Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialenka9090

mój chłopak się patrzy na inne !!

Polecane posty

Gość gość
Mam ten sam problem moj facet tez tak robi i mnie oklamuje ....zwracam mu uwage on dalej to samo ehh...czuje sie wtedy nie atrakcyjne i glupie mysli przychodza mi do glowy ..np. czy on mnie wogole zauwaza? skoro ma do mnie szacunek nie powienien tak robic. Dajcie jakies rady, A najgorsze jest to ze on nie potafi okazywac zazdrosci to strasznie przykre

Gość gość
Cześć. Może z nim poważnie porozmawiaj. Czemu tak robi, podkreśl że to ci się nie podoba. Może poznaj jego kolegów. Moim zdaniem jest młody i jeszcze nie bardzo wie jak się zachowywać w związku. Zachowuje się jak by cię traktował jak kolegę/koleżankę. Musisz mu wyznaczyć granice. Myślę ze Cię zauważa tylko robi to specjalnie bo mu na tobie zależy i żeby nie być ciepłą kluchą ( jak twierdzi mój facet). Musisz z nim poważnie porozmawiać. Na czym stoicie. Powiedzieć żeby tak nie robił przynajmniej przy tobie bo ci się to nie podoba i że nie będziesz z nim. Na pewno jest o ciebie zazdrosny bo faceci tak maja (sa jak pies ogrodnika:] ) tylko wstydzi się okazywać zazdrości może sam sobie wmawia że nie jest o ciebie za zazdrosny. Jeżeli to wszystko nie pomoże postaraj sie flirtować z jego kolegą ale WAŻNE żeby to było również przy nim. Żeby nie było nie domówień. Żeby to widział to zawsze działa.

Gość Sandra1619
Mój chłopak robi to samo nawet gdy gdzieś wyjeżdżał przytulalam się do niego i leciały mi łzy a on patrzył na inne

Gość gość
Dziewczyny :) mam faceta już 8 lat, w tym roku biorę ślub i jesteśmy ze sobą szczęśliwi, każdy facet gapi się na inne, taka już ich natura a złoszczenie się na nich o to robi tylko konflikty w związku, problemu nie rozwiązuje bo będzie trwać wiecznie. ALE i to jest moja odpowiedź dla każdej dziewczyny: puki nie patrzy się na jedną konkretną dziewczynę a na różne przechodzące ulicą bądź gdziekolwiek gdzie się ruszy jest dobrze :)

Gość gość
hej, tez mam taki problem...tylko moj facet powiedzial mi od razu, ze patrzy i bedzie patrzyl i jeszcze porownuje zgrabne kobiety do pieknych obrazow, a siebie do artysty...zenada. I nie wiem co mam robic w tej sytuacji, bo do niego nic nie dociera, ze mnie rani :( pomocy

Gość gość
Jestem chlopem i tez to robie, nie zaspakajasz go wystarczajaco. Miec faceta to nie tylko laurka do pochwalenia ale i ogromny obowiazek. Rzucilbym Ciebie jakbym znalazl lepszy kwiat.

Gość gość
Moja dziewczyna mnie terroryzowala, co sie patrzysz na tamtej nogi, olaboga nie patrz sie rajstopy i mini wychodza, wydawala jakies konskie dzwieki w stylu patataj zebym sie nie patrzyl. I wiecie co,? Znienawidzilem chodzenie z nia, wole sam chodzic, zmienilem prace i juz jej nie odprowadzam, moge sie patrzyc na coe chce. Zaczely mi takze przelatywac mysli o zdradzie.

Gość Nbvg
Dnia 12.08.2011 o 15:29, Gość malgoskaxxxxxx napisał:

Jedyna rada zacznij sie wyzywajaco ubierac i sama sie patrz na ciacha;)

Święta prawda