Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sossssssss

Spotkałem dzisiaj dziewczynę i spotkało mnie też rozczarowanie...

Polecane posty

więc opowiem co się wydarzyło w skrócie : Spotkałem ją, bardzo ładna, mądra i miła. Szliśmy na spacer, po drodze mijaliśmy akurat lidl więc, mówie - chodz kupimy coś do picia a ona "a po co tam? :O nie możemy w jakims kiosku ? "

Gość KKKFRF
A co sie stao?

Gość Trafiłeś na nieodpowiednią
kobietę!

Gość mnie to bardzo obrzydza
picie w kiosku :o nie materialistke ale idiotke

może jej się ie chciało wchodzić? :D przyczepiasz się do szczegółów i nie znasz znaczenia tego słowa 🖐️

Gość KKKFRF
o fuck XD

nie no ...w ogóle bo ona wymyśliła że możemy iść do jakiegoś pubu czy restauracji na soczek!! wyobrażacie sobie ? tam jest mały soczek po 6 zł jaki mogę kupić w lidlu za 1,20 zł :o spytała mnie czemu nie chce do knajpki isc na soczek mówie że po cholere tak przepłacać a ona zrobiła głupią minę. nie rozuiem kobiet :(

Gość IMO13850
Pijany Króliczek, się pokazała. W temacie Sosa, bobu mu dała. Bo Sos maruda, ciągle narzeka. Coś nie pasuje, wtedy ucieka. To się Króliczek, zawziął i wkurzył. I Sosikowi, światopogląd zburzył :classic_cool:

nie dziwie sie jej,kazda by wolala isc na pierwszej randce do pubu na soczek a nie walic z gwina jakis napój po 1,20 przed sklepem :o

Gość eeeeeeeeeeeeeeee__
A ja myślę, że po prostu chciała, aby było romantycznie. Trochę głupio zabierać dziewczynę na pierwszej randce do lidla. I wcale nie uważam, że jest materialistką.

no wiesz... hmm.... w takim razie... wyszedłeś na sknerę trochę chciała iść gdzieś posiedzieć, a tobie szkoda było 4,80zł jak się z kolegami umawiasz na piwo w knajpie to też mówisz, że po co przepłacać, lepiej kupić w markecie i wypić w domu lub na ławce w parku?

mnie to bardzo obrzydza nie dziwie sie jej,kazda by wolala isc na pierwszej randce do pubu na soczek a nie walic z gwina jakis napój po 1,20 przed sklepem :D :D :D IMO 🖐️

a z czego tu sie śmiać? po co wydawać tyle kasy ? pewnie liczyła że jej postawię. ba ..musiałbym wydać z 12 zł i może jeszcze ciastko by chciała? bo wypadało żebym jej zaproponował . rachunek by urósł do 40 zł ...plus napiwek

Gość haha to nie laska jest materia
likstka tylko ty idiota! jak mozna zaprosic dziewczyne na napoj z lidla?? tylko 1,2 jestes w stanie na nia wydac? ja bym sie juz z toba nie spotkala

Oczywiście mam nadzieję, że w ramach oszczędności chciałeś kupić tylko jeden napój za 1,20 i pić wspólnie z gwinta, śląska klusko? :D

Gość IMO13850
Króliczek myśli, że Sos jest sknera. Bo nie rozumie, że kawał bohatera. Równouprawnienie, mamy dziś przecie. Sok z Lidla kupić, można kobiecie. 🖐️ Nana - lifting ksywki? :P

hahahaha dobre.:D:D liczyła,ze jej postawie no pewnie ze miales jej postawic !!!!!!!

nie wyobrazam sobie zycia z takim skapcem :D

nie żyję ponad stan taka kasa to dla mnie sporo. lepiej wydać 5 zł w lidlu na dwa soczki i czipsy niż 6 zł na jeden soczek w knajpce. rozsądna dobra dziewczyna której by zalezało na mnie chyba by to zrozumiala