Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łoś, po prostu łoś

mam dylemat, dość poważny

Polecane posty

Gość łoś, po prostu łoś

Wczoraj spotkałem się po pracy z koleżanką (w sumie to chyba nawet przyjaciółka mogę ją nazwać), z którą nie widziałem się dobre 3 czy 4 lata. Z początku nasza znajomość miała głównie internetowo - biznesowy charakter, po prostu współpracowaliśmy na poziomie służbowym. Potem poznaliśmy się nieco lepiej i tak zwyczajnie zakumplowaliśmy. Zawsze żartowaliśmy sobie na tematy "seksualne", łącznie z tym, że nawet parę razy na "bzykanie" się umawialiśmy, ale to nigdy poza głupawe rozmowy nie wykroczyło, ona miała męża, ja mam żonę. Ostatnimi czasy kontaktowaliśmy się bardzo sporadycznie i jedynie drogą telefoniczną, bo ona nie mieszka w tym samym mieście co ja. No i wczoraj zadzwoniła do mnie po południu, że przyjechała na kilka dni, pozałatwiać jakieś interesy i że moglibyśmy spotkać na kawę. Z miłą chęcią się zgodziłem, spotkaliśmy się. Okazało się, że nadal rozmawia się nam równie fajnie jak kiedyś, ale ... w pewnej chwili nasza rozmowa zeszła na tematy ciału i sercu bliższe, okazało się, że już nie ma męża, że jest sama od jakiegoś czasu. I jakoś tak się jej smutno zrobiło, przytuliła się do mego ramienia i ... w końcu pocałowała. Zdębiałem, bo to zaskoczenie jednak było totalne. Ale najbardziej zaskoczyła mnie mówiąc, że te nasze rozmowy to nie do końca były takie niepoważne i że ona od zawsze miała na mnie ochotę. I że nadal ma. Ona mi się bardzo podoba, prawdę mówiąc to mam wrażenie, że to jest osoba, z która mógłbym stworzyć idealny związek, ale ja już taki związek utworzyłem, idealny może nie jest, ale ... jest. W głowie zamęt ...

friday im in love 🖐️ a w ogóle czego od nas oczekujesz?? pozwolenia na skok w bok? :D to ja ci pozwalam :classic_cool:

Gość łoś, po prostu łoś
A po co mi pozwolenie? Gdybym tego naprawdę chciał, to bym skoczył. Zwyczajnie z wątroby ciężar zrzucić chciałem

Jasne i tak ot spieprz życie swojej żonie. Przypomnij sobie chwile przed ślubem- z tą kobietą też deklarowałeś stworzenie dobrego związku, a teraz dla kaprysu i pod wpływem innej chcesz olać swój związek?

Gość łoś, po prostu łoś
Nie lubię mięty :)

"Ona mi się bardzo podoba, prawdę mówiąc to mam wrażenie, że to jest osoba, z która mógłbym stworzyć idealny związek, ale ja już taki związek utworzyłem, idealny może nie jest, ale ... jest." A CO KURWA Z TWOJA ŻONA ? po chuj sie żeniłes jak nie chcesz wlasnie z zona tworzyć zwiazku idealnego co ? DUPEK

no to vódka z pieprzem i ból minie ;) a jeśli nie zdradziłeś, nie zdradzasz i nie masz zamiaru - nie ma tematu i nie wiem skąd te boleści wątroby :D ot, pogłaskaj koleżankę po pupci i niech wraca do domku :D

Gość zazdroszczę Ci łosiu
poważnie, zazdroszczę.

Gość łoś, po prostu łoś
Jak ją pogłaskam, to obawiam się, że do czynów nierządnych dojść może, bo zgrabną ma nieziemsko ;) Widzę, że emocje u niektórych niezdrowe się budzą, więc chyba czas oddalić się na z góry upatrzone pozycje :)

Łosiu, już po twoim związku, bo jeżeli masz takie dylematy to masz pusty związek. Idź na kurwy a rozprężysz się

Gość łoś, po prostu łoś
Pusty? Skąd taki wniosek? Ja się ze swoją żoną u mego boku bardzo dobrze czuję, szczęśliwymi rodzicami dwójki cudownych brzdąców jesteśmy, więc zupełnie nie rozumiem tego stwierdzenia ...

Hmm a żonka wie o tej Twojej znajomości? Swobodnych rozmowach na temat seksu, żartobliwe "umawianie się na byzkanko" ? :> Ja bym chyba nie była zadowolona gdyby mój facet miał takie koleżanki, ale zazdrośnica ze mnie więc ;p

Gość łoś, po prostu łoś
O samej znajomości jak najbardziej, nawet kilkukrotnie spotkaliśmy się wspólnie przy jakichś tam okazjach. No ale rzeczywiście nie o wszystkim jej mówiłem ;) No dobrze, będzie tego dobrego, czas iść poważnymi rzeczami się zająć.

To wszystko o czym piszesz to poza, nie masz tego w sercu bo zastanawiasz się nad seksem z koleżanką. Jestem pewiem że niebawem będziecie się migdalić a ty kupisz coś ładnego żónie

Gość cześć łosiek
wiesz co ? spróbuj odnowić z żoną namiętność, widocznie zaniedbujecie się, skoro zacząłes wiecej czasu spedzac z inną. to być może zwykłe zauroczenie, minie trochę czasu ta panna na boku, zniknie twojego życia. Zdrada cholernie rani, nie rań swojej żony, no chyba, że wam się kompletnie nie układa - to ranisz ją bedąc z nią.

Krótka autentyczna historyjka: Mój przyjaciel miał żonę - po jakimś czasie źle im się układało. Miał wię dupencję na boku - koleżankę z pracy. Zakochali się. Z żoną się pogorszyło, więc rozwód był nieunikniony. Jest już po ślubie z nową żoną. Nowa żona przyjaciela ma ze mną bardzo dobry kontakt i czasami mi się zwierza i wierz co mówi?!? Jak jego nie ma domu, a ma prace o nieograniczonym wymiarze czasowym, to mu nie ufa, bo pamięta jak oszukiwał pierwszą żonę żeby z nią się spotkać. Zyją już parę lat i to w miarę dobrze ale sama często powtarza, że niesmak tamtych intryk i przeszłośc męża na zawsze pozostanie.

Gość łoś, po prostu łoś
Jakie więcej czasu? Napisałem przecież, że to było pierwsze spotkanie po wielu latach! I pewnie miną kolejne lata do następnego! Odległość między nami na co dzień wynosi jakieś 300 km, więc o bliskości mowy nawet nie ma :) A żonie ładne prezenty robię bez migdalenia się

Gość astosuka
Ciekaw jakbyś był szczęśliwy jeśli twoja żona o jakimś starym przyjacielu przypominała by sobie? jak nie możesz wytrzymać to popucuj ręcznie pałe i ogranicz kontakty z tamtą "idealną" laską.

Gość ciapelek
Że się rozwiodła-to jej sprawa-a ty szanuj to co masz i nie rób głupstw,bo będziesz tego później żałował. Nie warto dla jakiejś przygody niszczyć tego co się ma!!!!!!!!