Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka 21latka

dziewczyny 21letnie jak wyglada wasze zycie???

Polecane posty

Mam 22 lata ale to prawie jak 21:P Mieszkam z rodzicami, we wrzesniu robie licencjata, nie pracuje ale zamierzam niedługo, mam ukochanego faceta od ponad 4 lat, planujemy przyszłosc:P Imprezy raz na jakis czas:D

Gość ploseeee
to wrzuć chociaż jedną

Gość ploseeee
bo lubię Cię oglądać, jesteś bardzo zadbana i ładnie się ubierasz.

Gość aveffff
f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f f

Gość ploseeee
hihi, no faktycznie to wygląda jakbym była facetem:D kobietą jestem:) myslę, żę powinnaś założyc jakiegoś bloga o stylizacji i wizażu.

no fakt mam swój styl ,raczej nie patrze na innych wybieram ciuchy tak żeby mi odpowiadały i kolorystycznie do typu urody jaki posiadam i fasonem do sylwetki...a czy ładnie wg. mnie kwestia gustu (dziękuję za uznanie);)

Gość ja mam 22lata ale sie wpisze
nie mam licencjatu,nie mam pracy,zaniedlugo ponownie zamieszkam z starymi,zrywam z facetem i od pazdziernika ide na studia. ogolnie uwazam ze troszke przegralam zycie,ale coz jeszcze wszystko da sie naprawic. na imprezy nie chodze,bo nie lubie.

Gość ploseee
no i super, ogladanie ci to sama przyjemnosc, hihi co pilas?

china glaze flip flop fantasy tak świetny jest i zrobił wrażenie a pod kolor kupiłam sobie zegarek w tym kolorze za jedyne 25zl ale fajnie współgra z lakierem

Ja podobnie jak większość tutaj:) Obroniłam licencjat, idę dalej na magisterkę, mieszkam z mamą, nie pracuję ale chcę zacząć, mam chłopaka od 3 lat i za jakies 2 lata chcemy wziąć ślub:)

ja mam 20,5 czyli prawie 21 :p kurcze fajny topik, popiszmy trochę! tudiue w Gdańsku, poza studiami mieszkam z tatą. moja mama nie zyje od 8 lat, utrzymuje sie z renty rodzinnej. nie pracuje, tzn teraz mam jakas dorywacza prace na 3 tyg. imprezy tak sobie, wiecej ich bylo w liceum... nie mam chlopaka. ogolnie to mam wrazenie, ze zycie mi przecieka przez palce. nie mam planów :o

Mam 22. Studiuję dziennie, pracuję, za 1,5 roku inżynier, chłopak niby jest od ponad roku, ale niedługo wyjeżdża. Mieszkam z rodzicami, ale jeszcze w tym lub następnym roku się wyprowadzę.

Haadia ty ostatnio chyba miałaś do mnie pytanie bo widziałam na jakimś topiku ,ale nie pamietam na którym .Włączcie sobie polsat fajny film leci laski

Tak, właśnie chciałam zapytać o Twój urlop. Bo na którymś topicu przeczytałam, żę wyjeżdżasz do Władka i byłam ciekawa jak było:) wlaśnie właczam Polsat.

aha:) no a na Polsacie akurat reklama ,znaczy ja filmu nie ogladąm ale mój mąz w kuchni robi kolacje i mówi że mam sobie włączyć bo fajny jest.:D:D:D

widzę właśnie, że reklama. Ja o 22 szykuję się na doktora House'a:)

Ja mam dopiero 20 lat i szukam pracy stałej, dorabiam gdzie się da, oczywiście nie mówię tu o jakichś prostytutkach:) no i nie dostałam się na studia... chłopaka mam od kilku miesięcy, poza tym chyba chcę się ustatkować, bo znudzily mi się już imprezy ciągłe:]