Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowany odpowiedzią

Dziewczyny! Czy warto?

Polecane posty

Jestem facetem ze średnią ilością tłuszczyku na brzuchu. Zastanawiam się czy warto zająć się "szóstką weidera". Czy uważacie, że warto popracować nad wyglądem brzucha?

Boję się tylko, czy będzie odpowiedni efekt...

??

"Po dyskusji w gremium moderatorow treningow zaawansowanych, postanowilismy pozbyc sie ww. tematu z dzialu dla zaawansowanych. Post taki to paszkwil, czyni wiecej szkod niz pozytku. Jak pisano wielokrotnie [odsylam do swiezych postow nt. treningu brzucha w dziale dla zaawansowanych]: 1. Sa lepsze metody 2. Sa indywidualniejsze metody 3. Sa bezpieczniejsze metody 4. Sa sensowniejsze metody Powyzszy trening jest szlagierowa szmira, zaden z moderatorow nie poleca stosowania sie do niego u kulturysty zaawansowanego. Jesli ktos ma ochote przyciac sobie postep w innych partiach miesniowych, nabawic sie kontuzji podczas przysiadow lub mc, lub poprostu spalic masywne miesnie brzucha ktore wychodowaliscie w ramach cw. wielostawowych -> zapraszam do stosowania A6W. Jaki iz post osiagnal status kultowego, nie mam sumienia go usunac, stad przenosze go do dzialu dla poczatkujacych. Rion zadecyduje co z nim zrobic. Jedno jest pewne, ta szmira do dzialu dla zaawansowanych NIE WRACA!!! Takze, albo odbijcie pileczke dalej, albo zostawcie u siebie albo wywalcie. Przypominam takze o prestizowym konkursie z nagrodami w dziale dla zaawansowanych. Regulamin jest prosty i ma jedna zasade: Kazdy kto poleci komukolwiek w dziale zaawansowanych aerobiczna 6 weidera, dostaje z miejsca prestizowego bana na forum sfd.pl. Pozdrawiam!" z http://www.sfd.pl/Efekty_po_Aerobicznej_6_Weidera!__foty!!!-t186677-s111.html

no ale tu chodzi o kulturystów zaawansowanych, więc to Twoja decyzja.

Bardziej mi chodziło o to, czy dziewczyny zwracają uwagę na wygląd brzucha u faceta...

Gość gruby czarny kot
zwracaJą. a szóstka weidera naprawdę działa

mam też inne zalety:)

tzn. nie mówię, że wygląd brzucha jest moją zaletą...

??

Gość gruby czarny kot
niewatpiliwie...

to jest chyba oczywiste, ze lepiej mieć zadbana sylwetkę niż obrośniętą tłuszczem... ale radziłabym Ci zrobić to dla siebie, nie dla dziewczyn 🖐️

i zniknął ci tłuszczyk?

o ile go miałaś:)

kiedys bylam bardzo szczupla potem troche przytylam i zaczelam robic szosteczke tylko ze to bylo z 2 latka temu mialam 70 w pasie i dzieki 6 doszlam do 62 ,.. teraz ... za malo mobilizacji ... mam troche wiecej niz kiedys ... i brak checi:) ale polecam czasami robie 8 min abs , sa to takze dobre cwiczenia i bardzo skuteczne 4 razy w tygodniu jest kilka abs na brzuch uda ramiona ...dzialaja:)

8 cm. mniej! Gratulacje! Musisz mieć super brzuszek!

Nie bądź taka skromna. Ja mam 94 cm. w pasie...

Dziewczyny muszą być trochę okrągłe:) Ja mam taką poduszkę na brzuchu, co widać przy głębszych skłonach...

powiem Ci tak: na facetów z sześciopakiem na brzuchu lubię popatrzeć, ale u swojego wolę trochę więcej ciałka ;) miło się przytulić, nie wiem, czy chciałabym, żeby zaczął ćwiczyć.

fajter ..:) dokladnie tak , a twoje 90 pare w pasie nie jest jakims strasznym grzeszkiem:) Ja nie lubie badyli , i czy myslisz ze jak sama teraz siedze .ze mi sie nie wylewa ?? wylewa , ale zakceptowalam swoje faldki , i wcale nie mowie ze o to mi chodzilo zeby je miec , ale mam i musze z tym zyc , moge to zmienic ale poki co nie widze takiej potrzeby czujesz sie przystojny?? mocno doskwiera Ci ten brzuszek?? wzmocnij go troche . i po problemie;)

O.K. A takie niewielkie fałdki są fajne u dziewczyny:) Zwłaszcza jak pod spodem ma mięśnie tak jak na pewno Ty!