Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OBOJETNA

ZA LADNA DLA BRZYDKICH ZA BRZYDKA DLA LADNYCH

Polecane posty

Gość OBOJETNA
ja jestem urzalam sie nad soba dalej..........a co

Gość OBOJETNA
Feasa pisz dalej jaka jestem brzydka...bo czemu nie?

Gość feasas3543
oj wiesz co, nie możesz tak się zachowywać, bo to jest trochę nienormalne:) Musisz zrozumieć, że wygląd naprawdę nie jest najważniejszy. Zawsze znajdzie się ktoś ładniejszy od nas, a także taki który jest brzydszy. Ja kiedyś też miałam masę kompleksów, ciągle starałam sie wyglądać jeszcze lepiej. Dla mnie wygląd też był kiedyś najważniejszy, ale w końcu zrozumiałam, że jeśli nadal się tak będę zachowywać to popadnę w paranoję i będę rzeczywiście nieszcześliwa. Myslalam, że im jestem ladniejsza tym jestem szczesliwsza, ale wierz mi, że tak nie bylo. Czulam sie dobrze, jak dostawalam komplementy od kolezanek, jak komentowaly moje zdjecia itd, ale tak naprawdę czulam pustkę, czulam się samotna. Potem przestalam sie tak przejmowac soba i zupelnie inaczej zaczęlam żyć. Czasem oglądam rozne programy, np ostatnio oglądalam u ewy drzyzgi kobiety ktore mialy zmasakrowane twarze, urodzily się chore, zeszpecone, mialy jakieś nowotwory i jak o tym opowiadaly to aż mi sie zachcialo plakac, zdalam sobie sprawę z tego jak jestem prozna, że niektore moje problemy są tak trywialne, porownując je do problemow ludzi ktorzy rzeczywscie maja sie czym przejmować, a mimo to one są szczęśliwe, mają swoich facetow i jakos zyją, mimo ze jest im ciezko, bo na każdym kroku slyszą od ludzi jakie są brzydkie i slyszą jak ludzie się z nich śmieją. Wiem, że nie powinnysmy sie pocieszac tym że inni maja gorzej, po prostu trzeba zrozumiec że nasze problemy są żałosne i powinny zniknac jak najszybciej, trzeba sie cieszyc zyciem:)

Gość feasas3543
nie sądzilam, że Cie to aż tak zaboli. Każdy ma inny gust i już. Zmień po prostu co nieco w sobie, może się wtedy poczujesz lepiej. Ja z każdą zmianą czegoś w sobie się tak czulam, nawet kolor wlosow cos we mnie zmienil, inny makijaz, jak schudlam kilka kg, zaczęłam się inaczej ubierac..., aż w koncu stalam sie tak pewna siebie, jak sama teraz widzisz.

Ładna jesteś i przestan sie dolowac! Ten jeden jedyny sie znajdzie spokojnie jeszcze będziesz mieć dość związków! :-| a tak pozatym to może jesteś nie dostępna jakas bariere wytwarzasz przez swoją niska samoocenę? Dużo może zdziałać uśmiech:):-D

Gość kadix
i co przefarbowalas sie?

Gość OBOJETNA
Nie pomoglo:(musz zmienic maske........

Gość do wszystkich idiotówww....
jestes ładna, ale baznadziejnie ubrana i masz piehdolnik w pokoju

Gość ssssssssddd
co ty autorko w ogole bredzisz? jesteś zajebista!!! to az przykre czasami jest jak kobiety potrafią mieć o sobie niskie mniemanie. jesteś naprawde sliczna i mloda dziewczyna, tylko musisz w to uwierzyć i siebie pokochać. mówie ci. serio sie spodziewałam na zdjęciu jakiegoś przeciętniaka, a tu takie zaskoczenie! tylko wiesz.. fajna fryzura, makijaż, ekstra ciuszki i jesteś laska nie do zdarcia! wiem co mówie ;)

Gość OBOJETNA
ssssdddddd az mi sie fajnie zrobilao:);naprawde fajnie czytalo sie twoja wypowiedz...dzieki,przestane sie juz dolowac swoim wygladem bo raczej to nic nie da...

Gość OBOJETNA
wiejskie...moze rzeczywiscie cos w tym jest.

oczywiście, że jest. Fajny facet nie zwróci uwagi na szarą myszę schowaną w kącie. Bo faceci nie rozgryzają zagadek. Owszem, kobiety są karmione takimi bajkami przez durne szmatławe gazety, ale rzeczywistość jest inna. Jeśli sama nie zobaczysz w sobie atrakcyjnej babki, to nie licz na to, że Ci będą faceci z ręki jedli.

Gość ............widze
sliczna......................

Gość ......1984
taka sobie

Gość cytrynówkagadasz
najładniejsza z całej remizy :P

Gość minimini..............
bardzo LADNA;chce cie

Gość Ona sie nie unosi
Co kurfa???? Ktos tu skomentowal ze tytul tematu to prawda? No, przeciez zwyczajnie ladna jestes Usmiech, zeby, figura, wlosy Nic dodac nic ujac Moja kolezanka wieza186cm pryszczata i chichoczaca jak nastolatka leci tylko na przystojniakow I co dziwne, ma odzew

Gość OBOJETNA
Do ona sie.....dziekuje,powoli zaczynam wierzyc ze nie jestem az tak wstretna,nie liczylam na taki odzew;)

Gość ja jestem po prawie
jesteś bardzo ładną dziewczyną/kobietą ! Naprawdę:) głowa do góry :) I wiecej uśmiechu bo z uśmiechem naprawdę Ci do twarzy:) Dla każdego przyją pogodne dni! Pozdrawiam autorke

Gość OBOJETNA
ja jestem po prawie DZIEKUJE rowniez pozdrawiam

Gość Ona sie nie unosi
Jesli nie robisz sobie jaj i to faktycznie Ty, to musisz byc swiadoma ze jestes bardzo ladna A ta feasas ci zazdrosci i chce zebys byla sztuczna blondi jak claudua s. Smiechu warte Nie czytaj idiotyzmow ona mysli ze wie co mowi, ale chorzy na glowe tak maja Pozdro

Gość mnbvcxbvc
a moze ty z twarzy przypominasz gołębia i dlatego boja sie ciebie

Gość MLODZIUTKA 23
ty beczysz a ja zazdroszcze ci urody:)

Gość OBOJETNA
mnbvcxbvc myslisz ze to moze byc powod??????????

Gość mmmmmmmmmmmmmmn
moze byc tak. a wiesz czemu? bo nie uratowals ani jednego golebia dzis, a co ci one zrobily? przeszkadzaja ci ze gruchaja se radosnie?

Gość ,,,,,,,,mfnff
za duzo sraja na okna