Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarnowany_on

Nie żencie sie.

Polecane posty

"znam faceta (ba - za mało powiedziane, spotykałam się z nim kiedyś), który wieczorem wypijał piwo i zostawiał butelkę, a gdy chciało mu się w nocy sikać to nie szedł do wc tylko siusiał właśnie do tej butelki noc w oparach własnego moczu? no cóż, dla niektórych nie problem..." o ja pier.... :o gdzieś go wynalazła? :D

Gość a,lslxmm,
"u nas sie nie da podłączyc zmywarki, trzebaby podobno strasznie kombinowac i kuć i zmieniac coś (stary dom) a nie pomieszkamy tu dlugo, wiec nie ma sensu." jak może nie dac się podłączyć zmywarki? włączasz do prądu, odpływ wody do zlewu i zmywasz, kurvva co za filozofia

reminka jesteś bardzo złą kobietą, zasłużyłaś na chłostę i karę dożywotniego sprzątania bałaganu pozostawionego przy kompie przez Twojego mena :(

Gość ojj wiesz co nie ma sensu
zmywara musi też pobierac wode, nie???? i z tym jest problem. Przed nami mieszkały w tym domu 2 pary (obie nasi znajomi) i tez kombinowali. Ja sie nie znam, ale ponoc to za duzy wydatek i za duzo kucia itp. A wyprowadzamy sie stad niebawem (jeszcze nie wiemy, czy za miesiac, czy za rok, ale jednak). ZMarnowany mysle ze niedopasowanie charakterow to nie jest powod zeby sie w ogole nie zenic i mieszkac osobno :D :D

Gość zmarnowany on masz rację
nie żeń się - szkoda kobiet dla takich jak ty... dzieciuch

Gość ojj wiesz co nie ma sensu
poza tym mówie juz po raz 2: NIE CHODZI MI O TO ZEBY ZMYWAL TYLKO ZEBY ZANOSIL BRUDNE RZECZY DO ZLEWU jasne?

Gość smutny mąż bałaganiary
On się nie zmieni. Mam to samo tylko z żoną. Brudas pozostanie brudasem, szkoda nerwów. Pozstaje się tylko przyzwyczaić albo zmienić partnerą (u mnie niestety to nie takie łatwe, bo dzieci są).

"reminka jesteś bardzo złą kobietą, zasłużyłaś na chłostę i karę dożywotniego sprzątania bałaganu pozostawionego przy kompie przez Twojego mena" ale on tam jakoś specjalnie nie śmieci :D "poza tym mówie juz po raz 2: NIE CHODZI MI O TO ZEBY ZMYWAL TYLKO ZEBY ZANOSIL BRUDNE RZECZY DO ZLEWU jasne?" może POWIEDZ TO JEMU, A NIE NAM? :D

reminka facet był ogólnie dziwny, dlatego spotkałam się z nim parę razy :D miał dziwną fobię, ale nie chcę o tym pisać, bo być może nawet i tu grasuje :) jego jedyną zaletą była spektakularna uroda :classic_cool:

Gość smutny mąż bałaganiary
to nic nie da, znam to z autopsji możliwe są jakieś chwilowe zrywy, ale faktycznie charakter dorosłego człowieka jest prawie nie do modyfikacji przyzwyczaj się, są gorsze przypadki

Gość myślę, że nie każda
laska od razu krzyczy. Krzyk jest objawem bezradności, frustracji i swiadczy o prostactwie. Może jej nie dogodziłeś w łóżku i przez to taka zła :P nie no żart, po prostu zakompleksione babsztyle - jędzowate tak mają, że unieszczęśliwiają wszystkich naokoło, bo czują się przez to lepiej i jebie je to, że innym rozpierdalają humor

Gość zmarnowany_on
do myśle ze nie kazda A ja mysle ze trafiłes w sedno.

