Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niszczyczyściel

Jak zniszczyć czyjś związek na odległość?

Polecane posty

Gość niszczyczyściel

Pytam ja was. Nieprzekonanych przekonam że się należy obojgu państwu. Dziękuję za wszelkie przydatne wskazówki!

Gość a po co
chcesz to zrobić??

Gość niszczyczyściel
W ramach zemsty za wyrządzone krzywdy. Moja była dziewczyna i mój były najlepszy przyjaciel. Teraz tzw "zakochana para"

Gość a po co
ale ona z jim Cię zdradziła? czy zostali parą jak się rozstaliście?

Gość ja pani wasza
no tez mnie to ciekawi

Gość niszczyczyściel
Spotykali się za moimi plecami. Jak się jej oświadczyłem to przyjęła oświadczyny i wiem że nadal się spotykali. Oni NIE MOGĄ być razem. Inaczej umrę ze skrętu kiszek.

Gość Praktykantka życiowa
Daj sobie spokój Zemsta??? Po co ci to??? Ulży ci ??? Uwierz to daje radość na moment. A co potem ??? Najlepiej wybaczyć, zapomnieć. Iść dalej swoją drogą. Jak się zemścisz to się kiedyś na Tobie odbije. Wtedy, kiedy będziesz się tego najmniej spodziewał. Dobro powraca do nas tak samo jak zło.

Gość malinowo sierpniowo
po co sie mscić, to tylko zagmatwa twoje zycie jeszcze bardziej, takie jest życie że nie możemy czasem być szczęsliwi, ja na twoim miejscu dałabym sobie czas, przeanalizowała zwiazek, wyciagneła wnioski i po jakims czasie spotkasz na pewno kobiete bo połowa populacji swiata to kobiety i zycie sie nie konczy na tamptej, zapomnij o niej a najlepszą zemsta bedzie to że bedziesz po prostu szcesliwy w nowym zwiazku,pozdr

Gość a po co
a jeszcze jedno pytanie, zanim ci doradzę po ile macie lat?

Gość niekonieczny
Zastrzel jedno z nich ze snajperki. Z odpowiedniej odległości.

Gość niszczyczyściel
Po dużo lat, oboje jesteśmy dorośli. Takie teksty że zemsta nic nie da już czytałem na różnych forach. Mimo wszystko chce to zrobic, wiec prosze mnie nie przekonywac zeby dac sobie spokój i zapomnieć!

Gość a po co
ja tez jestem tego samego zdania, bo jeśli oni na prawdę sie kochają to nic im nie przeszkodzi...nawet twoje knucie jakiś planów! a jak będą mieli sie rozstać to i tak się rozstaną...bez Twojej pomocy... a jesli ona Cię zdradzila, to tylko czekać aż zdradzi i jego! i zobacz jaką wtedy bedziesz miał satysfakcję :P a jeśli Ty bedziesz dążył do tego a oni się dowiedzą, to jeszcze wyjdziesz na tego najgorszego wariata-furiata!

Gość niszczyczyściel
No i chce to zrobić szykownie i dystyngowanie jak to sie mówi. Nie bede strzelac ze snajperki. Chce uprzykrzyć im zycie na tyle, zeby sie rozstali. Wtedy odejde w spokoju.

Gość niszczyczyściel
Nie nie nie. Nie rozumiecie. Ja tu poprosze gotowe przepisy jak byc spaskudzic komus życie. A nie o porady psychologiczne.

daj spokój. co tu niszczyć? związek dupka i laski dającej dupy na boku? myślisz, że długo potrwa ta ich "miłość"? :D

Gość taka 21latka
zabij go

Gość niszczyczyściel
Kurna chata ludzie święci. Znacie jakieś sposoby? Już 3 miesiąc mam ADHD, ręce mnie świerzbia, musze sobie ulzyc. Musze zrobić COŚ.

a jak koniecznie chcesz uprzykrzyć życie, to podstaw jej jakiegoś kumpla, niech ją poderwie. ona lubi zdradzać, więc szybko rozłoży nogi. wskazane byłoby nagranie całej akcji i wysłanie jej obecnemu lubemu :D

Gość niekonieczny
bez strzelania raczej nie dasz rady. Musisz go przekonać, że ona z tobą po cichu się spotyka. A ją przekonaj, że to była umowa, czy ona da mu się wyrwać, zakład był o flaszkę.

