Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydalekkk

czy brzydki chloapak ma szanse ma ladna dziewczyne?

Polecane posty

Gość brzydalekkk

ktora ma powodzenie i moglaby bez problemu miec przystojniaka,czym moze nadrobic niedosknalosci urody?

Gość mariolalallalal
nie, raczej małe szanse raczej, chyba że masz kasy jak lodu.

Znam faceta, który nie jest bardzo brzydki, ale taki niski i nieciekawy. Zmienia auta 3-4 razy w roku i ma takie lachony, że ło matko! Każda następna coraz to lepsza. :D

a czemu niby nie ma szansy ? wystarczy ciekawy charakter i coś do zaoferowania sobą, myślę że dla kobiety nie jest tak ważny wygląd.

Gość ffww
a ladna ma szanse na brzydkiego?

Gość ładna kobieta
od pół roku ugania się za mną brzydki chłopak, mimo że go lubię i fajny jest, to strasznie mi przeszkadza jego wygląd, być może bym spróbowała ale jego zęby są takie brzydkie :P szkoda że tylko brzydcy faceci mają fajne charaktery

Ładna kobieta- a może daj mu szansę przecież nic nie stracisz a może zyskasz naprawdę kogoś ważnego w swoim zyciu : )

Gość USA my dream
no brzydki nie wiem ale taki sredni to na pewno znam masę przypadkow takich, pytanie czy brzydka dziewczyna ma szanse na ladnego chlopaka!

Gość mozIllIa fireffox
oczywiscie ze tak. wystarczy wypchany portfel i mozesz miec prawe kazda. niewazne czy jestes brzydki, czy bardzo brzydki, jestes bogaty i mozesz nawet wygladac jak shrek

zależy jak brzydki jest :P niektóre odmiany 'brzydoty' są pociągające, ale kluczem jest osobowość i podejście do zycia :)

Gość to on jest brzydki
czy jego zęby ? karz mu naprawić ,zęby czy wstawić nowe i tyle

Gość drodamer
a czy operator wózka widłowego ma szanse poznać jakaś dziewczynę?

Gość piczkaxxxxxxxxx
tak z protezą to tym bardziej by miał przejebane brzydcy mają fajne charaktery właśnie dlatego ze są brzydcy i muszą nadrabiać . u mnie brzydki nie miał by szans bo nie moge patrzec zbyt długo na brzydki ryj :classic_cool:

Gość gruby czarny kot
to prawda, brzydcy najczęściej maja fajne charaktery. ale ogólnie to częściej można zobaczyć brzydkiego faceta z ładna laska , niz brzydką dziewczynę z ładnym facetem, ciekawe dlaczego?

Nie ma reguły, która mówi, że facet jest brzydki, bo są gusta i guściki. Dla kilku dziewczyn, ktore przez parę lat się wokół mnie kręciły, byłem przystojny, problem w tym, że zadna mi sie nie podobała. Natomiast kiedy mi jakaś wpadła w oko, to ja dla niej bylem odpychający :D

Gość tylko 10 wpisów
jak będziesz miał ładny samochód to czemu nie.

Gość dziunia125
Ma szansę! Znam takie pary.

Gość Navya
znam wiele par gdzie on jest brzydki ( i nie zbyt bogaty!) a ona ładna nie wiem dlaczego tak się dzieje tak samo znam też pary gdzie on jest przystojny ,ona taka sobie ,ale to rzadsze niż w pierwszym przypadku

Gość ghgjfgj
Koleś nie musi być ładny żeby się podobał! To dziewczyna musi być ładna. Brzydki koleś wystarczy że poćwiczy trochę jakieś pół roku siłce, Jeśli jest do tego wysoki to tak 7/10 lasek wyrwie