Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pacjentkanr26666

matko święta co robić??!!!!!!

Polecane posty

Gość agatka niejadka
Twój mąż nieraz podłoży Ci świnię. Idź na całość, prześpij się z dentystą, pozwól sobie na chwilę zapomnienia, może nigdy już Cię taka szansa na namiętność nie spotka. Napisz coś o relacjach z mężem, jak Wam się układa, może Twój mąż nie zasługuje wcale na wierność. Zaszalej, ja bym się nie wachała jakby mnie ktoś kogo pożądam zaczął namiętnie całować, nie mam chyba tak silnej woli :D

Gość po prostu szok
"a jak nie pójdę to co odpowiem mężowi na pytanie-dlaczego nie idziesz?" No to rzeczywiście masz usprawiedliwienie. Jak nie chcesz się tłumaczyć mężowi to daj d... temu konowałowi. Swoją drogą, co to za lekarz co molestuje pacjentki? I to tak bezczelnie? Pewnie to nie pierwszy raz. No i jest skuteczny. Przypomna tego seksuologa w Polsce co molestował swoje pacjentki. Dobrze że ci nie wmawiał że musisz mu wziąć do buzi bo to taka nowoczesna forma znieczulenia. Widać że masz ochotę na odmianę, dorobić rogi mężowi. Tylko kwestia okazji. Skoro tak łatwo dentyście poszło, to co by było gdybyś była np. wcięta na imprezie integracyjnej?

Gość RADEK2y6
jsne!! radźcie jej debile! zrezygnuj z wizyty! nie zdradzaj męża Jakby mi moja wywinęła taki numer to chyba nie wiem co bym zrobił

Gość sjcslk
autorko gdybys miala taka sama wyobraznie przy pisaniu opowiadan z j polskiego 💤

Gość pacjentkanr26666
po pierwsze nie piję alkoholu! więc na imprezie integracyjnej bym nie przespała się z nikim zawsze byłam wierna mężowi w 100% ! a nie jeden facet mnie podrywał, bo brzydulą nie jestem a mój dentysta - nie chcę aby wyszło że go bronię czy coś, bo uważam że zachował się nieodpowiednio - nie jest żadnym naganiaczem i napewno nie wykorzystuje pacjentek to fajny, młody, inteligentny facet wydaje mi się, że to co się stało to wynik tego, że złapaliśmy nić porozumienia i mieliśmy bardzo dobry kontakt a do tego spodobałam mu się fizycznie nie mam zamiaru robić z niego zboka tylko dlatego, że mnie pocałował i wyznał że mu się podobam nie jestem jakąś dziwką, nie zaplanowałam tego, że mnie facet pocałuje nigdy nie przyprawiłam rogów mojemu mężowi i gdyby mnie dentysta nie pocałował to ja bym tego sama nigdy nie zrobiła!!!

Gość pacjentkanr26666
no kolejny tak, to prowokacja, jasne, bo jeśli Wasze życie jest nudne i nic się w nim nie wydarza, to od razu to co mi się przydarzyło musi być prowokacją dzięki wielkie...

Gość sjcslk
wypiertalaj blaznie

Gość po prostu szok
Już bronisz lekarza chociaż go zupełnie nie znasz. Perspektywa rżnięcia już zamgliła ci umysł. To się chociaż zabezpiecz na następną wizytę. Jak już robić mężowi świństwo, to przynajmniej nie wypada go czymś zarazić. Coś mi wygląda na to że to bedzie dłuuugie leczenie, z komplikacjami. Ciekawe kiedy mąż zacznie coś podejrzewać?

Gość pacjentkanr26666
nie bronię, po prostu nie musimy chyba człowieka wyzywać od zboków bo mnie pocałował?

hipotetyczna sytuacja jest interesująca :D na ile silną wolę mają ludzie wobec zwierzęcych instynktów ;)

Gość pacjentkanr26666
dobra wracam do pracy jakoś musze wymazać go z głowy wizytę odwołam... tylko jak się mężowi przyznać, żeby nie dał mu w pysk? :/ coś musze wymyślec

Gość looooooooo
obejrzyj sobie film "unfaithtful, albo "niewierna" da Ci duzo do myslenia, czy warto.

Gość stara żona doświadczona
To najwyraźniej zbok, nie potrafi oddzielić profesjonalizmu od swoich chuci. Tak samo jakby urzędnik rzucał się całować petentki, taksówkarz kobiety które podwozi, konduktor pasażerki, ksiądz spowiadane owieczki, nauczyciel matki nauczanych przez siebie dzieciaków, fryzjer klientki... Przecież gość najwyraźniej nie panuje nad swoim libido. Mógł zaproponować spotkanie, kolację, spytać się czy jesteś wolna. A tak od razu zabrał się do dzieła. Gdyby ci wsadził w buzię gdy leżałaś na fotelu z otwartymi ustami to pewnie byłoby jeszcze namiętniej?

