Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forshia

Rozmowa na gg> Co sądzicie??

Polecane posty

Gość forshia

A 23:02:58 hej B 23:03:15 hej 23:03:20 :) A 23:04:25 akurat teraz 23:04:31 niemiał kiedy 23:04:37 zycie co zrobic 23:04:54 ja o jade do domku i bede swietowac z siostrami B 23:04:59 nooo a do tego mam dwie wejściówki do kina i nie mam z kim iść a samej mi się nie chce... miałabyś może ochotę? A 23:05:06 jeszcze tylko jutro i urlopik 23:05:18 kiedy? 23:05:30 i o której 23:06:09 dawno w kinie nie byłam.. 23:06:24 bardzo dawno...moze dlatego ze sama nie lubię chodzic B 23:06:33 w sobotę wieczorem albo w niedzielę koło południa A 23:07:03 a na co? masz cos szczególnego? B 23:07:24 no nie mam... myślałam o druhnach 23:07:37 ostatnio wszedł A 23:07:58 a do którego kina ? gdzie? 23:08:49 w sobotę wieczorem bym się wybrała czemu nie...w twoim towarzystwie...super 23:09:27 byśmy sobie na browarka posżły przed kinem i po kinie na ploteczki...moze byc fajnie 23:09:42 co ty na to?... B 23:10:04 najlepiej byłoby do galerii ale nie możemy bo tam grają piratów z karaibów a właśnie na ten film sa bilety. a jak grają to nie można iść na nic innego 23:10:09 super 23:10:23 zaraz sprawdzę co by pasowało A 23:14:32 no fakycznie piraci z karaibów ...nie bardzo...ale z braku laku...no wiesz... 23:14:45 byłby pretekst zeby się spotkac... B 23:14:49 kurcze wszędzie grają piratów z karaibów a nie można wtedy pójść na nic innego z tymi wejściówkami. muszę się w tym rozeznać, zapytać kogoś 23:15:06 oglądałam piratów już dwa razy :/ A 23:16:15 to skąd masz te wejsciówki? i czemu na ten film...poczekaj ja zobaczę... 23:16:18 poczekaj B 23:18:02 z pracy 23:18:16 muszę kogoś z pracy zapytać A 23:19:20 ale ty masz bilety akurat na piratów czy na daną godzinę 23:20:10 wiesz znałazłam w sobote wieczorem fajny film Kac Vegas w Bangkoku B 23:20:38 na piratów właśnie a chcę to obejść i iść na coś innego 23:20:52 ale to nie takie proste A 23:21:03 dlaczego 23:21:10 nierozumiem B 23:21:22 bo jeszcze nie wycofali z kin piratów 23:21:44 a vouchery są właśnie na te film A 23:22:17 dobra idzmy na ten flm...ja nie widziałam... B 23:22:20 i dopóki go nie wycofają to nie będzie tak łatwo pójść na coś innego B 23:22:46 ale ja widziałam już dwa razy nie chcę go znów oglądać 23:23:01 dowiem się jutro w pracy jak to obejść A 23:23:12 nierozumiem ciebie...spoko..innym razem... B 23:23:30 ale w którym miejscu nie rozumiesz? A 23:23:42 w sobotę proponują wiele filmów 23:24:19 piszesz ze masz wejsciówki na kino wieczorem w sobotę albo w południe w niedzielę..ale nie napisałas ze tylko na pirat ow.. 23:24:27 spoko..nie było tematu 23:25:07 czyli jak teraz nie pójdziesz to bilety się zmarnują...czy mozesz pójsc kiedy indziej 23:26:05 napisałas mi ze....cytuję...nooo a do tego mam dwie wejściówki do kina i nie mam z kim iść a samej mi się nie chce... miałabyś może ochotę?...rozumiesz.. 23:26:30 dlatego pytam czy się zmarnują i czy mozesz isc kiedy indziej B 23:26:35 oki to jeszcze raz 23:26:56 mam dwie wejściówki na piratów z karaibów które są ważne do 20 sierpnia 23:27:12 ale ja widziałam juz piratów z karaibów dwa razy A 23:27:13 tego mi nie pisałas... B 23:27:23 więc wolałabym je wymienić na coś innego 23:27:30 i iść na inny film A 23:27:48 np. i jakim sposobem... B 23:27:57 ale z tego co słyszałam będzie to możliw dopiero wtedy, gdy cinema city przestanie już grać piratów 23:28:09 a kupony nadal będą ważne 23:28:22 ale patrzę że oni cały czas to grają :/ A 23:28:37 ale brałas pod uwagę ze moze tak byc do 20 i co wtedy 23:28:54 bilety sie zmaruja B 23:29:01 a słyszałam że ktoś u nas gdzieś wymienił bez problemu i muszę się dowiedzieć kto to był i gdzie 23:29:07 tzn w jakim kinie 23:29:19 no jak nie pójdę to się zmarnują A 23:30:15 oki jak wolisz...ale moja rada na przszłosc póki się nie upewnisz....nie proponuje nikomu kina...bo akurat mnie zacheciłas...i co dupa...nici... 23:30:53 a myslałas o tym zeby poprstu komus dac w prezencie i niech sobie obejrzy ten film...niech się nie zmarnują.. 23:31:25 bo ja masz isc ze mną mimo ze oglądałas go 2 razy to bez sensu B 23:31:25 zaproponowałam ci bo mam na prawdę ochotę iść tylko musze się upewnić czy jest możliwość wymiany tych kuponów na inny film. zaproszenie cały czas aktualne A 23:31:50 a tak w ten sposób mozesz komus sprawic radosc...dokładnie 2 osobom B 23:32:11 ale ja chcę je wykorzystać 23:32:26 tylko muszę się dowiedzieć jak je wymienić na inny film niż piraci Czy po przeczytaniu tego, będąc na miejscu A zrozumielibyście o co chodzi dziewczynie B z biletami?

