Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacjentkanr26666

matko święta co robić??!!!!!!

Polecane posty

Gość pacjentkanr26666

od pewnego czasu chodzę regularnie do dentysty ostatnio wyznaczył mi datę zabiegu usuwania zęba mądrości chirurgicznie, który jeszcze nie wyrósł, ale na rentgenie wyszło, że rośnie w poprzek czy coś takiego no i dwa dni temu dostałam sms od dentysty, że powinnam przed zabiegeim już zacząć brac antybiotyk,by zapobiec stanowi zapalnemu jakoś tak i czy nie mogę wpaść po receptę, pracuję do 18, więc napisałam że mogę ale po 18, bo praca napisał, że dobrze, będzie w gabinecie pojechałam na miejsce, chwilę porozmawialiśmy, dał mi receptę i SZOK jak wychodziłam powiedział, że na moim punkcie zwariował i mnie zaczął całować myślałam że padnę, byłam sparaliżowana najgorsze jest to, że odwzajemniłam, że co prawda nie doszło do seksu, ale było bardzo gorąco.. nigdy czegoś takiego nie czułam ale jak zorientowałam się co robimy to go odepchnęłam i powiedziałam, że ma tego nie robić wyszłam z gabinetu, szedł za mną ale mu uciekłam nie wiem co robić, jutro ta wizyta, to chirurgiczne usuwanie nie wiem czy iść czy nie dzwonił ale nie odbierałam, napisał maila w którym napisał, że przeprasza, że poniosło go, ale że wie że też mi się podoba i żebym przyszła, że to nie będzie miało wpływu na ten zabieg jestem w kropce co ja mam robić .. cały czas o tym myślę

Gość pacjentkanr26666
co mam robić w poniedziałek wizyta boję się tam iść boję się, że będzie chciał znowu spróbować

Gość pacjentkanr26666
czy ktoś był w takiej sytuacji??? lekarz+pacjent? pomóżcie

Gość kurwana kurwiekurwapogania
kolejne gimgowno przelewa tu swoje fantazje

Gość nie jedz przed snem słodyczy
bo znowu będziesz miała takie koszmarne(?) sny :D :D

Gość pacjentkanr26666
no niestety tak! od razu mi się spodobał, jest wysoki, inteligentny, zabawny ma w sobie "to coś" ale wiem, że nie powinnam !!!!!!!!!

Gość 159753
zawsze możesz wylizać mu wiertło

Gość pacjentkanr26666
wiecie co, jak nic konkretnego nie potraficie wymyśleć i poradzić to lepiej nic nie piszcie jasne, każdy kto przeżyje coś więcej niż Wy siedząc przed tv i kompem i wpieprzając chipsy- zaraz musi według Was ściemniać a ja naprawdę jestem w kropce, nie wiem co robić

Gość belerofront
a jakie to ma znaczenie, że on dentysta a ty pacjentka, jesteś kobitą a on facetem więc to normalne co się stało i nad czym tu deliberować, jak ci się podoba to bierz się za niego a jak nie to mu powiedz, że nici z tego, proste?

Gość pacjentkanr26666
mam ochotę iść na całość ale nie mogę rozwalić swojego małżeństwa dla chwili przyjemności prawda? więc jestem w kropce boję się, że znowu do czegoś dojdzie a z drugiej strony kusi mnie by iść na tą wizytę już nie wspominam o tym, że muszę usunąć tego zęba

Gość myślę, że to prowokacja
''co mam robić w poniedziałek wizyta'' W poniedziałek jest świeto więc gabinety zamknięte :P Po tym stwierdzam, że to prowokacja.

Ząb mądrości może poczekać, o ile wiem to nie jest zabieg, który musi być robiony "na gwałt" ;) Jeśli naprawdę nie chcesz żeby to się powtórzyło, to nie idź. Na spokojnie poszukaj innego dentysty - chyba że chciałaś się pochwalić i usłyszeć zachętę od ciekawych dalszego ciągu.

Gość myślę, że to prowokacja
'' napisał maila w którym napisał, że przeprasza, że poniosło go, ale że wie że też mi się podoba'' Pytanie skąd stomatolog ma maila do pacjentki?

Gość jak radzić to radzić
bzyknij się, to ci nie policzy za wizytę seks z dentystą dobrze wpływa na uzębienie

Gość pacjentkanr26666
jak to się mogło stać byłam swojemu mężowi wierna w 100% nawet o innych nie myślałam, byłam przykładem po cholere poszłam do tego dentysty co ja teraz mam zrobić, mam się przyznać mężowi???? urwać wizyty? zmienić dentyste?? gryzą mnie wyrzuty sumienia a z drugiej strony skręca on tym pocałunkiem zawalił mój świat, cały system moich wartości poszedł się je****

Gość yyyyyyyyyyy
masz kogos? ile on ma lat? i czy jest sam? odpowiedz sobie na pare pytan i sama sobie dasz odpowiedz jak ci sie podoba i nie ma nic przeciwko to dlaczego nie lekarz tez czlowiek:)

Gość pacjentkanr26666
mamy swoje maile bo to prywatna klinika stomatologiczna oferująca e konsultacje z lekarzem mam e mail do mojego stomatologa w razie chęci konsultacji i wcześniej pisałam do niego, wiec znał mój adres a on mi np. przypominał o wizytach zawsze dzień wcześniej co w tym dziwnego??

Gość pacjentkanr26666
ja mieszkam za granicąś!!!!!!!! jak nie wierzycie to sprawdzcie IP nie wiem róbcie co chcecie u mnie nie ma święta

Gość po prostu szok
zwierzę, normalnie zwierzę !!! fizjologia górą nad umysłem

Gość abaabaa
To w tym dziwnego, że w Świeta raczej sie nie pracuje durniu ;]

Gość pacjentkanr26666
ja nie wiem czy on kogoś ma, ale ja mam męża co ja narobiłam gryzą mnie wyrzuty sumienia, nie wiem czy isc a jak nie pójdę to co odpowiem mężowi na pytanie-dlaczego nie idziesz?

Gość pacjentkanr26666
u mnie nie ma święta!!!

Gość abaabaa
tak czy tak dobra bajeczka ;]

idź z mężem :) przyda się przyzwoitka (szatan nie lekarz)

Gość pacjentkanr26666
nie wiem czego chciałam pisząc tu może faktycznie podświadomie pragnę przyzwolenia? może potrzebuję aby ktoś mi napisał, żebym nie zachowała się jak kur*** w każdym razie nie wiem co robić, czuję się jak w głupim filmie ja nie chciałam tego pocałunku, to on to zrobił! ja jak się opamiętałam to wyszłam i mu uciekłam tylko, że to sprawiło że nie mogę funkcjonować ja wiem, dla Was to jest góra instynktu nad rozumem itd łatwo Wam pisać a co gdyby Was nagle pocałował taki facet, do którego Was ciągnie, ale niczego nie robiliście bo nie mieliście odwagi, bo zasady.. wartości on przekroczył tą granicę, całował mnie i dotykał jak o tym zapomnieć?????

Gość pacjentkanr26666
ja wiem, że to okropne i zwierzęce ale przez te kilka sekund czułam się tak dobrze jak nigdy indziej mamooo ratuj :/