Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZabbaZum

Licencjat obroniony, od października magisterka

Polecane posty

Gość ZabbaZum

w innym mieście. Powinnam się cieszyć. Od lat planowałam wyjazd, tyle czasu poświęciłam na przygotowania. Wszystko byłoby pięknie, gdyby nie to, że wraz z końcem licencjata kończy się też moja znajomość z pewną osobą, kumplem ze studiów. Nie będziemy się już widywać:(

Gość ZabbaZum
Nasze drogi się rozeszły, a ja nie jestem w stanie o nim zapomnieć...

Gość ZabbaZum
Widzisz, nie jesteśmy zbyt bliskimi kolegami. Znaliśmy się tylko z uczelni, nigdy nie spotkałam go w innym miejscu. A mimo to zauroczyłam się nim strasznie. Cały trzeci rok o nim myślałam. Szkoda tylko, że nic nie zdziałałam, bo teraz już raczej nie będzie okazji:(

Gość ZabbaZum
Żeby było tak łatwo, jak piszesz. Niestety, ja nie jestem w stanie o nim zapomnieć. Szaleję za nim, marzę, żeby się spotkać, porozmawiać...

Gość ZabbaZum
Nie mamy ze sobą kontaktu. Wiem tylko, w jakim mieście mieszka, no i czasami tam bywam na imprezach, ale jakos nie spotykam go nigdzie.

Gość ZabbaZum
Zresztą on będzie mieszkał w Bielsku, ja zaś w Krakowie. Czy to w ogóle ma sens?

Gość ZabbaZum
Nie od trzech lat, tylko od roku. Może i jak nastolatka, ale gdybyś wiedziała, jaka ze mnie nieśmiała osoba. Nie umiałam zrobić pierwszego kroku, więc on nawet nie zdaje sobie sprawy, co czuję.

Gość ZabbaZum
Ogólnie to ciężko znoszę rozstanie z rodzinnym miastem i otoczeniem. Tak strasznie chciałam stąd wyjechać, a teraz czuję, że będę tęsknić. Jadę do obcego miasta.

są pary, gdzie druga osba wyjeżdża za granicę i są mimo to ze sobą, problemem sa Twoje ograniczenia a nie geograficzne

Gość sassssssssssssssssss
znajdz go na nk lub facebooku!

Gość dnoooo
skoro do tej pory nic nie zrobiłąś, a kolesia prawi enie znasz, to co za różnica, czy będziecie się widywac, czy nie? :O