Kto to koorwa będzie czytał. Do tego w takiej nieczytelnej formie. P.S. mam nadzieję, że i twoją rozmowę np. bardzo osobistą ktoś wklei na forum i zapyta - co o tym myślicie.

Gość forshia
to nie jest moja rozmowa. ściągnęłam ją z siostry archiwum

Gość piczkaxxxxxxxxx
jakies pierdolenie cip , doszłam do połowy i sie wyrzygałąm , tego sie nie da czytac , w koło o tym samym

Gość forshia
więc nie czytaj. nikt cie nie zmusza. zdż - zgadzam się - nie ma w tej rozmowie nic prywatnego

Gość piczkaxxxxxxxxx
dobra dobrnęłam do końca B ma bilety na piratów z karaibów do jakichs tam kin np z cinema city i są one wazne do 20stego jesli będą grac ten film do 20 to one przepadną a jak przestaną go grac np 18stego to jest szansa wymiany na inny film , czego nie rozumiesz ?

B od razu nie podala jasnej informacji, bo czesc dowiedziala/zorientowala/uzmyslowila sobie w trakcie rozmowy, ale generalnie mozna zakumac Natomiast ta A to jakas taka roszczeniowa jest...

Gość piczkaxxxxxxxxx
no przepadną jeśli nie zdecydują sie pójśc i ta cała B chce cos wykombinowac zeby jednak pojsc na cos innego bo piratow nie chce juz ogladac a ta cała A juz sie naburmuszyła i rzuca aluzje zeby B oddała jej te bilety zeby sie nie zmarnowały , dobra jest :D

Gość forshia
no ok. a czemu A pisze żeby jej nie proponować bo narobiła jej tylko nadziei? przecież nigdzie nie jest napisane że ona odwołała wyjście

Gość piczkaxxxxxxxxx
A napisała tak bo napaliła się na kino i chce wydębić te bilety :D

Gość forshia
w żadnym celu... tu nie chodzi o cel ściągnięcia tylko o to czy zrozumiecie rozmowę

Gość forshia
czyli najlepiej jakby B oddała A te bilety i zrobiła przyjemność dwóm osobom...?

Gość piczkaxxxxxxxxx
no jasne ze rozumiemy , tylko ta A jakas taka głupia :classic_cool:

"w żadnym celu... tu nie chodzi o cel ściągnięcia tylko o to czy zrozumiecie rozmowę" o zobacz, zobacz jaka apodyktyczna, zupelnie jak ta A :D podejrzewam, ze ty jestes ta A ;)

Gość 56346636363
ja rozumiem rozmowę, i ta A jakaś niezbyt rozumna i niemiła, a jak chce isć do kina to niech zaproponuje że może tym razem kupią bilety na coś a tamto jak sie uda wykorzysta sie w innym terminie

Gość piczkaxxxxxxxxx
ha ha a z jakiej razji , czy B to instytucja charytatywna ? moze uda jej sie wymienic te bilety i sobie pojdzie na cos czego nie widziała na miejscu A BYŁOBY MI WSTYD tak sie prosic o te bilety , zrobila z siebie idiotke i na miejscu B bym juz sie z nia nie umawiala na kino :classic_cool:

Gość no przeciez to aukcja jest
bo B gadała pewnie jeszcze z C i jednak wybrala iść z C to jakos musi splawic teraz A :classic_cool:

Gość forshia
a czemu B nie odda A tych biletów? tak to się zmarnują jak nie pójdzie

Gość piczkaxxxxxxxxx
ta cała A jest żałosna moim zdaniem cos mi sie wydaje ze sutorka topicu zniknie w niejasnych okolicznosciach :classic_cool:

Gość piczkaxxxxxxxxx
ha ha skończ dziewczyno , jesteś jakąś chciwą charpią :D a niech sie marnują , to jej bilety i jak będzie chciała to zaraz polci sie wysrac i podetrze sobie nimi doope :classic_cool:

Gość dobry wujoooo
jezuuuuuuuuu jaki żal... dzieci ja wam dam na dwa bilety....

Gość piczkaxxxxxxxxx
poza tym wcale nie musza sie zmarnowac bo B ma jeszcze kogoś dopytac z\czy da rade jakos wymienic ale widocznie jeszcze nie zczaiłaś tego :classic_cool:

Gość bulba ubla
ale dlaczego B ma oddać bilety A, skoro dla B istnieje jeszcze szansa, że wykorzysta te bilety? A czyli ty autorko, jesteś chciwą gówniarą, bo żadna dorosła osoba nie robiłaby hecy o 15 zł....co, kieszonkowego nie masz?

Gość forshia
dziwne jesteście. wolałybyście żeby bilety się zmarnowały zamiast iść z koleżanką?

Gość piczkaxxxxxxxxx
kurva moze ona nie chce isc oglądac trzeci raz tego samego filmu , tak ciezko zrozumiec ? jak sie nie uda wymienic to moze B odda te bilety komus, mam nadzieje ze nie tobie :classic_cool: