Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie do facetów głównie

Co to znaczy porządna dziewczyna?

Polecane posty

ale zarazem taka z którą można zaszaleć, nie nudna, związalibyście się z kobietą która poszła z wami do łóżka po 3 miesiącach?

Gość belerofront
a kto by tyle czekał? :D

Gość Niemen
Po trzech miesiącach czego?

Gość belerofront
trzymania się za rączki :D

znajomości, spotykania się

nie ale z doświadczeń moich kolegów wiem, że powściągliwe laski zatrzymują na dłużej a nie tylko do bzyknięcia

Gość belerofront
bo muszą dłużej czekać na to bzyknięcie :D

Gość Niemen
porządna dziewczyna to taka , która przędzie wełnę na onuce.

Gość Niemen
hehehe, jajcarz z ciebie :D

Gość belerofront
tobie też niczego nie brakuje :D

"nie ale z doświadczeń moich kolegów wiem, że powściągliwe laski zatrzymują na dłużej a nie tylko do bzyknięcia" a co ma piernik do wiatraka? jeśli facet jest dla laski którymś z kolei, to co za różnica, kiedy pójdą do łóżka? skoro typ 1, 2, 3 i 10 czekali krócej, to dla jedenastego nagle zrobi się "porządna" i on ma czekać na seks przez rok? :D

Gość Budzić ze snu
Nie ma czegoś takiego jak dziewczyna łatwa i trudna. Są tylko takie którym sie podoba jeden chłopak bardziej a drugi mniej.

Gość zdege
Porządna dziewczyna to taka, która jest porządna z punktu widzenia tego, dla kogo powinna być porządna. Krótko mówiąc - pojęcie względne.

Gość gość
Naprawdę? A ja przez całe życie uważałam,że porządna dziewczyna to taka , która NIE "daje du*y" w ogóle ! Tylko po ślubie, żeby urodzić dzieci. Nie rozumiem, co tak psuje młode dziewczyny. Trzymać za rękę - w porządku, pocałować - w porządku, no bo to takie romantyczne. No, ale coś więcej? Nie mogę wyobrazić sobie siebie komukolwiek "dającą du*y".

Gość gość
taka co nie daje pierwszemu lepszemu tylko sie zastanowi

Gość
>>>A ja przez całe życie uważałam,że porządna dziewczyna to taka , która NIE "daje du*y" w ogóle ! Tylko po ślubie, żeby urodzić dzieci.<< A jak juz urodzi dzieci, to przestaje dawac!

Gość porzadna nie moze
miec za soba wielu partnerow

Gość gość
Porządna dziewczyna to taka która szanuje się a nie wskakuje byle komu do łóżka.

Gość gość
porzadna to nie idzie z kazdym do lozka

Gość gość
Z każdym chętnym to nie idę, idę z takim, który mi odpowiada a to nie jest każdy :)

Gość gość
ja nie jestem katoliczką i żadne śluby mnie nie obowiązują ,nie jestem porządna bo uznaje własne zasady,jestem wybredna i bez uczuć nigdzie nie idę a kochliwa nie jestem

Gość gość
Seks może być nawet i później. To nie wyścig. Ja mam taką zasadę, że nie idę do łóżka z kobietą, której nie znam, nic do niej nie czuje bądź ona nie chce lub ja. Seks powinien być czymś więcej niż tylko tanim towarem przytrzymującym przy sobie drugą osobę.

Gość gość
To dlaczego seksisz się ze swoją pingwinica?

Gość gość
ja jak jestem zakochana to nie umiem tyle czekać :P na pewno dziewczynom które okazują powściągliwosć, lepiej jest potem manipulować facetem. Znam dziewczynę, która powiedziała chłopakowi, że po ślubie pójdą do łóżka, ten oświadczyl się jej w 3 miesiącu znajomości:D jakby spróbował przed, to by się tak nie spieszył. Albo rzuciłby ją, gdyby szukał jedynie sexu.

Gość gość
Marzenia o porzadrość pingwinicy? Że niby nie od razu lodziara została? :P pomarzyc sobie możesz;)

Gość gość
seks nie ma nic do tego czy dziewczyna jest porzadna. Ogolnie pierwszza zasada nie powinno byc tak ze twoja dziewczyne zaliczylo wpierw pol miasta, po drugie ze ma bekarty, po trzecie ze mieszka ze swoim bylym bo mniej placi :), po czwarte nie jest pewna czy ma chlopaka jak ja poznales. I ogolnie ze daje tylka na pierwszej randce. KAzde dziewczyny co sa na internecie/portalach randkowych to zwczyajne cichodajki to je od razu mozesz skreslic jako wariatki nimfomanki z przerostem ambicji.

Gość gość
A te gwałcowne przez takich jak ty? A te, które wiedzą, że ich facet jest bandyta, satanista, gwałcicielem a mimo tego z nim są, bo jest dobry dla niej i obiecuje udawać dobrego w jej środowisku? Są porządne czy nie?