Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to za człowiek...

Niech mi ktoś powie jak można być RZEŹNIKIEM....???

Polecane posty

Bo ja tego pojąc nie mogę, jak można wykonywać taki zawód!!WEdług mnie to musi być ktos skrzywiony psychicznie zeby uśmiercać zwierzęta i patrzeć obojetnie na ich cierpienie!!! Nigdy w zyciu nie chciałabym nawet poznać rzeźnika a co dopiero miec z nim cos wspolnego:-(

Gość orangutanem
ktoś kto nie posiada krzty obrzydliwości i ma zadatki na psychopatę

Enfata oczywiscie ze sie samo nie produkuje. Ja tu nie piszę o miesku a o tych ludziach ktorzy z własnej woli wybierają taki zawód:-( Nikt ich nie zmusza do robienia tego a jednak uczą się na rzeżników i codziennie zażynaja setki zwierząt:-( To chore....

nie zmieniaj tematu też uważam, że żeby wykonywać ten zawód, trzeba mieć zero empatii i zadatki na mordercę

Gość no!Najlepiej to jak każdy z
nas samodzielnie zapoluje na krowe i przerobi ją na zdrową kiełbache co za zboczone pytanie!:O

Gdybym wiedziała ze ktos ze znajomych jest rzaznikiem to nie chciałabym go znać

Gość kjkdjkdjkla
Zwierzęta zabija się humanitarnie z pomocą specjalnego pistoletu , umierają w sekundę .Nie będą zdychać w szpitalu leżąc przez dwa dni we własnym kale jak większość z was .

czemu zboczone pytanie?? Mnie tylko zastanawia jak można wybrac sobie taki zawód:-(

kjk..... moj znajomy pracował kiedyś koło rzeżni mowił mi ze zwierzęta już od rozładuku wiedziały co je czeka, słaniały się na nogach, nie chciały isc do rzeżni. Ty wiesz co te zwierzęta przezywają?? A rzeźnik sobie na to tak spokojnie patrzy?? Gratuluje mu chłodnego podejscia do sprawy!!:-(

"uśmiercać zwierzęta i patrzeć obojetnie na ich cierpienie" - a kto tu im sprawia cierpienie i sie nim delektuje?? przesadzasz.....

oczywiscie ze sie samo nie produkuje. Ja tu nie piszę o miesku a o tych ludziach ktorzy z własnej woli wybierają taki zawód ale takie wydelikacone idiotki jak Ty to mieso KUPUJA, to znaczy ze jest popyta a popyt warunkuje podaz, a skoro jest podaz to KTOS to zrobic musi :O

no i jakie to straszne :D u mnie w domu (znaczy gospodarstwie) odkąd pamietam zabijało się świnie ze 3 razy do roku, zeby miec co jeść i jakoś żyję i mam się dobrze i z moją głową też nie najgorzej :)

Gość gruby czarny kot
mój znajomy jest rzeźnikiem, wyjechał do norwegii i tam zarabia naprawdę fantastycznie. Zawód jak zawód, cóz. Lepiej babrac sie w mięsku które ktos zje czy pracowac dajmy na to w prosektorium i kroić marwych ludzi?

Edyciak???? I TY usmiercasz te swinie???:-( Ja pierniczę...dla mnie to jest chore robic coś takiego:-/

Gość USA my dream
no ja bym tez wolala kroic martwych

Gdybym ja nie miała pracy nawet 10 lat i miala mozliwość zarabiania grubej kasy jako rzeźnik to NIGDY bym sie na to nie zdecydowała!!! Chodzi mi tylko o to ze nikt normalny czegos takiego nie jest w stanie zrobić. Dobry człowiek nie ima sie takiego zawodu

ja od zawsze marzyłam zostac patomorfologiem.. :) to jest bardzo ekscytujace.. :)

Gość gruby czarny kot
wolałybyście kroic ludzi???????????????? zwierze to zwierze, takie prawa rzadza światem od wieków że zwierzęta sie zabija żeby je jeść

hehe :) nie no, mi nigdy nie pozwolili :P znaczy, to nie robota dla kobiet, aczkolwiek pamiętam, że w gimnazjum gadałam wszystkim, że ide do zwodówki na rzexnik-wędliniarz :D mój ojciec tez nigdy tego nie robił, zawsze najmował masarza.

Wobrazcie sobie dziewczyny ze poznacie super faceta, jak z obrazka i na 3 randce mowi wam ze jest rzeźnikiem:-( Nie wiem jak wy ale ja bym wiała gdzie piperz rosnie od takiego gościa

no jak chirurg przeprowadza operacje, to tez kroi ludzi.. a patomorfolog kroi zmarłego, więc juz mu w niczym nie zaszkodzi..

Gość gruby czarny kot
Educiak już Cię lubię:-) Dziewczyny, pomyślmy czy to nie jest hipokryzja. Kupujemy sobie mięsko, szyneczkę pyszną mniam mniam, ale uważamy że zabić zwierze moze tylko człowiek pozbawiony uczuć o skłonnościach do morderstw??

Gość USA my dream
ale to prawda z tym pistoletem, ze to jest humanitarnie załatwiane, może jets tu jakiś rzeźnik i się wypowie?

Edyciak Chirurg kroi zeby uratowac komus zycie a rzeżnik nie wzruszony strachem zwierząt podchodzi i razi je prądem albo podżyna gardło. Widzisz roznicę??? A ludzie martwi to juz nic nie czują!

Gość USA my dream
ja jestem wegetarianką ponad 10lat :D

Enfant Terrible - oho znowwu najmadrzejsza sie odezwala. Ty oczywiscie jestes wegetarianka. A Edycia znowu do rzeczy mowi:) .

nie sadzę, żeby to się robiło pistoletem... aczkolwiek nie wiem :) moge tylko powiedzieć, jak się świnię zabija :D wali sie ja młotkiem w łeb w okolice ucha, żeby ją ogłuszyc i żeby była taka jakby "pijana", zeby bólu nie czuła tak mocno i potem się jej tętnice szyjna podcina :) i się ta krew zbiera i z niej kaszanke potem robi :D