Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewka,ewka,ewka

pytam powaznie

Polecane posty

Gość ewka,ewka,ewka
tamaraa z jakiego regionu PL pochodzisz .Jesli nie chcesz to nie mów,zrozumiem :D

Capsicum, to nie jest pocieszająca wypowiedź, nie mogłaś napisać, że też masz z tym problem?

Gość ewka,ewka,ewka
tamaraa dobrze JemuJjej odpisałas :) tak mam dwoje dzieci.Faktycznie dziwnym trafem spotkałysmy sie na tym forum och zycie.Jakies fluidy :D,:D,:D

Gość ewka,ewka,ewka
szkoda ja Górny Sląsk od 6 lat.wcześniej Dolny Ślask okolice Wrocka...

Gość ewka,ewka,ewka
capsicum sorry jesli uraziłam,nie miałam zamiaru tak wyszło.ale ja oczekuje odpowiedzi ludzi którzy maja podobny problem chociaż temat topiku sugeruje inaczej.Pozdrawiam...

Gość ewka,ewka,ewka
hello tamaraa jestes...

Gość ewka,ewka,ewka
podnosze

jestem jestem, ja też nie chciałam nikogo urazić tylko "ucieszyłam się", że znalazłam kogoś podobnego do siebie

a jak byłaś w ciazy to jak bylo? wiesz pytam bo to dopiero przede mną, nie ciągneło Cię?

Gość Twoja maleńka
Bardzo rzadko pije alkohol w ciągu roku wypijam: - 4 piwa -pół butelki wódki tylko z sokiem w postaci drinków - likier (słodki najczęściej owocowy) to wszystko. Nie lubię pić alkoholu, bo nie podchodzi mi gorzki smak.

Gość Twoja maleńka
Wielkopolska

Gość frgthgyhyjhu
wogóle, nie znoszę alkoholu, bo tylko otępia :O wolę dragi :D od czasu do czasu przyda się wejść w najgłębsze stany podświadomości i otworzyć umysł 🖐️

Kurde znowu sie spózniłam :D no nie jak byłam w ciązy a nawet za nim byłam to nie piłam wogóle alkoh. Pierwsze próby z piciem zaczełam juz długo po urodzeniu dzieci.Alkohol tak naprawde spróbowałam mając 28 lat.Jak na te czasy to pewnie smieszne może byc co dla niektórych ale taki fakt.Ale pewnie za to predzej sie wciagnełam chociaż póznio.Tak ja to oceniam i bardzo boleje nad tym.

ja pierwsze piwko wypiłam w wieku 14 lat, miałam dużo starszego chłopaka, może to przez to to wszystko się zaczęło. Musi nas dzielić duża różnica wieku. Obecnie mam 24

no nie jesli chodzi o dragi to jeszcze nie próbowałam okazje mniałam ale mowie stanowcze nie.Myslę,ze z alkoh.jak juz wpadnie sie w nałóg mozna szybciej z tego wyjść...

Ostatni "alkohol" jaki piłam to kieliszek wina na sylwestra. Nie lubię smaku alkoholu a przede wszystkim zapachu jaki potem wydziela ciało. Lepsze ziółka;) Ładniej pachną i dają mniej więcej taki sam efekt (przynajmniej u mnie:))

tamaraa ojjj Jesteś duzo młodsza ale jak widać problem mamy podobny.myslę,ze nic nie stoi na przeszkodzie aby sobie nawzajem podyskutowac....

próbowałam różnych rzeczy, ale jakoś wole piwko, dzięki za wymianę zdań, zajrzę tu jutro, a tymczasem idę do wyra dobranoc

22:50 [zgłoś do usunięcia] tamaraa ja pierwsze piwko wypiłam w wieku 14 lat, miałam dużo starszego chłopaka, może to przez to to wszystko się zaczęło. Musi nas dzielić duża różnica wieku. Obecnie mam 24 o to wczesnie bez urazy.Ja to owszem spróbowałam i tylko sprobowałam o ile pamietam 22-23.A tak naprawdę wiecej zaczęłam pić mając 28 lat.Pewnie co niektórzy z dziwia sie a mimo wszystko dzisiaj mam problem ech zycie....:(