Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sobie radziccccc

jak sobie radzic z nienawiscią???inienawidze kolezanki z pracy

Polecane posty

nie nawidze jej rozstrzepania niewinnego usmiechu...nienawidze jej spozniania się....Jej udawanej skruchy gdy rozmawia z szefem...Nienawidze jej perfum ktorymi zawsze musi wypskikac sie tak ze wszyscyczują.nienawidze jej spodni rurek,jej bluzek w kropki..nienawidze patrzec jak ciagle cos żre a wazy 44 kg i wyglada jak smierc..Nienawidze jej udawanej niesiałosmialości i grzecznosci w stosunku do naszego szefa ktory toleruje u niej wszystko... Jest wiele ladniejszych dziewczynyn w naszym zespole wiec to zadna zazdrosc...Ja nienawidze jej zachowania jej usmiechu jej calej:O

ui

Gość powiemtak
ile masz lat?

Gość dsdsd
a co ona ci takiego zrobila?

ja mam 2 lat ona tez 25 nie wiem nic mi nie zrobila,po prostu od jej pierwszego zdania jej nienawidze

25 lat**

Gość poprostu jej
nie lubisz to normalne, nie ma czlowieka na swiecie eby kazdy go lubil, nie lubisz szmaty i ok i co z tego

Gość incognito2011
Znam to. Czasem tak jest, że po prostu kogoś nie lubimy, ale ja myślę, że Ty po prostu wyczuwasz w niej jakąś fałszywą nutę, hipokryzję w jej zachowaniu i to Cię tak wkurza. Współczuję, ja też tak mam z koleżanką ze studiów... Wkurza mnie, że jest taka przymilna, jest dupolizem dla każdego, ciągle coś obiecuje sama z siebie, a potem tego nie spełnia. Jest ciągle taka bieeedna w swoim własnym przekonaniu, ciągle niby na coś choruje a po prostu jej się nie chce czegoś zrobić. Wkurza mnie też, że we własnym przekonaniu jest taka słodka, kochana, przyjacielska i zdolna a jest po prostu wkur*iająca :P Na szczęście w tym roku wyjeżdża na erasmusa i mam nadzieję, że jej już nigdy nie spotkam.

A ja jak mnie ktos wkurza, bo wkurza - to ignoruje . Jak powietrze. Nie patrze , omijam, odzywam sie krotko i konkretnie i tylko jak jest taka ptrzeba. Nie mysle o tej osobie . Po prostu mam ja w dupie. .

Gość katarzynnkaa
dori - raczej trudno to zrobić, jeśli pracujesz z kimś w 1 pokoju

Gość powiemtak
prawda jest taka ze nic tego nie zmieni, nie ma ratunku jedyne co mozesz bo jestescie rówieśnicami to zawiadomić ją ze widzisz jej manipulacje i że są żałosne.Albo zrób jakąś intrygę, ze ktoś to zauwazył i teraz wszycy ja obserwują:-)