Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka 21latka

dziewczyny 21letnie jak wyglada wasze zycie???

Polecane posty

ide zaraz do lozka, bo wstaje o 5. dodajcie ten temat do ulubionych, jutro napisze cos wiecej :) milego wieczoru

Gość więęęęc ja mam 22 lata
koncze studia jestem w zw 2 letnim nie mam pracy ( studia dzienne) mieszkam z rodzicami imprezy - hmm.. sporadycznie bo nie ma z kim , ale chetnie chodzę :P:P ( wiekszosc kolezanek ma juz meza, dzieci.. :O)

PS. Gdybym mogła ciągle chodziłabym na domówki, parapetówki, do klubu czy cokolwiek. W życiu się nie ustatkuję, nie chcę mieć dzieci nigdy (!) i cieszę się, że mój chłopak wyjeżdża. Pure evil :classic_cool:

Gość a ja mam 21 lat i ...
studiuje 2 kierunki dziennie + pracuję :) Jestem w związku z mężczyzna z którym planuję całe życie :) Utrzymujemy się sami, bo razem mieszkamy w ok 80 %. Mam mnóstwo planów związanych zarówno z nauką jak i rodziną i jestem bardzo szczęśliwa :)

Studiuje na w gdańsku, właśnie zaczynam drugi kierunek. Denerwuje mnie, że marnowałam tylee czasu, więc zaczęłam coś nowego żeby się rozwinąć. :) Mieszkam z chłopakiem od roku a razem jesteśmy 3.5roku. Skrycie marzę o pięknym ślubie gdzieś na końcu świata ;) Mój chłopak też studiuje, oboje jesteśmy na utrzymaniu rodziców - co jest trochę irytujące, ale z drugiej strony jestem niesamowicie wdzięczna, że nie muszę się martwić jeszcze o pieniądze i mam przedłużoną młodość. Wszystko byłoby idealnie ale nie lubię imprezować, jestem nieśmiała i często zdarzają mi się towarzyskie wpadki. Mam znajome ale brakuje mi przyjaciółek, niczym z filmów.

Gość ola ola nie z przedszkola
to ja powiem o sobie :) mam 23 lata, kończę studia na polibudzie. mam chłopaka od 4 lat. byłam rok w Lyonie na wymianie studenckiej, zwiedziłam kawał Europy autostopem :D, znam biegle 2 języki i aktualnie uczę się trzeciego, zaproponowali mi robienie doktoratu we Francji (po obronie w PL), jestem matką chrzestną, umiem bardzo dobrze gotować i tańczyć (taniec towarzyski). mieszkam jeszcze z rodzicami bo mamy duży dom i mi tu wygodnie :P

Gość ja pierdziu ale tu patologia
siedzi... 21 lat, zero pracy i na utrzymaniu starych.......... :////

Gość olkkka9000
A ja mam dwu letnia córeczke, nie mieszkam z rodzicami od dwoch lat. studiuje zaocznie pedagogike. za 2 miesiace zostane mężatka. aktualnie nie pracuje zajmuje sie domem.

Gość lalalalal :)
ja spodziewam sie dziecka, zaczynam magisterke a tak juz sie wyszalalam i imprezy mi niepotrzebne :)

apple, hej hej, jasne, ze jestem! pamiętam Cię z tematu o maturze 2010. coś mi sie kojarzysz z biologią, medycyną..? kafeteria to nałóg :classic_cool: co u Ciebie???

kurcze jak patrze tu na niektore wpisy, to czuje sie jak jakis szczeniak :) nie mam chlopaka, o dziecku to nawet nie snię, studiuje, imprezuje :)