Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Olga

czemu nie spicie?:)

Polecane posty

Gość oj brzydzia
ciesze sie :) pa

pomaranczko ciesze sie i do jutra🖐️ nastawie budzik gdybym dzisiaj zaszalala ale spoko bede:) hrabianka🖐️

Gość dziekuje Brzydziu
za spotkanie. Jesteś piękną i madrą dziewczyną :) plażuj się :P

awlasnie dopedalowalam;)zajechalam jeszcze do kolezanki na chwile chlopaki mnie zostawili i juz sa na plazy dziekuje rowniez za spotkanie:)fajnie poznawac nowych,ciekawych ludzi🌼 a kto nie byl niech zaluje:P

jakbys miala jeszcze czas i ochote to daj znac:) widzialas jak zyje-dresik,rowerek i te sprawy pelen luzik;)

Gość Brzydzia ty
sama do siebie piszesz?:DMamy ci uwierzyć,że niby ktoś chciał się z toba spotkać?:D

Gość mozecie wierzyc lub nie
ale spotkalam sie z Brzydzia. wczoraj nie wyszlo ale dzis :P doszlo do skutku. też dziewczyno zakładam bikini ;) i bede szla plazą w kierunku portu :) pełen luzik :P tak. Ty masz klasę :classic_cool: ja mam luzik bo jestem na wakacjach :P ale chyba po spokaniu z Toba zatesknilam za "dobrze wygladam" kurcze. jaka Ty jestes piękna.:) masz ochote na kontakt z taka maruda jak ja ? to moze wieczorkiem :) dziekuje 🌻 nawet nie wiesz jak mi ulzyło. potrzebowalam pomarudzic a Ty jestes dobrym słuchaczem. plażuj :) pa

Gość ja już dotarłam
:P wiesz. bardzo dobrze wygladasz bez opakowania :P

bo wiecie ja mam rozdwojenie jazni:P pomaranczka i moj czarny nick to ta sama osoba:P nawet poszlam sie sama ze soba spotkac:D wrocilam z plazy:) robie obiad;) jakbys miala pozniej czas to mozemy wyskoczyc na spacer,piwo czy inne male co nieco;)

Gość spacer jak rano
mi odpowiada. :) ze wzgledu na ....alkohol odpada. male co nieco tzn np lody ? tak sie jeszcze podtekscie :P oj Brzydzia, źle z Tobą :p sama ze sobą piszesz, sama wzgledem swojej osoby, wygladu :P pochwaly piszesz. nie rokujesz dziewczyno. :P

oki spacer to napisz o ktorej tak za godzine? 19.30 czy pozniej? i gdzie? moze przy wiadukcie czy masz za daleko?

Gość za daleko, wiesz gdzie
mieszkam, dlatego sama pozno nie chce wracac :) i tak poswiecilas mi duzo czasu. teraz zaluje, ze na plazy nie skorzystałam z zaproszenia. ale rozumiesz. Ty ze znajomymi. :) darujmy sobie dzis. :) moze jutro sie uda. juz wiesz o ktorej wracam to moze na kilka min uda nam sie? :P nie bedziesz juz biegla do domu, zeby nogi ogolic i makeup zrobic . :P

Gość tez zapomialam
fryz prylakierowac :) to co ? chyba do nastepego roku :)

oki to do nastepnego🖐️ a jakbys sie jutro zdecydowala to daj znac:) a na marginesie moi znajomi sa wesolymi ludkami:)

Gość dlatego nie chcialam
zamarudzic i zepsuc Wam popoludnia :P wiesz, ze chetnie bym sie jeszcze spotkala ale jest tyle tych ale. dziekuje za dzis i to, ze ze ma tu piszesz :) milego wieczoru Brzydziu :) ( nie wiem, skad pomysl na akiego ika :), chyba dla zmyłki :) pa

Gość dlatego nie chcialam
T i N sie zacina. ale rozszyfrowujesz chyba :O

Ti N? pomysle bo nie kojarze:Ptelefon? chyba nie zajrze pozniej teraz lece bo ja w miejscu usiedziec nie moge;) do milego🖐️

Gość t i n
na klawiaturze. tez jestem ale mnie nie ma. nie szalej za bardzo. sobie przypomnilam, ze jutro swieto. chyba bedziesz sie plazowac a nie pracowac :P

Gość jestem zbyt leniwa
dobrego dnia. kuraki pieja a ja nawet oka nie zdazylam zmruzyc :( sen, sen, dokad poszedl ? Brzydziu. :)

Gość jestem zbyt leniwa
nawet 5 min. i tak niemal tydzien. mialam ochote wyjsc na spacer ale pada :( do amfiteartru ?

Gość jestem zbyt leniwa
bawilam sie cala noc. :) cienko z humorem bo zmeczenie daje popalic ale :) troche porozrabialam. lepsze to niz gapienie sie w sufit.

tak do afiteatru:) czyli tez sie relaksowalas;)wiem,ze na duszy ciezko wszystkie smutki moje wyniosę za drzwi wrócę ze słońcem ...