Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie dziwi mnie już nic tu

Ginie prezydent - ups, wypadek. Wiesza się ex polityk - ktoś mu pomógł...

Polecane posty

Przecież to żałosne! Prezydent zginął, to w 5 minut po katastrofie wszem i wobec trąbiła Polska, że to był wypadek i ani im przez myśl nic innego nie przeszło.... Lepper się powiesił, to robią dochodzenie. Wqrwia mnie to, traktują obywateli tego kraju jak durniów i dupków... To według tej logiki, mamy rozumieć, że śmierć prezydenta to taka norma, no cóż, zdarzają się wypadki samolotowe... Ale jak się ktoś wiesza, to jest podejrzane... :O

ale nie mogę uwierzyć, że ludzie są aż tak ogłupieni i nie widzą w tym niczego dziwnego.

Andrzeju, larum grają, a ty się nie podnosisz? Byłeś wielkim człowiekiem, patriotą. Brakuje nam ciebie. Pokazałeś Europie, że polscy rolnicy to naród, który żąda szacunku i godnej zapłaty mówiła na cmentarzu Genowefa Wiśniowska (62 l.), była wicemarszałek Sejmu z Samoobrony. Przemowy były krótkie, ale dosadne. Chciałbym tu teraz zobaczyć tego Ziobrę. Niechby przyszedł i wbił ten swój klin w tę trumnę twoją, niechby pokazał się rodzinie. A ten Kaczyński wysyłał agentów rozlegał się donośny głos brata Leppera, Antoniego, nawiązującego do afery gruntowej, po której Lepper został z hukiem wyrzucony z rządu. Gdy kompania reprezentacyjna Wojska Polskiego uniosła karabiny i huknęły trzy salwy honorowe, cmentarz ucichł...