Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TysiącNieszczęśc101

ZERWAŁ ZE MNĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość megmeg
Naprawdę?! ojej straszne. Tylko to Ty pierwsza podniosłaś na niego rękę. Ale Twoim zdaniem powinien pewnie Ci jeszcze nadstawić drugi policzek, a potem przepraszać że Cię ręka boli po tym jak go uderzyłaś.

dziewczyno uciekaj od niego, jak już teraz tak Cię traktuje, to co będzie później? Już teraz podnosi rękę na Ciebie, a potem co? Kochasz go? Zależy Ci na nim?

Gość megmeg
Moim zdaniem nie ma sensu. Co będziecie się nawzajem bić?

Gość hm............................
"on splunął mi w twarz i uderzył, upadłam na ziemię.. podbiegi jego znajomi.. i on mnie wyzywał itp.." Ale cię kocha???:)

Gość nr4543434
jesteście siebie warci... kurwa, co za patologia :O tłuczecie się, wyzywacie dobrze Ci tak

Gość nr4543434
"uciekaj od niego, jak już teraz tak Cię traktuje, to co będzie później?" A doczytałaś że ona też go tłukła? więc jej nie współczuj tak. A jak rzucisz tekst że ona mogła, ale jemu nie wolno uderzyć, to będziesz śmieszna.

Gość ggrg...
"jestem niesamowicie wrażliwa" "mówił jak to niesamowicie mnie kocha.. mówil ciągle o swoich uczuciach, udowadniał to!" "kocham go bardzo" KONTRA "ja go uderzyłam pierwsza w twarz" "on splunął mi w twarz i uderzył, upadłam na ziemię" "powiedział (..) że mam wy****dalac.." "on mnie wyzywał" "uderzył mnie w twarz" :O Patologiczny tłumoku!!! Ty i twój patologiczny chłopak jesteście siebie warci!!!

Czepiacie się :( Co z tego że się biliśmy, widocznie nasza miłość była szaleńcza, pełna namiętności... Nie rozumiem go, jak mógł to urwać :( Przez telefon jeszcze nazwał mnie kurwą, powiedział że mam rozjechaną pochwę :( wiedział co powiedzieć, żeby zabolało.. A ja krzyczałam że to nieprawda i błagałam żebyśmy znów byli razem, aż uklęknęłam, chociaż tego nie widział, bo to była rozmowa telefoniczna.

Gość l7___00
tak czy siak - podszyw ładnie podsumował wasz chory związek

Gość kath111
Nie martw sie jeszcze do Ciebie przyjdzie w łaski...Jak sie zorientuje ze byłas dla niego wszystkim.Faceci zwykle załuja ze zerwali:p

Gość nr4543434
no.. tak była wszystkim że lał ją po ryju :O a ona jego :O

Gość megmeg
Daruj sobie tego faceta i popracuj nad swoim zachowaniem i emocjami. Bo to nie jest normalne podnosić rękę na osobę którą się podobno kocha.

Do tej pory biłam tylko rodziców, ale potem musiałam kogoś innego, padło na mojego chłopaka. On też mnie bił i jakoś się to toczyło... Kiedyś wybiłam mu zęba, ale nie był mi dłużny - kopniakiem uszkodził mi łękotkę w kolanie. Kochaliśmy się mocno. Ale nie myślałam, że kiedyś się rozstaniemy :( I to jeszcze on mnie rzucił i jedzie na dyskotekę. Nie wiem jak żyć :(

Gość vfdfxvsd
straszne :DD

Gość materiał w kwiatki
patologia, nic dodać nic ująć materiał idealnie nadaje się do programy "trudne sprawy" :P albo "dlaczego ja" "D

Witaj Panikujesz placzesz przy nim on ma Ciebie w garsci i widzi jak Tobie na nim zalezy.Nie pisz do niego i nie dzwon i nie szukaj kontaktu z nim na sile bo to go jeszcze bardzie umocni w przekonaniu ze wariujesz za nim.ZAMILCZ.Zadbaj o siebie wyjdz gdzies z kolezanka ignoruj go unikaj Zajmij sie swoimi sprawami .Pomysli co sie stalo ze za mna nie gania i moze na nowo zainteresowac sie Toba.TO ZA CZYM GANIAMY UCIEKA NAM.SChowaj sie zamilcz .Jesli bedzie chcial wrocic to bedzie musial sie sporo wysilic i wtedy trzymaj go na lekkim dystansie to przylgnie do Ciebie i znow bedzie zabiega.Faceci tez graja moze zerwal aby sie przekonac jak zareagujesz.Gra to u nich normalka musisz wiedziec co jest grane.ZAMILCZ i miej opczy szeroko otwarte.NIe pytaj o niego gdy go spotkasz udawajk ze go nie widzisz Udaj ze nie jestes nim zainteresowana.Zadbaj o siebie idz z kolezanka gdzies nie wiem ile masz lat unikaj go Moj tak wrocil na stale.Powodzenia

Nie doczytalam wszystkiego cofam moja poprzednia wypowiedz. jestescia patologia i by bylo co raz gorzej.Kobieto sie nie szanujesz a on uciekl i oby nie wrocil.

Dla mnie to się możecie lać po tych gębach aż do śmierci, potem godzić i znowu trzaskać i znowu godzić, tylko błagam Was byście się podczas tych godzeń ZABEZPIECZALI!