Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kjut top

12-latka chcialaby tatuaz na urodziny. Co sadzicie o tym prezencie?

Polecane posty

Gość wypierdlajprowo
0/10

Gość dfgdfgfdgdf
ja to bym pozwoliła, chyba, choć nie wiem nie mam dzieci może sama patrzę na to dziecinnie!

Gość kanaa
Zastanówmy się czy gdybyśmy my otrzymywali tego typu rzeczy na każde zawołanie, teraz byśmy żałowali? Myślę, że to za wcześnie. Po 18 podejmuje decyzje sama, nie będzie miała pretensji jeśli jej się znudzi.

Gość ftata
a penisa w pupę czasem nie chcę?? :o

Gość taka draka nijaka
Jeszcze jej sie gust 100 razy zmieni i bedzie usuwac potem. Ja bym nie pozwolila chyba. Chociaz nie wiem bo mam tendencje do rozpieszczania..

Gość olaboga 82
oczywiście masz na mysli tatuaż z henny. Bo jeśli "dożywotni" to jesteś debilka a nie matka

Gość setny raz to samo jak do słupa
"Mamo", nie warto robić tatuażu dopóki rośniesz, ponieważ po paru miesiącach/latach przestanie on cokolwiek przedstawiać. To tak, jakbyś namalowała coś na nie do końca nadmuchanym baloniku, a potem go nadmuchała: obraz zupełnie straci kształt, aż w końcu stanie się nie do rozpoznania. Oto tajemnicza przyczyna dla której nie robi się dzieciom tatuaży i to nigdzie nie świecie - nie ma to związku z dojrzałością, decyzją czy konserwatyzmem mam.

Żadne szanujące się studio tatuażu nie zrobi tatoo takiej gówniarze. W dupach sie tym szczenirom teraz przewraca, mamusie zresztą nie lepsze skoro w ogóle rozważa sie taką mozliwość.