Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danusia****

czy instruktorka fitness może prowadzić zajęcia bedąc w ciąży

Polecane posty

Gość danusia****

chodzi mi o step.

Gość u mnie w klubie
instruktorka w ciazy prowadzi ;) Znaczy prowadzila, bo juz nie. Ale niedlugo bedzie rodzic :P

Gość danusia****
ale właśnie na stepie

nie ma zielonego pojecia, ale przy temacie ciazy- ostatnio widzialam kobiete u nas w klubie w baardzo zaawansowanej ciazy- brzuch ogromny! i robila cwiczenia... silowe- patrzylam na to z lekkim przerazeniem i szokiem, ale w sumie nie wiem co mozna a czego nie, bo nigdy w ciazy nie bylam:)

Gość dosdoij
jeżei jesteś instruktorką i nie wiesz, to d upa z ciebie a nie specjalista :O od takich decyzji jest lekarz, a nie laski z kafetee

Gość u mnie w klubie
no na stepie!! Ale juz jest w 9 m-cu i niedlugo rodzi :P

Gość danusia****
a czy ja napisałam że jestem w ciąży i że jestem instruktorką ? czytać ze zrozumieniem

Gość jezeli nie jestes instruktorka
w ciazy to co Cie obchodzi co robi inna osoba. Jej sprawa. A Ty sie zajmij swoim zyciem...

Gość danusia****
ja chciałam się tylko dowiedzieć czy tego typu ćwiczenia są zabraniane podczas ciąży czy nie

Gość no to przeciez juz Ci ktos
odpowiedzial...

Jesli prowadzi je systematycznie a jako instruktorka to robi jak najbardziej może. W ciązy niewskazane są ćwiczenia na brzuchu z wiadomych powodów, oraz podskoki i dzwiganie ciężarow, a ciąza to nie choroba więc ruch jest wskazany, szczególnie jeśli ktoś zawsze uprawiał sport, to tym bardziej.

Gość EVENT TYLKO DLA KOBIET
Event tylko dla kobiet 2.09.2011 w Poznaniu z wieloma atrakcjami przez ponad 5h. Prowadzący Event Conrado Moreno Dwa pokazy mody jednej z najzdolniejszych projektantek mody Elwiry Horosz Modelkami będą finalistki Miss Polonia 2011 Gość Specjalny dr Andrzej Sankowski z wykładem "Bezpieczeństwo w medycynie piękna" Pokaz spektakularnych zabiegów wykona lek med Krzysztof Łuksza z Kliniki Piękna Biogenica w Poznaniu Pokaz Krav Magi " Pani się broni " Agnieszka Sankowska oraz Jarosław Rogowski Pokaz bielizny KINGA Imprezę uświetni wspaniały wielki tort Cukierni Kandulski w Poznaniu Całą imprezę ochrania Agnencja Ochrony BEST z Poznania W loterii wizytówkowej do wygrania m.in wczasy dla dwóch osób na wyspy kanaryjskie przez Biuro Podrózy ITAKA Teatr Wielki w Poznaniu jest naszym patronem pod egidą akcji KOBIETA ROKU 2011 Salon ALCHEMIK czesze nasze modelki do pokazu dzięki uprzejmości właściciela. Każda z Pań uczestnicząca w Evencie dostanie torbę z wieloma suwenirami oraz książką dr Andrzeja Sankowskiego ! Wiele cennych nagród, rabatów ....to jedne z wielu niespodzianek czekających na nasze Panie Serdecznie zapraszamy Panie z Poznania i wielkopolski !!! ZAPISY NA poznan@womanbusiness.pl www.womanbusiness.pl

kwiecień43 jak najlepiej wyczerpała temat, podsumowując tak, instruktorka fitness może prowadzić zajęcia, nawet step..