Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podoba mi się pewien facet

podoba mi się facet, który ma dziecko z inną, ale nie są parą

Polecane posty

Gość belerofront
nie jesteś? co za rozczarowanie :O

Czy chodzi o ten topik w którym ciężko było oprzeć się wrażeniu, że fiku miku przedawkowała kawę i się jej nudzi? :P

Gość belerofront
to nie cynizm kotku tylko sarkazm :p

Gość belerofront
i chyba ty sie do nich zaliczasz

Gość belerofront
cóż za składnia :D

Gość belerofront
nie lubię tego, kiedy ktoś kto ma mizerne doświadczenie życiowe pozuję na wszystkowiedzącą gwiazdę kafe :P

Gość belerofront
moor, dwoje to para, troje to już tłum :)

Od tego jest forum, żeby każdy mógł powiedzieć co na dany temat sądzi. to tylko subiektywne opinie. Poza tym co to za określenie "mizerne".

Gość belerofront
a jednak będąc dziewicą wypowiadałaś się w temacie życia seksualnego

Gość belerofront
no i wcięło gwiazdeczkę fiku - weczkę :O

Gość belerofront
twoje wypowiedzi nie nosiły znamion ciekawości, raczej miały tendencję do umoralniania :P

Gość belerofront
coś mi się koleżanka zawiesza :P, no to znikam

Ty masz inną perspektywę, ja mam inną perspektywę. Wydaje mi sie, że mi jest bliżej do zrozumienia młodej dziewczyny i jej problemów niż facetowi po 30stce. Ty nie umiesz postawić sie w jej perspektywie (tak jak ja nie umiem w Twojej), dlatego nie doradzam ludziom po 30stce, bo im nic nie jestm w stanei sensownego napisać. Pomagam duszyczką podbnym do mnie, mówiąc, próbują obalić poglądy starszego dżentelmena, który zapewne te 10 lat temu tez nie był taki śmiał w sprawach damsko-męskich i inaczej do nih podchodził :)

Gość beladonnas
No z opisu facet naprawde fantastyczny :/. Rozszedl sie z dziewczyna w polowie jej ciazy, tzn w momencie kiedy ona go najbardziej potrzebowala. Prawdziwy mezczyzna, nie ma co. A tamtej dziewczynie nie ma co sie dziwic ze go chce zaciagnac do slubu, zostala sama a jej dziecko jest bekartem, a przeciez sama sobie dziecka nie zrobila, byla w zwiazku. Ja bym sie od takiego Don Juana z daleka trzymala, bo jakbys np zaszla w ciaze z nim to Cie prawdopodobnie w doope kopnie bo przeciez opcji slubu nie ma w pakiecie.

Gość beladonnas
jak wierzysz w to, ze ciaza nie byla powodem ich rozstania to Twoja sprawa, ale normalny facet kobiety w ciazy nie zostawia bo wiadomo ze czesto nie jest ona wtedy soba-hormony dzialaja

Gość ...koko...
facet ktory zostawia kobietę w ciąży ? ja bym sobie podarowała

Pamiętaj, że to nie jest łatwa sytuacja. Teraz spędza weekendy, ale potem będą wakacje, albo święta. Z drugiej strony sama byłam gotowa na taki właśnie układ, tylko byłam w nieco innej sytuacji. Tzn. mój chłopak dowiedział się, że ma dziecko i myślałam, że skoro jesteśmy tacy szczęśliwi, a on tak źle mówił o byłej, to nadal będziemy razem. On wybrał co innego: odpowiedzialność. Ma się z nią ożenić z powodu dziecka, o którym się dowiedział, jak miało 2 miesiące. Żal mi tego związku, bo naprawdę dobrze się zapowiadał, ale chyba zrozumiałam, że to nie jest takie proste. Szczególnie, jeżeli była chce ślubu i liczy na to, że on do niej wrócił. Ma nad Tobą przewagę: dała mu dziecka, a to wiąże na zawsze. Ja nie miałam okazji się przekonać, jak to jest, ale dużo rad przyjaciół się nasłuchałam. Takie związki się udają, ale nie jest to proste. Niestety zgadzam się z opiniami osób powyżej, że to nie świadczy o nim dobrze, że zostawił dziewczynę w połowie ciąży.