Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sossssssss

Spotkałem dzisiaj dziewczynę i spotkało mnie też rozczarowanie...

Polecane posty

Gość podszyw sossssssa
ale bawię się przyzwoicie i z humorem :P

Gość podszyw sossssssa
z czym odwrotnie? że stawiasz wszystko laskom a one CIe olewają? :(

Gość podszyw sossssssa
ten temat miał prześmiać nie skąpstwo sosssssa o którym de facto nic nie wiem ,ale to jakie sąkobiety. mi np. by nie przeszkadzało jakby mi chlopak zaproponowal soczek z lidla ;D

Gość podszyw sossssssa
zacznij żałowac, powiem Ci że nie trzeba wcale wydawać dużo kasy na kobiety, bo później ona nie wie czy jest z Tobą dlatego że jesteś fajny czy dlatego że dużo jej stawiałeś itp. lepiej żeby miała atrybucję wewnętrzną

co do tematu to jest on całkiem trafny, nie widze nic złego w tym zeby tak jak podszyw isc sobie do tego lidla i kupic cos : ) jesli człowiek ma dystans do siebie to mozna swietnie sie bawic ale dzisiaj wiele kobiet nie umie zluzować i chca byc na siłe powazne : )

a nic siedze sobie, własnie dostałem wypłate i wpłacam szybciutko na ruletke by cos przyrobic : )

masz racje Paweł, po co placic, a dobra kobieta naprawde by nie patrzyla na to, wiedzac jaki masz stan portfela:)

Gość podszyw sossssssa
najśmieszniejsze są 14-16 letnie kobietki które udają damulki i piją kawkę za 20 zł w kafejce dla snobów a ich rodzice cięzko na to tyrają ...

No tak... pewnie napoje w kiosku są o wiele droższe i ekskluzywniejsze :D

e no u mnie kasa na te dziewczyny leci ale jak dotąd nikogo nie mam :D w sumie wiazac sie z nikim nie chce tylko cieszyc sie zyciem :)

Gość podszyw sossssssa
może auta brak?

mam samochód ;) po prostu nie chce zadnego zwiazku najwyżej tylko miłe spedzanie czasu bo jednak za młody jestem na to a najpierw chciałbym zrobic ważniejsze rzeczy w zyciu niz uprzyjemnianie czasu ukochanej

Gość agnieszkaMD 2175
bardzo zacna tyrka dokonana na tępych piczach przez panicza lwtb!

Moj na pierwszej randce tez nie chcial isc nigdzie na kawe ani nic. Ja nawet nie chcialam zeby on placil, sama zaplacilabym. Nie przeszkadzalo mi to bo milo spedzilismy czas w parku, romantycznie i smiesznie :)) Teraz po 3 latach mowi, 'Jaki ja glupi bylem ze wtedy nigdzie nie poszlismy do kawiarni.' No coz... :)

A ja ze swoją wpadłem na herbatę do MC Donalda bo kurwa w normalnej knajpie stać mnie nie było :P. Najmilej do dziś to wspominamy :D

To rodzice kazdej dziewczynie mowia ze musza miec bogatego meza a one glupie sluchaja :) Dobrze ze ja swoich nie slucham w niektorych kwestiach :)

Chyba mowisz o swojej mamie? :) Wiesz co gdybym byla biedna to po pierwsze nie mialabym internetu :) A po drugie facet nie jest od zarabiania tylko, kobieta tez od tego jest :) Licz sie ze slowami bo kiedys za te brzydkie slowa zycie Cie ukarze :)

Co w tym takiego smiesznego? :| Wiekszosc osob biednych nie ma internetu, no chyba ze nie wiesz co to BIEDA :) wiesz co nie wiem czy jestes dziewczyna czy chlopakiem ale wiem ze nie bede po prostu pisala do Ciebie wiecej bo nie ma sensu znizac sie do Twojego poziomu :) a tak w ogole to niedlugo koncza sie wakacje takze idz juz spac. Ja nie musze bo mam urlop, debilu :)

Gość japierdolecozadebil
KSU Jabol Punk ............idz juz kurwa spac palancie bo zal cie czytac.................

Gość japierdolecozadebil
KSU Jabol Punk ......cale zycie spedzisz na kafeteri i obudzisz sie z reka w nocniku z moczem swojej starej niedorobie jebany w dupe