Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBOJETNA

ZA LADNA DLA BRZYDKICH ZA BRZYDKA DLA LADNYCH

Polecane posty

Gość takasiakaiowaka
KSU, weź idź :O

Gość KSU Jabol Punk
nie maja cie rooszac to jest prawda laloonioo 🖐️

Gość OBOJETNA
feasas nie rozumiem.....mam brzydka buzie to musze miec takie same wlosy????????????

Gość OBOJETNA
KADIX wieczorem wkeje zdjecie z nowym kolorem..zobaczymy czy to cos zmieni

Gość Co mam powiedziec?!
Obojetna, nie sluchaj jej nawet... Przeciez to widac jaki poziom reprezentuje ta Feases...

Gość kadix
ok :) wklej :) dodam do ulubionych i sie pojawie wieczorem :) a gdzie w niemczech mieszkasz ?

Gość OBOJETNA
nidersachen-okolice vechta a ty????

Gość OBOJETNA
ksu zanudzasz

Gość feasas3543
niee haha nie o to chodzi. Po prostu mówię o tym, że jeśli na ślicznej dziewczynie i pięknych włosach to nawet nieciekawy kolor będzie wyglądał OK. Pewne kolory są ładne, a inne brzydkie. Np rudy to po prostu ohydny kolor, mało kto wygląda w nim dobrze, ten brąz ze zdjęcia jest taki sobie, ani brzydki ani ładny, po prostu przeciętny, ani nie zdobi ani nie szpeci:) Moje ulubione kolory włosów to jasny blond (jak u Claudii Schiffer lub Karoliny Kurkovej), i czekoladowy brąz. a co do pewnego gościa który nazwał mnie pustą idiotką: na jakiej podstawie mnie tak nazywasz? Tak się składa że mam dobry gust i staram się pomoc autorce.

Gość OBOJETNA
ojej daleko ode mnie... ksu pozdrawiam cieplutko,dziekuje za rade napewno skorzystam:)jeszcze dzisiaj

Gość kadix
jak u claudii shiffer bym powiedziala ze jest oklepany :)

Gość feasas3543
do "Co mam powiedzieć?" No jaki poziom reprezentuję?! Nie znasz mnie a oceniasz... lepiej zastanów się nad sobą... Nawet nie potrafisz mojego nicku przepisać poprawnie. Powiedziałam kilka szczerych słów. Może zabrzmiało to próżnie i płytko bo wychwalam swoją urodę, ale nie masz prawa mnie po tym oceniać, bo jeśli chodzi o wygląd i pielęgnację urody to znam się na tym dość dobrze.

Gość kadix
chociaz sama taki mam :( ale to dlatego ze teraz wracam do mojego koloru ( mialam zlocisty ) i nie farbuje :D

Gość feasas3543
oklepany ? Chyba żartujesz:) Mało kto ma tak piękny kolor włosów, a przy tym włosy zadbane, gęste i długie. To jest bardzo trudne w pielęgnacji, rozjaśnianie niszczy bardziej, trzeba używać lepszych odżywek, a poza tym co miesiąc chodzić do fryzjera farbować odrosty, ale mimo tego ten kolor wart jest tych poświęceń. Czekoladowy brąz też mi się podoba, ale nie każdemu pasuje.

Gość OBOJETNA
feasas rozumiem.......ale ciemne kolory odpadaja,,,jestem naturalna niebieskooka blondynka,w brazie czulabym sie fatalnie,Tobie sie tan kolor podoba mi nie musi.........

Gość feasas3543
też taki mam, a też kiedyś miałam złoty blond. Mi się wszystkie blondy podobają oprócz takich popielatych i bardzo chłodnych. Denise Richards też ma cudowne włosy. Taki kolor miałam naturalny.

Gość NMC
Na takiej podstawie oceniam cie jaka pusta idiotke, ze wartosc czlowieka oceniasz przez pryzmat jego urody? Tak cie dziwi, ze przystojny mezczyna moze byc z niezbyt atrakcjna dziewczyna? To najlepiej o tobie swiadczy...

Gość feasas3543
gdy ma się ciemne wlosy to trzeba mocno podkreślać oczy. Czekoladowe też kiedyś miałam, mimo że mam niebieskie oczy, jasną karnację i wyglądałam dobrze, pod warunkiem że zrobiłam mocny i ciemny makijaż oczu.

Gość kaadiaa
to ja - zalogowalam sie.. tez mialam kiedys zblizony do denise richards

Gość takasiakaiowaka
Wygląd to nie wszystko

Gość feasas3543
Nie oceniam przez to wartości człowieka. Mówiłam tylko o wyglądzie sama tłumaczyłam autorce że wygląd nie zawsze jest najważniejszy;| Chyba ty masz problemy ze zrozumieniem.

Gość OBOJETNA
no ja rowniez niezaryzykowalabym na bardzo jasny blad--------jest zbbyt sztuczny,feasas zgadzam sie z Toba-ja jestem brzydka,ale rowniez zazdroszcze Ci wysokiej samooceny

Gość feasas3543
Czy ja wiem, czy to dobrze, że mam taką samoocenę? Większość ludzi nie lubi takich zadufanych osób, wolą te skromniejsze, ale nie będę siebie sama oszukiwać i wmawiać sobie, że nie jestem ładna mimo że to bzdura, tak jak robią niektóre moje piękne koleżanki. Jak ktoś im powie komplement to zaprzeczają i się śmieją, a tak naprawdę doskonale zdają sobie sprawę z tego jak bardzo są piękne:) Oszukiwanie samej siebie

Gość OBOJETNA
wyglad to nie wszystko?????Ale bardzo duzo,dbam o sibie na tyle ze bardziej sie nie da i nie chodzi o tipsy bo dawno z nich zrezygnowalam,jestem zwykl,normalna kobieta-tylko moj wyglad mi przeszkadza,facetom najwidoczniej tez;(

Gość OBOJETNA
kaadia milo jest to uslyszec od kobiety...nawet niewiesz jak bardzo,chciala bym uwierzyc ze taak jest...

Gość feasas3543
jestescie tu jeszcze? czemu nie spicie o tej porze?