Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka 21latka

dziewczyny 21letnie jak wyglada wasze zycie???

Polecane posty

Gość taka 21latka

czym sie zajmujecie i czy myslicie juz powaznie o zyciu ? :)

Gość akaakkdjfodshfrt
ja chodzę i obciągam wszystkim na podwórku

Gość taka 21latka
??

Ja mieszkam dalej z matką... uczę się zaocznie... jestem z chłopakiem ponad 3 lata... i nie pracuję ... :P a z chlopakiem plany jakieś są ale czy wypalą heh... póki co nie mam większych planów na przyszłość

Gość taka 21latka
imprezujecie duzo? czy nie ? bo mnie ostatnio naszlo zeby skonczyc z imprezami i sie ustatkowac ale to chyba jeszcze za wczesnie

z rok temu przez jakieś 4 lata nie opuściłam żadnego wekeendu żeby nie iść na imprezy...imprezowałam ile wlazło... a teraz do klubów żadko chodze bo mojemu chłopakowi się nie chce... za to PRAWIE codziennie całymi nocami przesiaduje w barze lub domówki :P

ja w sumie rocznikiem zaliczam się do 22latek, ale urodziny mam w grudniu, więc jestem 21latka jeszcze i z tego powodu sie wypowiem :) a więc tak: mieszkam w domu rodzinnym z rodzicami, jestem jeszcze na ich utrzymaniu :( skończyłam licencjat, zaczynam mgr, mam chłopaka od 3.5 roku, mamy wspólne plany na przyszłość, ale to jeszcze odległa historia raczej... jeśli chodzi o imprezy, to juz dawno sie ustatkowałam i juz bardzo dawno nigdzie nie byłam.

Gość taka 21 latka
ja nie mieszkam z rodzicami od 2 lat ... Zarabiam duzo do tego robie studia za granica i tak mysle wrocic czy nie wrocic ... w polsce niby na mnie czeka moja milosc ...

Gość nie rozumiem tego komiks u co
chciałas sie pochwalic szmato ?:O

Gość taka 21 latka
no bo juz samodzielna jestem i dlatego sie pytam jak to u was jest ...

a ja mam 22 lata, ponad rok temu przeprowadzilam sie z narzeczonym do jego rodzinnego kraju Portugalii, pracuje, planuje gromadke dzieci, chcemy budowac dom, slub w przyszlym roku, nie imprezuje tzn nie bawia mnie dyskoteki, czas spedzam aktywnie i chyba tyle ;)

Gość gruby czarny kot
wiesz, ja po maturze wyprowadziłam sie z domu. wyjechałam z wrocka do wawy. sama się utrzymuję, studiuje zaocznie ,w ciagu dnia jestem sekretarka. nie wyobrażam sobie zycia z rodzicami w tym wieku. imprezuję, bo w koncu młodosć mam tylko jedna. chłopak od roku, raczej to nie to czego szukam ale zobaczymy

na chwile obecna nijak, niby jestem samodzielna w większym stopniu, studiuję, niestety imprezuję, nie myślę o życiu poważnie, planów na przyszłość nie robię, nawet nie myślę o tym, jestem dość niepoważna... i nawet nie staram się tego zmienić :O 🖐️

Gość taka 21 latka
czyli dziewczyny widze ze w tym wieku myslicie cos powazniej a nie tylko imprezy... bo ja dotychczas wychodzila z zalozenia ze imprezy to moje zycie ale mi sie powoli znudzily... i ci przelotni kolesie. chyba sie wezme za siebie i wreszcie ustatkuje

ja mam obecnie 24 lata więc stara rupla do was jestem .Mam 4 letnią córkę więc od 4 lat prowadzę spokojne życie;) opieka nad dzieckiem ,studia zaoczne, imprezy tylko typu:kino,częste zakupy w galeriach, latem wyjazdy nad morze itp;).W trakcie budowa domku ,ślub 2 lata temu :) w moim zyciu z roku na rok coraz lepiej:) i coraz fajniej

Gość jeszcze 22 latka, ,.,.,.,..,.,
obecnie straciłam pracę, nie mam faceta, nie mam przyjaciół, mieszkam z rodzicami i jestem załamana.

Gość yale girl
ja mam 22 lata, studiuję na Yale, mam chłopaka od roku, na imprezach bywam :)

Gość inkoa
nie mieszkasz z rodzicami utrzymuje się sama(oczywiscie rodzice mi pomagają jesli trzeba) po za tym pracuje i studiuje, jestem w związku, a co do imprez to oczywiscie imprezuje bo jak nie teraz to kiedy :))

Gość piczkaxxxxxxxxx
mieszkam dalej w domu rodzinnym , bezrobotna bez prawa do zasiłku :D robie studium fryzjerskie , z chłopem od 3 lat , planujemy nie brac slubu , no moze cywil. zero imprez :classic_cool:

Gość taka 21 latka
ja to bym nie mogla ze starymi mieszkac... za bardzo mnie wkurwiaja

no to dobrze, że Wam pogoda dopisała. Ja byłam nad naszym morzem na początku lipca i pogoda też była super. Też się na to wybieram:)

haadia no to fajnie że obie trafiliśmy w pogodę:) ,kurcze w galerii nie byłam chyba z 3 tyg ,ciekawe czy już jakieś nowe kolekcje się pojawiły

Gość domidomiiii
ja pracuje , studiuje zaocznie, mam chłopaka od 2 lat , mieszkam z rodzicami bo mam duza hawire i nie zamierzam sie z tad przeprowadzac mimo tego ze moj chłopak jest jedynakiem i tez ma duzy dom , narazie o slubie nie mysle czasami tylko pogadamy.. imprezuje jak mi sie zachce ale juz mniej niz kiedys ..ogolnie mysle powazniej o zyciu

Ja Ci nie powiem, bo już nie pamiętam kiedy w galerii byłam:) jak coś kupisz to daj znać:)

Gość ploseeee
Jennifer pokaż jakieś fotki z wyjazdu.