Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brak weny :(

Pomocy!

Polecane posty

Hej Mam zlecenie napisania na wczoraj 6 artykułów na jeden temat "Buty". Kompletnie nie wiem jak można stworzyć 6 różnych artykulów o butach bo aż tak na bieżąco z modą nie jestem ;( Nie mogę znaleźć żadnej inspiracji... :( Macie jakieś pomysły?

To chyba musisz sie zapoznac. Buty letnie, zimowe.. -sportowe -specjalne do pracy (np na budowie) ochrona nogi -modne , nie modne dieciece, damskie, meskie zdrowotne, ortopedyczne -z roznych materialow 8skora,plastok, material,drewno...) -historia butow -buty w Afryce - z plastikowych butelek lub opon itd Mozna pisac i pisac -

Gość asdfghjklop
1. wpływ adidasów na żywotność koloru kostki brukowej 2. zależność pomiędzy ilością dziur chodnikowych a długością szpilek i siły ich nacisku na płytę.

Dori30, dzięki :) wykorzystam kilka pomysłów, ten z historią butów - świetny i o butach w Afryce tez :) ostatnio pisałam non stop o autyźmie i ZA, więc ta tematyka z butami mnie przeraziła ;)

asdfghjklop :) :) :)

Jeszcze moze byc temat - Butow steprzonach tylko dla Show, buty projektantow w ktorych wlasciwie nie da sie chodzic. Typu Lady Gaga :)

Super :) dzięki bardzo! ;)

Kafeterianki, czy możecie jeszcze mnie wspomóc pomysłami na temat sukienek? Cholera nie wiedzialam, że tak ciężko jest znaleźć ciekawe tematy w zakresie mody na której się niewiele znam... albo kreatywność w tym zakresie mam ograniczoną. Rzecz dokładnie dotyczy: sukienki wieczorowe sukienki na wesele kilka tematów mam ale wciąż malo :( jesli chodzi o buty powyżej - nigdy bym nie wpadła na takie fajne idee jak ta np. z butami w Afryce (Dori30 jeszcze raz dzięki 🌼) dlatego to forum jest niezastąpione...

O a co do sukni to Ci nie pomoge, bo ja bym czegos takiego nie zalozyla. To dla mnie jakies przebranie na karnawal czy co. To stroj z przed pierwszej wiojny swiatowej 8Kiedy to kobiety tylko w sukniach chodzily- nie bylo spodni dla kobiet) Suknie takie dobre sa dla krolej Elzbiety. Jakas mala czarna, czy zwykla jest ok, ale te co wyskakuja w google to chyba sa z wypozyczalni teatralnej:)

:) Napisałam 2 teksty po 4 tysiące znaków właśnie o historii butów z naciskiem na obcasy :) Jeszcze tą Afrykę na pewno wykorzystam i ten ostatni temat ;) Dokładnie, jeśli chodzi o sukienki to mało inspiracji w samym necie. Szukam czegoś o trendach w kwestii sukienek wieczorowych np. i nic. O tych na wesele nawet nie wspomnę. Tzn. ze dwa pomysły mi wpadły do głowy - ale muszę dalej kombinować bo to za mało. ale z tą Elżbietą - to fajne ;)