Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi okropniee

brazowe krwawienie w 6tc :( mial tak ktos?

Polecane posty

Gość smutno mi okropniee
a dzisiaj, bez z zmian, krawien nie ma, 2 maluskie plamki takiej brozowawej wydzieliny i tyle. Nie wytrzymam chyba do czw. do nastepnego usg, czy wszytsko ok.

Gość kurkaaaaa
no widzisz ,zobaczysz ze wszystko bedzie ok:) ja ide na usg w poniedziałek już:)wybłagałam u lekarza bo w anglii to nie jest takie proste ,bo tutaj dopiero w 12 tyg robia pierwsze usg.a ty nie mozesz isc predzej do innego lekarza?? albo zrób bete zobaczysz czy przyrasta:)

Gość smutno mi okropniee
kurkaaaaa mam nadzieje, ze moze wszytsko sie unormuje, czy myslisz, ze mimo, ze nie bylo widac zarodka i np. ciaza nie ebdzie sie rozwijala, pecherzyk bedzie pusty, to poziom beta we krwi wzrosnie? to moze faktycznie zrobie we wt. badanie krwi.

Gość smutno mi okropniee
a do innego lekarze w sumie moge isc, ale ten u ktorego bylam w czw. powiedzial,ze wczesniej jezli nie ebdzie krawaien to nie ma co przychodzic jak za tydzien.

Gość kurkaaa
no wydaje mi sie ze jezeli ciąza sie nie rozwija to beta nie bedzie przyrastac,zrób bedziesz spokojniejsza:)

Gość kurkaaaa
niestety moje dzieciatko umarło w 6 tyg,jest mi bardzo cięzko,byłam dzis na usg

Gość emiprzyszlamama
kurka bardzo mi przykro :( Teraz tyle się słyszy o stratach maluszków w wciąży. :( Też mieszkam w uk, jutro mam usg, jestem w 13 tygodniu i się denerwuje czy wszystko będzie wporządku. Też miałam plamienia na początku ciąży,wylądowałam w szpitalu, zrobili badania,potem skierowali na usg,na którym bbylo widać pęcherzyk,potem miałam następne usg,bylo widac juz maluszka,mial wtedy 9,6mm.Noi następne usg mam jutro,jestem w 13 tygodniu ciąży.

Gość kurkaaaa
no moje dzieciatko urosło tylko 0,5mm przez 3 tyg,tez miałam plamienia,ale u ciebie napewno wszystko bedzie ok,powodzenia,mimo opinii o angielskich lekarzach powiem ci ze sie pozytywnie zaskoczyłam ich podejsciem,jutro mam isc po tabletki które wywołaja poronienie,niewiem jak ja to przezyje!!!

Gość smutno mi okropniee
kurkaaaa bardzo mi przykro :((( bardzo :( ale bedzie dobrze, za jakis czas znowu zajdziesz w ciaze i wtedy bedzie wszytsko dobrze. Ja tez jestem przerazona i sie denerwuje co bedzie u mnie, do lekarza za 3 dni, palmienie bylo wtedy tylko raz jeden, ale wieksza plama i to takiej brazowej krwi, biore leki, nic mnie nie boli, piersi sie jeszcze bardziej wrazliwe i bolesne zrobily i tyle, sama nie wem co mam myslec, tez sie boje. Trzymaj sie, caluje i tule :*

Gość smutno mi okropniee
Kurka jak sie czujesz dzisiaj? mam nadzieje, ze jest lepiej niz wczoraj