Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBOJETNA

ZA LADNA DLA BRZYDKICH ZA BRZYDKA DLA LADNYCH

Polecane posty

Gość 100% facet
ladna jestes, nie wiem czemu sie dolujesz, lepiej daj jakis namiar na siebie, zajrze tu jutro bo spac juz ide🖐️;)

Gość rtgrtgrrt
OBOJETNA wrzuc fotke swoich stopek :)

Gość OBOJETNA
Nie szukam poccieszenia........musialam wyrzucic to z siebie.ale pozytywne komenarze mnie troszke podbudowally..dziekuje

Gość ohh ahhhh
Ale uwazasz, ze problem lezy w wygladzie?

Gość kadix
ja uwazam ze moglabym popracowac troszke nad wygladem zeby nie uchodzic za typowa polke za granica czyli sciag te obrzydliwe tipsy .. za duzo tego kolczyki te wlosy jakiegos dziwnego koloru, ufarbuj na jednolity kolor a nie pasemka bo to juz nie jest modne i przepraszam nie chce Cie urazic ale kojarzy mi sie z wiesniarami albo wlasnie takimi polkami w niemczech bo tez tam mieszkam

Gość takasiakaiowaka
Fajna jesteś, zadbana :)

Gość kadix
wlosy tipsy i kolczyki makijaz tez moze za bardzo sie swiecisz .. bez tego .. SUPER bo jestes naprawde ladna z twarzy :) masz ladna cere itp

Gość takasiakaiowaka
I masz bardzo zdrowe, lśniące włosy

Gość OBOJETNA
kadiks juz nie mam tipsow,a wlosy to tylko balejaz....proponujesz zebym pomalowala sobie wlosy tylko blondem?kurcze czulabym sie wtedy jeszcze gorzej,sztucznie ale moze to cos zmieni...... tak mysle ze przyczynna lezy w wygladzie,przyjaciol mam wielu wiec chyba charakter mam ok.....

Gość kadix
a moze sproboj jakis brazowy orzechowy skoro w blondzie czulabys sie zle :) bo masz ladna brzoskwiniowa cere.. albo taki zlocisty kolor .. zadna platyna itp

Gość OBOJETNA
Mam 26 lat i ciagle sama,gdybym byla ladniejsza niemialbym tego problemu......tak wlasnie mysle:(

Gość OBOJETNA
Sama sobie sie dziwie ze wkleilam swoje zdjecie......

Gość kadix
jestes ladna wiecej pewnosci siebie ! zobacz jestes zdrowa inni nie, ty masz super cerre inni maja tradzik ! wlosy tylko zafarbuj na braz czy cos no i juz bedzie lepiej ! :)

Gość feasas3543
jeśli mam być szczera to właśnie ten kolor włosów najbardziej cię szpeci. Chłodny odcień blondu pomieszany z czarnym - tragedia. Po pierwsze wygląda to tandetnie, a po drugie strasznie cię postarza. kolejna sprawa: Masz bardzo nieładne brwi. W ogóle nie widzę łuku brwiowego, może to przez takie zdjęcie, ale nie zbyt te brwi mi się podobają. Mówię teraz tylko o rzeczach które możesz zmienić i na które Ty masz wpływ. i tak jak dziewczyny mówiły: zmienić BIŻUTERIĘ, MAKIJAŻ I PAZNOKCIE a co do tego kolesia który ze mną wcześniej dyskutował: widocznie ładniejsze na ciebie nie zwracają uwagi:)

Gość kadix
chociaz w blondzie tez Ci ladnie :) ale nie za jasnym wtedy to wyglada zbyt nienaturalnei

Gość kadix
brwi jej pewnie ciezko bedzie zmienic przynajmniej nie ma wyskubanych :) brwi nie sa zle

Gość KSU Jabol Punk
wyglądasz jak tania locha spod obskurnego disko :O

Gość OBOJETNA
kadix sprobuje z blondem..........moze to cos zmieni w moim wygladzie..bo ja juz niemam pomyslo:(

Gość feasas3543
to nie zawsze wina wyglądu. Czasem te najgorsze paszczury, tłuste obleśne świnie chodzą z takimi przystojniakami.. aż mi trudno uwierzyć, że mężczyzna w ogóle spojrzał na taką kobietę... Nie jesteś najgorsza przecież, wierz mi. To że nie masz faceta to nie jest kwestia wyglądu. Ja zawsze byłam ładna, miałam adoratorów cały czas, ale czasami czułam się strasznie samotna i brakowało mi faceta, a też nie chciałam być z byle kim, potem przestałam tak o tym myśleć i miłość przyszła sama. Może to właśnie przez nasze wymagania jesteśmy czasem same. Ale dobrze że je mamy, bo lepiej być samemu niż z byle łajzą który nic sobą nie reprezentuje:) Zobaczysz, że poznasz niedługo wartościowego faceta.

Gość takasiakaiowaka
Nie słuchaj go :O

Gość OBOJETNA
KSU az sie usmialam...wiem ze jestem brzydka ale nie czuje sie locha...w dodatku tania..z jakiego filmu jest ten tekst???????????

Gość feasas3543
brwi zawsze można zrobić permanentne, ale to kosztuje...:) Wyskubane są okropne. Najpiękniejsze brwi mają Vanessa Williams i Maria Ignatenko.

Gość KSU Jabol Punk
z rzeczywistosci maciooro 🖐️ wygladasz jak tania tepa dzida :O

Gość feasas3543
kadix- mi się ten kolor nie podoba:) Jest strasznie przeciętny, co druga kobieta na ulicy ma taki kolor włosów. Na tym zdjęciu rzeczywiście wygląda cudownie, bo modelka ma piękne, gęste długie włosy (autorka takich nie ma), i ma ładną buzię.

Gość OBOJETNA
Feasas ja juz stracilam nadzieje,bylam w 3 zwiazkach-katastrofa...a od 3 lat jestem sama:(czas pedzi...i czuje ze juz bede sama,az mi sie plakac chce;(

Gość OBOJETNA
KADIX podoba mi sie ten kolor-bardzo,i nie wyglada sztucznie,,,dzisiaj pedze po farbe a co tam:)

Gość NMC
A kogo obchodzi czy tobie sie on podoba pusta idiotko?

Gość NMC
Oczywiscie moj komentarz byl skierowany do feasas :o

Gość OBOJETNA
KSU tandetne te twoje tekstsy i wcale mnie nie ruszaja:)twoje zdanie sie nie liczy!!!!!!!!!!!!!!!