Gość myślę, że nie każda
może niech ona idzie do psychologa i powie, że byle mała rzecz doprowadza ją do szału i przez to psuje innym dzień. Nie każdy odnajduje wewnętrzny spokój, ale można sproować, dla samego siebie szczególnie jestem laską ;)

"reminka facet był ogólnie dziwny, dlatego spotkałam się z nim parę razy miał dziwną fobię, ale nie chcę o tym pisać, bo być może nawet i tu grasuje jego jedyną zaletą była spektakularna uroda " to któryś z prawiczków? :D

Gość a ja jestem taka jak to
mowicie "jędzą" niestety nikt nie umie popatrzyc z perspektywy 2 osoby. Czy myslicie, ze kobiety sa humorzaste ot tak, bez przyczyny? Bolesne jest to, że facet moze byc dla kobiety wredny, czy oschly, nie poswiecac jej czasu, nie zapsokajac, miec ja w dupie, a jak ona sie wreszcie wkurzy i tez bedzie niemiła (bo niekazdy ma ochote z przyklejonym usmiechem latac) to już jędza, wredna itp. wy widzicie wierzcholek gory lodowej a za tym sie kryja powazne problemy ktorych nie dostrzegacie z wlasnego wygodnictwa Np. maz ma zone gdzies, nie przytula, nie rozmawia, balagani, zostawia te szklanki jak w temacie, czas spedza z tv/kompem zamiast z nią, nie chce mu sie z nia kochac itp... i taka kobieta ma zly humor, bo jak ma dobry. Niby czemu ona ma byc usmiechnieta i zadowolona?

* bo jak ma miec dobry

Czy myslicie, ze kobiety sa humorzaste ot tak, bez przyczyny? Tak hormony i dni cyklu robia swoje :)

no nie wiem, ja miewam czasem gorszy dzien, humory, ale zawsze ma to jakas przyczyne. ale czasem facetom nie chce sie zrozumiec kobiet, labo kobietom tlumaczyc i wina jest zwalana na hormony

reminka mam nadzieję, że nie :) ale wiem, że on grasuje po portalach to może i tu włazi :D może założę topik pt.: "faceci co robicie gdy w nocy chce się wam siusiu?" i go wytropię? :classic_cool:

Gość chłop jak dąb 8-
"maz ma zone gdzies, nie przytula, nie rozmawia, balagani, zostawia te szklanki jak w temacie, czas spedza z tv/kompem zamiast z nią, nie chce mu sie z nia kochac itp... i" O takie drobiazgi się złościć? Niech ta jędza doceni że się z nią ożenił, mogła zostać starą panną jęczącą na tym forum. Drobne niedogoności niech jej nie zasłaniąją szczęscia jakie je spotkało - małzeństwa. Faceci mają trochę inne potrzeby, zrozumcie to i zaakceptujcie.

ale czasem facetom nie chce sie zrozumiec kobiet" jakbyscie rozmawiały z nami a nie czekały aż sie domyslimy czego chcecie to świat byłby prostszy

Gość chłop jak dąb 8-
"hormony i dni cyklu robia swoje" to babskie wymówki by usprawiedliwić jędzowaty charakter

Takie głupie pytanie, nie przeszkadza Wam pleśń na tej szklance co sobie tak stoi tygodniami?

przecież większość bierze tabletki anty" po tabsach jest jeszcze gorzej :)

"Takie głupie pytanie, nie przeszkadza Wam pleśń na tej szklance co sobie tak stoi tygodniami?" cieszymy się, że nowy organizm zamieszkał w naszym domu i organizujemy przyjęcie powitalne :classic_cool:

Gość moja była żoneczka
a to ciekawe dlaczego teraz,gdy czasami wpadam byłą przejebać ,to w domu bałagan nieziemski:D Za czasów ,gdy ja tam mieszkałem i sptrzątałem (idiota) było zdecydowanie czyściej.Żadnych porozrzucanych szmat,brudnych szklanek i talerzyków ,co jak zauważyłem teraz jest na porządku dziennym :D

Takie głupie pytanie, nie przeszkadza Wam pleśń na tej szklance co sobie tak stoi tygodniami?" czasmi nie przeszkadza :D i tu sie różnimy

a ja się pięknie wpisuję w tę teorię o nastrojach miesiączkowo-cyklowych :) czasami mam taką chandrę, że bez kija nie podchodź :o