Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam bogatego chłopaka...

Mam bogatego chłopaka...

Polecane posty

Gość Mam bogatego chłopaka...

Witam wszystkich. Mam 26 lat, i od roku jestem z bardzo fajnych chłopakiem. Jest to mój drugi związek. Doskonale się rozumiemy, nie kłocimy się, a mniej więcej za rok planujemy razem zamieszkać (obecnie z różnych względów nie jest to możliwe). Jest w tym wszystkim pewne "ale". Otóż ja jestem u początku kariery zawodowej, zarabiam niewiele, i dodając do tego to, że żyję samodzielnie, z dala od rodziny - żyję bardzo skromnie. A mój chłopak, pomimo iż młodszy o 3 lata - dzięki temu że jest na utrzymaniu rodziny, ma wysokie stypendium, oraz dorabia - żyje przy mnie jak książe, a co gorsze - lubi się z tym obnosić nie zważając na to, że ja nie mam nawet 1/10 tego, co on. Za jakiś czas i moja sytuacja się poprawi, mój zawód jest dobrze płatny, ale niestety - nastąpi to dopiero za jakieś 5 lat. Źle się z tym czuje, zwłaszcza, że on jest młodszy o 3 lata. Wychodzi to na każdym kroku - np przy planowaniu wakacji, kiedy jemu się marzą dalekie kraje, ja muszę stanąć na rękach by pozwolić sobie na tydzień nad jeziorem w Polsce. I jak mówię - jest mi przykro, bo on lubi się ze swoim bogactwem obnosić, a dodatkowo ciągle narzeka!! A ma o niebo lepiej niż ja. Prosiłem go już 2 razy, by nie szpanował przy mnie - nie pomogło. Czy ktoś z Was jest w podobnej sytuacji, że ma faceta ze znacznie grubszym portfelem? Jak sobie z tym radzicie, jak to u Was działa??

Gość kurcze blade niedpieczone
Zawsze będziesz dla niego -> biednym kaczątkiem :( niestety