Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Olga

czemu nie spicie?:)

Polecane posty

Gość jestem zbyt leniwa
jesli chodzi o amfiteatr to nie musze wychodzic zeby sluchac :) relaksowalam sie. wyglupialam sie jak to ja, chociaz rano bylam przez moment powazna. ogolnie mostwo smieci naprodukowalismy. boje sie powrotu. jutro wyjezdzamy. dlatego :) i jeszcze jeden :) i nawet nie wiem co jeszcze napisac. bo to ze dziekuje za chwile to wiadomo :) zdrowia i kiedys znow Cie wywolam na kafe. mam taka nadzieje. :)

Gość macham Brzydziu
:) natrudzilam sie, zeby odnalezc ten temat :) tak.dotarlismy. :) jestem mega zmeczona. kiedy zaloze maila, napisze :) pozdrawiam :) i 👄

Gość skasowali ciekawostki
czesc Brzydziu :) Miło było zobaczyc Ciebie. w realu. :) Ciesze się, ze odwazyalam sie i doszlo do spotkania. zrzadzenie losu :) ogarniam powoli siebie i .... :) staram sie miec zawsze. bede zagladac od czasu do czasu, zeby wchlonac dobre slowow od przyjaznie nastawionej osoby :) bo tak Cie odbieram.

dziekuje:)fajnie,ze tak mnie odbirasz ale ja tez miewam slabosci i te trudne dni,ciezke chwile jestem nieogarnieta ale zaczelam prace nad tym:) ciesze sie ,ze wszystko oki:)ze macie sie dobrze:) u nas na rozstaju drog;) mam nadzieje,ze nikt nie czyta;)

Gość ja czytam
dobrej Brzydziu

Gość taaaa podczytuje
:P niucha :P jak myslisz kto ? :P nie wiem jakie drogi, jakei dwie, trzy :P do Koło prowadzi jedna 😠 ta ferelna :O tfu :P pogoda dzis była ? plażowałaś ? u nas upał, ze :O mam jezorek jak piesek wysuniety i ledwo zipię :P

nie plazowalam:Opracowalam:O dzisiaj zrobilam sobie wolne to slonce zaszlo::O ale rowerem smigne zmeczona jestem-caly tydzien zegnalismy lato;) codziennie

Gość z rana z poniedziałku
tez jestem zmeczona :( ale nie fizycznie. bardziej psycha mi siada. tylko pytanie, czy w moim przypadku to jeszcze mozliwe ? koniec marudzenia :) zegnalas lato ? pokaz sztucznych ogni chyba byl i co tam jeszcze sie dzialo w moim kochanym Koło :) u nas pogoda taka, ze :O resztki sloninki mi sie wytapiaja :P i zlosc mnie odrobine bierze, ze jakos z ta pogoda na odwrot :) kiedy bylam w Koło, pogoda barowa a tu na smieciach, nic tylko plazowac :) powolo sie ogarniam.gorset nosze :O pluca mi padaja ale z podniesiona rozczochrana do przodu i zusmiechem :) pozdrawiam Brzydziu. 🌻

A Ty masz sloninke?Chyba w lodowce:P Byl pokaz ogni,interfolk i de mono Zegnalismy z przyjaciolmi lato w jachtowym-akurat zbieglo sie z moimi urodzinami Dzisiaj juz typowa jesien-16C:O a lata jak nie bylo tak nie ma Trzeba jechac gdzies stare kosci wygrzac:)

Gość przeciez mnie widziałaś
:P i moja słoninkę też :P opuchnietego dzioba :P i grube kacze nóżki :P mam słoninke mam :classic_cool: urodzinki :P naj...naj... i jeszcze raz naj...Brzydziu. O czym Twe serce marzy, niech Cię tym Bóg obdarzy 🌻 i :) taaaaaak, po trzydziestce to juz tylko wyjeżdzac gdzie na Kreta, stare kosci grzać :P jedz odpocznij. :P tyl;ko wyslij kartkę na kafe :D kaszlę. dostałam antybiotyk. stale wziewy i :O podobno,kiedy wyjde z szoku, serce zwolni, zaczne gleboko oddychac i taaaaakie taaam. w Koło czułam sie dobrze az do........... nie pamietam ale wymienialaysmy kiedys info na temat lekow :) trzymaj sie Brzydziu :) kiedy bede mogla skrobne kilka słow :P