Gość wegacentrum.pl
Jak skutecznie zatruć związek? Jak rozbić małżeństwo? Oto prawdziwa szkoła niszczenia. Zakończenie związku i rozstanie to niezbyt przyjemna sprawa i kupa stresu - nawet jeśli Twoja obecna-była partnerka okazała się najprawdziwszą jędzą. Odwieczny problem: jak zerwać elegancko i z klasą, wcale nie ogranicza się do wiedzy, żeby nie robić tego SMS-em. Czasami zdarza się i tak, że mamy dość naszego partnera, związek to koszmar, ale trwa i trwa. Co robić? Wymyślać jakiś pretekst? Zrobić coś podłego? Wynająć specjalistę! http://www.wegacentrum.pl

Ciężko jest rozbić związek z Twojej pozycji nawet będąc blisko, na odległość to nie da się tego zrobić :)

Gość mimosaaaa
a masz na to pieniadze??? bierzesz z ogloszenia pana do towarzystwa na pewno znajdziesz ich pelno chociażby w necie takiego rasowego żigolaka mowisz mu jasno że ma poderwać tą dziewczynę, rozkochać w sobie przespać się z nią wszystko nakręcić. puszczasz filmik na youtubie i podsyłasz link jej chlopakowi może nawet znajomym. to samo możesz zrobić w stosunku do niego wynająć panią. w necie poszukaj takich ludzi nie wiem ile coś takiego może kosztować ale dużo bo musisz płacić za np prezenty, kolacje, kwiaty itp......

Gość zkjdasd
szczęsciarz, pozbył się kretynki i idioty ze swojego zycia. lepiej póxno niz wcale..

Gość gość
Gdzie mogę znaleźć ogłoszenia o profesjonalnych uwodzicielach do wynajęcia??? Proszę o pomoc. To poważne pytanie i proszę tylko o poważne konkretne odpowiedzi. Cena nie gra roli ale facet musi być skuteczny.

Gość gość
PO co Ci to?

Gość gość
zakochaj się nieprzytomnie tylko to Ci pomoże, bo jeśli oni byli sobie przeznaczeni to nie masz nic do powiedzenia ,z losem i życiem nie wygrasz,nie skaml jak pies,dla Ciebie jest ktoś inny

Gość gość
Pewnie doszłam do wniosku, ze miałaś z nim za dobrze? Żenujące:-o

Gość gość
Autorze...kup sobie rakiete od ruskich I dobrze wyceluj...wtedy napewno rozwalisz im zwiazek na odleglosc hahaha :))) a teraz na powaznie...czy ciebie pojepchalo?!? Pozbyles sie qrwy I falszywego przyjaciela jeszcze przed slubem I szukasz zemsty?!? Piertchol ich!!! Pokaz ze masz klase a nie bedziesz z siebie robil buraka...szkoda marnowac czas na nich bo I tak juz za duzo go na nich zmarnowales a pamietaj...czas jest jedyna rzecza w naszym zyciu jakiej sie nie da odzyskac.Wiec oszczedzaj kazda sekunde!!! Trudno...odchoruj swoje jak musisz I idz na przod a nie tkwisz w martwym punkcie...rece ci sie trzesa??? Wykorzystaj to na swoja korzysc.Idz na silownie, do dodatkowej roboty czy pobiegac...a za pare miesiecy minie.Takze nie zawracaj juz sobie glowy nimi ;)