Gość ale masz fantazje
Zaden lekarz - nie tylko stomatolog nie odwazylby sie na cos takiego, gdyz moglby zostac oskarzony o molestowanie i stracic prawo do wykonywania zawodu. Pracuje w branzy medycznej od lat i czytajac cos takiego nie wiem czy sie smiac czy zazdroscic takiej wybujalej fantazji

Gość pacjentkanr26666
nie zaproponował randki,bo wiedział, że mam męża! mysle,ze go poniosło po prostu no już trudno, nie pójde na wizyte

Gość pacjentkanr26666
haha widocznie albo on nie jest dentystą albo Ty nie wiesz tyle ile Ci sie wydaje, że wiesz

Gość bardzo dobra decyzja
że nie idziesz - nawet nieświadomie pomagasz tym innym kobietom - on 2 razy się zastanowi następnym razem zanim ponowi swi\oje zapędy... spokojnie zapewne nie jesteś jego pierwszą pacjęktą... dobra decyzja - gratuluję!

Gość kryptolekarz
Skoro zdarzają się psycholodzy pedofile, albo seksuolodzy molestujący swoje pacjentki, może sie zdarzyć i dentysta którego kręci takie ryzyko. W każdym razie dobrze to o jego profesjonaliźmie nie świadczy. Na pewno chcesz u niego leczyć swoje zęby? Chyba że to jedyny w promieniu 100km. Skoro już mu raz dałaś przyzwolenie to uważaj. Ma cię w garści i może zrobić z tobą co chce, bo ty boisz się męża. Widać jakie zdradliwe są kobiety. Niby cnotliwa i wierna żona, a byle obcy gostek może jej włożyć ot tak sobie, byle miał fantazję.

Gość ale masz fantazje
Skąd mial maila do Ciebie?? Dziwie sie , że naiwniacy wierza w tę bajeczkę...

Gość ale masz fantazje
Wyslalam wlasnie linka z tym tematem, do mojego kolegi dentysty:) Pewnie jak przeczyta to spadnie z krzesla ze smiechu. Podejrzewam, że podkochujesz sie w tym dentyście, co niestety zdarza sie dośc często wśród pacjentek i sama wymyslilas sobie takie opowiadanko, bo chcialabys podswiadomie, zeby ta historia wydarzyla sie w rzeczywistosci :)

Gość bardzo dobra decyzja
wyślij wyślij - jak będzie się śmiał to udowodni swoją winę, że on też... wszak śmiech to pierwsza forma obrony i ataku w takich przypadkach... :):) następna forma to agresja

Gość pacjentkanr 26666
nie idę na tą wizytę nie jest to jedyny dentysta w promieniu 100km, mieszkam w stolicy zachodniego państwa, jest tu setki dentystów tymrazem ide do kobiety dentystki :/ dzieki wszystkim za poważne wpisy i utwierdzenie mnie w decyzji, że nie warto iść na wizytę

Gość pacjentkanr 26666
aa i przyznam się mężowi, powiem co do joty jak było mam nadzieję, że mnie nie zostawi, to nie ja go pocałowałam, tylko on mnie nie chcę tego zatajać, bo co jak kiedyś wyjdzie na jaw?poza tym mam wyrzuty sumienia

Gość pacjentkanr 26666
ps możecie wierzyć lub nie ale e mail do dentysty to normalna sprawa to prywatna klinika stomatologiczna i kontakt przez internet ze swoim dentystą to normalna (nazywa się to e-konsultacja, lub też zamawianie terminu przez internet) z ginekologiem też mam e-konatkt i z lekarzem rodzinnym też nie wiem, może w Polsce to dziwne - u mnie nie jest to dziwne nie musicie wierzyć mam to gdzieś, zresztą to normalne na tym forum, że zawsze posądzają autorów o prowokacje

Gość Jan Paweł XII
mężowi to się lepiej nie przyznawaj, jak nie chcesz kłopotów poważnie radzę, wcale go to nie ucieszy, w końcu do niczego powaznego nie doszło a jak masz wyrzuty sumienia jak chcesz pokuty to mogę ci zadać: "dwa razy dziennie loda mężowi, rano i wieczorem, przez 2 tygodnie, z połykiem" - niech to cię nauczy wierności dla męża to będzie lepsze niż dowiedzieć się że jego żona był na granicy zdrady