Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka,ewka,ewka

pytam powaznie

Polecane posty

Gość ewka,ewka,ewka

Witam wszystkich [cześć] Być może był taki temat, chciałabym wiedzieć ale tak szczerze jak czesto dziewczyny w tygodniu pijecie alkohol i ile jednorazowo .Czekam na odpowiedzi szczególnie kobiet....:D

Gość 2 razy
.czasami dwa tygodnie nic i znowu ze 3 razy..ronie nie ma reguly

Gość ewka,ewka,ewka
hej,hej ktoś odpowie...

Gość ewka,ewka,ewka
o ja tak do 3 piw jednorazowo ale za to z 4 razy w tygodniu a ostatnio nawet czesciej troche zaczełam się martwić...

Gość ewka,ewka,ewka
ja bardzo często pije alkohol. już czwarty raz jestem w ciazy i nie wiem z kim

Gość hmm generalnie ladna ale sie
ooojjj bardzo roznie - moge miesiac nic nie pic, a potem co 2 dni i to duzo. nie ma reguly. raczej kulturalnie, upijam sie rzadko - raz na kilka miesiecy i nigdy celowo :P

Gość ewka,ewka,ewka
hmmm ja mam podobnie ostatnio nie piłam 3m-ce zero dosłownie nawet nie myslałam.Ale jak wróciłam do domu to co pierwsze piwo .Martwi mnie to ale z drugiej strony tłumacze sobie przeciez potrafie tez długo nie pic .wiec dlaczego sie zadreczam?

Gość ewka,ewka,ewka
hello tam wyze jco 4 raz jestes w ciazy bardzo prosze nie podszywac sie...:D

może z raz na m-c, jak mnie najdzie ochota, to sobie wypiję kieliszek miodu pitnego albo wina no własnie, idę sobie nalać...

Gość ewka,ewka,ewka
no ja po 3 piwie tez nie jestem pjana ,nieraz zaczynam 4 ale mi nie wchodzi i nie pije.I dlatego załozyłam ten temat bo mam watpliwości .Jestem alkoh. czy nie skoro wiecej nie moge w siebie wlać.Dlaczego wiec ostatnio mam dylemat i mecza mnie te mysli...

wiesz ja tez zaczelam sie ostatnio zastanawić, wódki pić nie moge bo mi odwala, a ostatnio za dużo piwkuje, tylko ze najczęsciej 1-2 i mam dość, nie jestem pijana, ale już nie mam ochoty

Gość ewka,ewka,ewka
tamarra ale pijesz codzienniejesli tak to ile.Czy czasami zastanawiasz sie nad swoim piciem.Pytanie bez złosliwości z mojej strony...

Gość ewka,ewka,ewka
tamarra dzieki odpowiedziałas w miedzy czasie jak pisałam :D :D :D tez po 3 juz nie mogę ale mysle jednak czy jestem alkoh.

pije 1-2 piwka, czasami 3, w zasadzie nie mam co owijać bo codziennie, mam do pracy na rano to nie uwalam się, bo wiem, ze nie mogę, czasem po jednym piwku już nie mam ochoty, czasem tylko dla smaku pije bezalkoholowe, a czasem więcej, ale w zasadzie to codziennie

też ostatnio zastanawiałam sie nad tym, założyłam temat, ale gdzieś mi uciekł

Gość ewka,ewka,ewka
w tej chwili zaczełam 2-gie piwo .Tak szczerze dzisiaj bedąc w sklepie powiedziałam sobie piwa nie kupuje,ale jednak kupiłam było tyskie w promocji więc dlaczego nie? :P tym bardziej,ze weekend,mozna dłużej pospać. ;)

Gość ewka,ewka,ewka
tamaraa a od jak dawna piwkujesz tak niemal codziennie?

ja niestety mam biedre pod nosem i też zawsze coś mają w promo i kupie, kilka razy sobie odmówiłam ale po prostu mam ochote to sobie kupie, chyba nawet z nudów

w zasadzie to nawet nie pamiętam, zawsze jakieś piwko się pije, przy filmie z facetem, ze znajomymi w tygodniu czy w weekend, potrafie się powstrzymać, ale nie mam jakoś ochoty no łądnie jak prawdziwy pijak już gadam

w sumie nie wiem czym się pocieszam w tym wszystkim? tym, że brzuch mi nie rośnie od tego piwska, bo ćwiczę? czy może tym, że zawsze w pracy jestem trzeźwa?

Gość ewka,ewka,ewka
tamaraa Ja tez odwiedzm biedrone mam pod nosem i nie tylko tez lidl,tesco,schpar (nie wiem czy dobrze napisałam).Ostatnio w biedronie był zywiec 3-pak 650 ml 9,00 zeta chyba nie mogłam przejść obojetnie.wkurza mnie to tak naprawdę.Nie ma dnia abym nie mysla czy czasem nie przeciagam strun y ale mimo wszystko kupuje,ech...

a czasem jeszcze mam tak, ze moj facet pyta sie "pijemy akieś piwko dzisiaj?" i ja nie mam ochoty, ale pije ot tak... pije by pić

Gość ewka,ewka,ewka
tamaraa Ja tez piwkuje z partnerem (jestesmy juz 14 lat) tyle,ze on wino tylko no ja tylko piwo nie lubie innych alkoholi.Ja pracuje na dwie zmiany co prawda w banku ale mamy zmiany.staram sie nie być na kacu w pracy.Dziwne jest,ze jak mam 1-sza zmiane to nie pije ale 2-azmiana to nie ma bata te 2 lub 3 piwa co drugi dzień musza byc.Mam na 13-ta wiec wyspie sie i jest ok.

Gość ewka,ewka,ewka
tamaraa to tak jak u mnie .men kupuje wino i nie pytając mnie bierze jeszcze piwo dla mnie:(

ja pracuje w aptece i też na dwie zmiany tak jak Ty, na 13 albo na 8. Mam identycznie. Hehehe, ale na siebie trafiłyśmy

raz na tydzień, ale czasem nawet 3 tygodnie nie piję, mimo że bywam w knajpie np. 3 razy w tygodniu nie lubię alkoholu, jak już to maksymalnie lampka wina białego (i to dolewam wody) albo ciemne piwo