Gość Brzydziu gdyby ktos
stad pytal Ciebie o mnie tzn, chcial wiedziec jak wygladam czy jaka jestem, powiedz mu prawde, :) niech wiedza, ze nie jestem godna ich uwagi :) widzialas mnie :) rozmawialas :) do kiedys piekna kobieto. juz wiem do kogo jestes podobna :) do marty ZMudy - Trzebiatowskiej 🖐️

dzieki,dzieki🌼 niedlugo 18nascie na jednej nodze:P mi ten klimat nie sluzy-za mokre powietrze.Czasami idac czuje jak mi pluca rozrywa gdy lykam to wilgotne powietrze:O po ostatnich swietach BN postawili mnie na nogi.Wysterydowali encortonem ale nie choruje thu,tfu,tfu Wczesniej przynajmniej raz w miesiacu antybiotyk:O a jak blizsi?:)

Gość nie za ma co Brzydziu
:) zyczenia jak zyczenia :) co do klimatu to mnie akurat Kołobrzeski pasuje :P wdychalam az mi tzytzki podskakiwaliii. Encorton :O az lukne w wujka doogla :) nie maialm przyjemnosci jeszcze z czyms takim. ale masz racje, te antybiotyki raczej mnie na nogi tez nie postawia a co najwyzej doprowadza do jakiejs grzybicy :O tfu, tfu i tfuuuuuuuuuuu 😠 zdrowe mamy byc :) Bliżsi :( nie idzie nic w kierunku, jaki sobie zalozylismy i :( raczej nie bardzo mi sie chce o tym pisac :(, szczegolnie tutaj. kompikacje za kompikacjami :( bedzie dobrze. :) tego nalezy sie trzymac i z :) jak to ja i do przodu. pozdrowka i 🌻 🖐️ i bede zagladac dopoki bedziesz mi tu oodpisywac. :)

Gość dlatego poniewaz, żęę
jesli tu zajrzysz, przytul mnie :( weszlam na kafe, troche sobie pobrykalam i zle wspomnienia i cala ta otoczka na chwile gdzies sobie... ale......... pamietasz. mowilam Ci. :( no to by bylo na tyle brykania i smiania. pa

Przytulam cie:)Mam ostatnio pozytywna energie;)Chyba skrzydla mi wyrosly Zyje w innym swiecie nie mysle

Gość tzn, ze sie oswiadczyl
a Ty Go przyjelas ? :P co tak wczoraj "subtelnie" szurnelas :P jakby ze sie mnie wstydzisz, to :classic_cool: bede udawac ze Cie nie znam, co nie znaczy, ze bede milczec na temat Twojej urody. dobrze. za rok bede w Koło to Cie odnajde. :P do wody wrzucę i sobie o mnie przypomnisz. kaszel. hmmm. moj wierny przyjaciel mnie nie opuszcza. dzieli sie mna z kreglarzem :classic_cool: dlatego jak widzisz nie czuje sie ani trochce samotna. a i od tygodnia staram sie wracaC za kółko. walczę :O ale ile potu mnie to kosztuje to szkoda palcuf, zeby napisac :) tak bardzo tesknie do materialnej straty, ktora pasowala do koloru moich oczu. koniec.

eee oswiadczyl sie 5 lat temu;)120 roz wypozyczyl ale pozniej trzeba bylo oddac:P wczoraj wlasnie to wspominalismy bo bylismy na imprezie weselniej-znajomi w pubie robili i poczywiscie temat kiedy my;)

ale to tylko rzecz a oczy szczesliwie nadal ciesza widoki:) gdyby mozna bylo cofnac czas...XXI wiek a nie wynalezli wehikulu czasu musisz to dzwignac jestes pozytywna osoba,otwarta,zyczliwa i czuc,ze masz duzo ciepla:) dasz rade:)innego wyjscia nie ma wiem,ze masz duzo sily w sobie:)

Gość a Wam sie nie spieszy
:) grunt, ze jest Wam dobrze a papierki szczescia nie daja, nie gwarantuja a jakby co to nawet przeszkadzaja. dzwigam :( wszystko ale bary to mi sei zrobily jak u Pudziana :classic_cool: mimo, ze nie jestem materialistka to :( chcialam chociaz zatrzymac sobie znaczek :( ale musialabym wyrwac chyba maske 😭 zaraz ide do tego od kaszlu. jesli zaleci mi antybiotyk znooooof to poprosze chyba o zastrzyki bo :O a najlepiej o skierowanie do sanatorium z zaznaczeniem ze do miasta K :) mecze Cię dlatego 🌼 bo jakos tak mi sie z Toba rozmawia. :) znajomi bliscy raczej wola unikac tematu, bo ja wspolczucia nie oczekuje i furii dostaje, kiedy ktos sie roskleja, zamiast mnie. milego 🌼

pamietam jak masz na imie:)co sie zadko zdarza ale jestes imienniczka mojej przyjaciolki ona jest chora:(bardzo choa:( zobacz o ile moze sie zmienic zycie w ciagu 2 miesiecy sama zreszta wieszwystarczy minuta,zeby zycie obrocilo sie o 180 stopnii