Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dyskryminacja

Czarne ubranka dla dzieci - DYSKRYMINACJA

Polecane posty

Gość dyskryminacja

Jak wchodzę do sklepu z ubrankami dziecięcymi to dział dla dziewczynek poraża różem a dla chłopców błękitem. Gdzieniegdzie widać tylko niewielkie ilości zieleni i żółci. Chciałam kupić czarne gładkie body na rozmiar 68 i nie ma. To jest zwyczajna dyskryminacja. Jak już jakimś cudem znajdzie się czarna bluzeczka dla dziewczynki to od razu ma jakieś bzdurne kolorowe napisy i kwiatki lub jest wyszywana cekinami, że świeci się jak za przeproszeniem psu jaja. Czy producentom ubrań tak ciężko zrozumieć, że nie wszyscy rodzice chcą ubierać dziecko w tak pospolite i stereotypowe kolory?

Gość a kto ci każe kupować
w tandetnych sklepach?

Gość jagaba
Ja mieszkam za granica i tu nie ma problemu z kupnem dzieicecych ubranek w roznych kolorach, w czarnym rowniez. Ale zgadzam sie, w Polsce kroluje roz :O dla dziewczynek.

Gość a ja mam..............
dziwne że u ciebie nie ma innych kolorów u mnie są do wyboru do koloru . i nawet czarne brązowe beżowe turkus żółty itp.. nawet kolory mało spotykane .co ty masz za tandetny sklep

Gość a ja kupiłam czarne gładkie
body w pepco za 5 zł;) jak się chce, to się znajdzie;)

Gość dyskryminacja
kto mi każe kupować w tandetnych sklepach? Znajdź mi sklep nawet markowy, który sprzedaje takie ubranka. W Polsce nie istnieje taki sklep, nawet przez internet nie kupisz.

Gość nawet przez internet
nie kupisz?:O zlituj się i nie ośmieszaj do reszty:O też widziałam w pepco różne czarne ubranka dla dzieci

Gość dyskryminacja
tylko, że ja chcę czarne a nie jakieś fiolety turkuse czy granaty. Czarnych nie ma, nigdzie, całe miasto obleciałam i nie ma.

a ja w colorino widziałam pełno czarnych ubranek i w fido

Gość dyskryminacja
to błagam dajcie mi link do takiego sklepu internetowego gdzie kupię czarne gładkie ubranka na niemowlaka

ja też mam kilka czarnych o powiem ze świetnie wnich dziecko wygląda nie byałam zabardzo do tego koloru przekonana no ale kupiłam i zobaczyłam :)

Gość dyskryminacja
http://www.voila.pl/385/u2c3v/?1 07:53 [zgłoś do usunięcia]a ja mam.............. masz n aallegro jest ich pełno wystarczy poszukac a jak jest sie leniuchem to napewno sie nieznajdzie wyzej koleżanka ci posłała z &m a ja ci posłe z Dejnaale za to można napisac na nich wszystko lub nic http://allegro.pl/jakosc-dejna-czarne-body-z- imieniem-62-dl-r-i1762069351.html Nauczcie się czytać ze zrozumieniem temat i pierwszy post a potem się udzielajcie

jakie błyszczące? gdzie Ty widzisz body błyszczące?:O

Gość dyskryminacja
http://www.voila.pl/385/u2c3v/?1 07:53 [zgłoś do usunięcia]a ja mam.............. masz n aallegro jest ich pełno wystarczy poszukac a jak jest sie leniuchem to napewno sie nieznajdzie wyzej koleżanka ci posłała z &m a ja ci posłe z Dejnaale za to można napisac na nich wszystko lub nic http://allegro.pl/jakosc-dejna-czarne-body-z- imieniem-62-dl-r-i1762069351.html Nauczcie się czytać ze zrozumieniem temat i pierwszy post a potem się udzielajcie

dyskryminacja -- jets chyba jakaś inna albo mózg postradała :D powie ci świecące body lol naparwde albo chce czarne albo nie widać że tylko z siebie idiotke robi bo myślała ze nie ma wgl czarnych bodziaków a jak ktoś znalazł to juz jej coś niepasuje śmiezne :D

a te bodziaki z imieniem - wystarczy, że poprosisz by wysłali Ci całe czarne bez imienia z pocałowaniem w dupę Tobie wyślą, bo nie będą tracić kasy na koszty zrobienia imienia na bodziaku

sama sie zgłoś do usuniecia idiotko :D bo te czarne są czarne a nie z cekinami pozatym na stronie co ci podałam mozesz mieć gładkie czarne ale widac jak umiesz czytać strone producenta :D

Gość dyskryminacja
nie chodzi o to, że nie pasuje, widziałaś materiał z jakiego to jest zrobione? Nie widzisz, że ten materiał jest błyszczący? Już pal licho, że jest jedna sztuka. Ja tu mówię, że producenci dyskryminują bo albo nie dają wcale albo z dodatkami tak jak link powyżej z tym białym badziestwem. Nawet jeśli jest gdzieś do kupienia jedna sztuka to czy ty kupisz taką jedną sztukę dziecku i będziesz je non stop w to samo ubierać?

kobieto- to ty się nie ośmieszaj :D przecież to body z h&m jest gładkie, czarne, bez żadnego błyszczącego ustrojstwa :D czarne rzeczy bez problemu kupisz właśnie w h&m-ie, kapp ahl-u, czasem w c&a i mariquicie, więc nie wiem jak mogłaś NIC nie znaleźć :o

dyskrrminacja nie umie sie nawet przyznać że takowe bodziaki istnieją i sa ...oh jacy ludzie są dziwni ...

chciałaś czarne, masz czarne. Ja tam świecących nie widzę, światło się odbija

patty diphusa dokłądnie ja nie wiem jak ona szuka jej nic nie pasuje wiec szkoda słów na takie babsko :D chciała czarne a jak ma czarne to zle ;d dobra jest

no to teraz wszystko jasne:D najwyraźniej masz problemy ze wzrokiem to wiele wyjaśniałoby dlaczego nie potrafisz znaleźć w sklepach czy w internecie czarnych ubranek może zacznij od wizyty u okulisty?;) chyba, że to rodzaj daltonizmu...

Gość dyskryminacja
światło się odbija a to zabawne, byłaś w H&M i widziałaś je na żywo, bo ja tak, a tak przy okazji do innych bodów na "stronie" to sobie sprawdźcie rozmiary.