie. Pracuje w służbach mundurowych, na poważnym stanowisku, wykształcony. Przy ludziach zachowuje się dosłownie idealnie. Nie przeklina publicznie gdyż twierdzi ze gentelmanowi na to nie przystoi. Nie powiem, że mnie wyzywa, obraża- nigdy nie wulgaryzował przy mnie, jednak potrafi rozmawiać ze mną w taki sposób że mam dość życia z nim. Traktuje mnie jak kogoś gorszego gdy chciałam otworzyć swoją aptekę nie pozwolił mi na to, nie miał zamiaru w jakikolwiek sposób pomóc mi w tym, dokładać pieniędzy nie chciał po prostu abym zarabiała więcej od niego. Nie wiem jak mam z nim postępować.

Gość z vigorem
to znaczy, że nadal bardzo kocha

Gość miszczzzzuniooo
widocznie zaslugujesz. kobiety jako gorsze plec od mezczyzn, powinna sie ch sluchac i byc mu podporzadkowana. a jesli sie nie sluchaja i sie burza to musza byc ustawiane do pionu takie sa fakty a z faktami sie nie dyskutuje

Gość Tammara.
nie wiem jak to opisać ale nikt nigdy mi nie uwierzy, że on mnie bije. Nie widać tego po mnie. Dosłownie. Wiem że mnie kocha, tak tak może się to wam wydać głupie ale tak jest. Jest momenty kiedy nie wiem, targa mnie za włosy, uderzy ale zawsze mam się ubrać tak by nie było tego po mnie widać. Aby wszystko było na pokaz. I są momenty kiedy jest wszystko dobrze, później mnie uderzy nie odzywam się do niego i wtedy jest taki jaki powinien być, taki jakiego kocham. trudno jest się rozstać, zwłaszcza z nim, ma takie znajomości. hmmm dla niego ja byłabym nikim gdyby nie on, nie powiedział mi tego, ale dał do zrozumienia