Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdbfbvcbvg

co mi to da jka codziennie wieczorem przez miesiac beded jezdzic na rowerze 6 km

Polecane posty

.Piszesz jakbyś nie widziała ile jest podstawowych stron świata(tj np. zachód i północ ale północny zachód to nie podstawowa strona ) wiem jakie są kierunki 4 podstawowe nie wkręcaj mi tu nic:P właśnie kolezankę jedną spotkałam i powiedziała mi , że schudłam;) muszę posprzątać dziś na siłce poszaleję

6 km? lepiej zrobisz jak to przejdziesz pieszo a jeszcze lepiej marszobiegiem;)

"setunia .Piszesz jakbyś nie widziała ile jest podstawowych stron świata(tj np. zachód i północ ale północny zachód to nie podstawowa strona ) wiem jakie są kierunki 4 podstawowe nie wkręcaj mi tu nic właśnie kolezankę jedną spotkałam i powiedziała mi , że schudłam muszę posprzątać dziś na siłce poszaleję sierpień miesiącem trzeźwości i wstrzemięźliwości kto ze mną?" I właśnie nie wiesz tak jak podejrzewałem:P.

Max Zander vel Klaun >>> masz taki styl pisania że naprawdę ciężko zrozumieć o co ci chodzi 🖐️

Gość ewwwe
zgdzam sie, jesli przejdziez pieszo 6 km to spalisz wiecej kalorii ..

Czyli z matmy też by była pała . nie piszesz tak nieprzejrzyście i myślisz , że wszyscy zrozumieją o co Ci chodzi

Gość da ci wieczorną przejażkę
z poradnika młodego zielarza podróże pana kleksa np youtube ładna piosenka :)

Nie zasłużyłaś na to:P.No chyba że posypiesz główkę popiołem i w stopce dopiszesz że jesteś beznadziejna z matmy i fizyki przynajmniej do konca nadstępnego roku będzie ten wpi:P.

"14 [zgłoś do usunięcia] setunia Czyli z matmy też by była pała . nie piszesz tak nieprzejrzyście i myślisz , że wszyscy zrozumieją o co Ci chodzi sierpień miesiącem trzeźwości i wstrzemięźliwości kto ze mną?" Przecież jak pytam to nie podam rozwiązania:P.Pisałem o kierunkach i podałaś błędnie:P.I napisałem zrozumiale tylko trzeba sie więcej uczyć:P. Ale jak podasz na podstawie tego : http://www.ii.uj.edu.pl/zbooy/polish/kalokal.html o co chodzi z ta energią to odpuszczę z tą stopką chociaż nie zasłużyłaś:P.