Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja unikałam jak mogłam

powiedzcie mi skad ten gosciu ma te kurtki za 85 zł ?!

Polecane posty

Gość smerfetkaaaaaaaaa
czasem są w HM jednodniowe promocje w których dany produkt jest mocno przeceniony. Dla siebie tak niczego nie kupiłam ale dla syna owszem komplecik z 60zł na 30zł.

Gość zadaj pytanie sprzedającemu
j/w ja mysle ze od producenta- ty płaciłas z marza sklepowa

ale jak od producenta?!! przeciez jakas jednostka nie wtyków o h&m bez przesady kurtka kosztuje w sklepie 129 zł!! a on wystawia za 85 I JESZCZE WYSYŁKA GRATIS czyli jeszcze taniej nie pojmę przeceny są później a on juz te kurtki miał wczesniej i znowu wystawił

Gość smerfetkaaaaaaaaa
ja nie pisze o przecenie a o promocji. Jeden dzień produkt kosztuje tak jak napisałam zamiast np. 60zł to 30zł ale na drugi dzień znowu wraca do swojej dawnej ceny i są to rzeczy z nowych kolekcji. a jak jesteś taka ciekawa to zadaj pytanie sprzedajacemu.

Gość ja robiłam -taniutko
skad wiesz ,ze osoba sprzedajaca to "jednostka"?

bez przesady...watpie ze akurat te kurtki kosztowały pół ceny (o innych towarach nie wspomne) -60 zł zeby mu sie kaliło druga sprawa jest taka ze np w moim h&m przychodzi po 1 czy 2 szt w jednym rozmiarze dajmy na to ze była taka promcja w co watpie ale gosciu ma juz którys raz z rzedu te kurtki w tej cenie po prostu jestem ciekawa skad ma TAKIEJ CENIA NO CHYBA KRADNIE :o

Gość Hmm, a oskarżenie o kradzież
to juz poważna sprawa. Podsyłam temat do tego sprzedającego. Mam nadzieję,że wyciągnie konsekwencje

Gość nareszcie lato
Jak myślisz że to nowa kolekcja to zgadza się tylko ŻE W POLSCE !! Byłam Niemczech w zeszłym tygodniu i zwiedzam dużo sklepów ,takie kurtki widziałąm w przecenie po 12 euro !!!!!!!!! Więc sobie policz i nie gadajcie że ktoś kradnie .Do Polski często sprowadza się nowe "stare" niesprzedane ciuchy z sieciówek np niemieckich .DODAM ŻE BLUZKI PO 5 EURO W H&M też widziałam w Polsce w cenie 68 zł :)

NO OKEJ ..JAKBY MIAŁ 1 CZY DWIE KURTKI TO BYm pomyslała ze ukradł ale tyle chyba umre w niewiedzy skad ludzie mają dojscia

jasne pisz o tej kradziezy :D heheheh az sie trzese ze strachu

Gość nareszcie lato
U nas nigdy nie ma i długo nie będzie nowych kolekcji ,one najpierw trafiają np do Niemiec i początkowa cena to np.40 euro za tydzień 20 za dwa 5 WYPRZEDAŻ a co się nie sprzeda u nich idzie na rynki wschodnie .U nas sprzedaje się lepiej niż tam :)

Gość nareszcie lato
Także skończ z tą kradzieżą :(:( Znam firmę-hurtownię gdzie można kupić tkzw stoki (ciuchy na kg ) z katalogów i kolekcji które np.teraz w lato się nie sprzedały :)

Gość nareszcie lato
Jak ktoś jest sprytny i obrotny to dojście do markowych ,tańszych rzeczy niż w sklepie znajdzie w 5 minut:)

wiecie co ..nie pierdolcie głupot ze w wielkich niemczech po tygodniu jest wyprzedaz :D gadacie z górki jak palikot jakos moja kuzynka która mieszka w angli takich rzeczy nie widziała

pierdolicie z górki i tyle ktos kto miesza w kozich górkach wielkich mamniemanie ze w szkoplandaii za darmo rozdają to SOBIE SPÓJRZ NA STRONE H&M I WYBIERZ STRONE NIEMIECKĄ i zobacz z łaski swojej ceny które są adekwatne do sklepowej qalbo nie ćpaj tyle

Gość hurrrka
a ja mieszkamw niemczech i tez nie wierze w te obnizki;)...zwlaszcza kurtek przed zima...

to moze byc rowniez pracownik sklepu, ktory moze zakupic towar po cenie bez od producenta albo wtedy jak jest w promocji albo zakupuje w innym panstwie.wystarczy na str wejsc i zobaczyc jakie maja promocje i jakie ceny

Gość juzgtd
pierwsze słysze zeby pracownicy mogli sobie kupowac od producenta w cenie hurtowej jasne :D przeciez wtedy nie zarobi sklep tylko pojedynczyu pracownik wezcie sie ogarnijcie

juzgtd Ty się ogarnij. Nie wiem, jak w HM, ale np. kilka lat temu pracowałam w diverse i miałam zniżkę chyba 25% Czatowaliśmy jeszcze na promocje i kupowaliśmy z tą zniżką, ale były limity zakupów na jednego pracownika

jak on sprzedaje za 85 zł i w tym wysyłka gratis czyli zeby wyjsc na swoje musiałby go kupic za połowe !! czyli za 60 zł predzej mi kaktus urosnie niz jakis firma sklep pozwoli kupowac za połowe ceny NOWA KOLEKCJE w takich ilosciach

to samo jest z kosmetykami np. Avon. Oryginalne, nawet nowości na all sprzedają za pół ceny albo mniej niż w katalogu

Gość kiszony ogorrek
mieszkam w londynie i mamy tutaj taki jeden bazarek na ktorym co jakis czas jest facet ktory sprzedaje rozne firmowe ciuchy za bezcen (t-shirty po funcie, spodnei po 3f, kurtki po 5f) wszystko nowki, nie mam pojecia skad on to ma,

Gość ksjdfdhbfjdh
Autorke szlag trafil ze przeplacila i ciagnie temat bez sensu wez oddaj te kurtke i kup u goscia na all bedziesz miala kurtke taniej i temat sie zakonczy:)

Gość nareszcie lato
Panno która mieszkasz w Niemczech :)Przejdź no ty się kochana porządnie po sklepach bo jak widzę ,niby tam mieszkasz ale głupoty piszesz !!!!!!!!! Niemcy kupują u nas w markowych sklepach bo jest taniej w sezonie aleeee byłam i trafiłam na przecenę kolekcji h&m lato,bluzki ,jakieś sweterki letnie,tuniki spodnie po 5 euro !!!!!!!! Więc nie wiem w jakich ty Niemczech mieszkasz że tak się dziwisz ???????? W Espricie dość drogim DLA NIEMCÓW !!!(TAK NARZEKAJĄ) kupiłam z wyprzedazy letniej : spodnie ,spódnicę,t-shirty,kilka bluzek WSZYSTKO PO 5 EURO !!!!!

Gość nareszcie lato
Już nie wspomnę właśnie o takich bazarkach ,tam dopiero można kupić tanio z metką ,i legalnie bo mają po kilka rozmiarów czasami z jednego fasonu .Tylko że Niemki się wstydzą tam kupować -słowa mojej kuzynki :)

MINIA85 >>> dokładnie tak jest. Byłam kiedyś uzależniona od avona, myślałam,że jak podpiszę umowę i zostanę konsultantką to będę miała te 30% taniej, potem wlazłam na allegro i pożałowałam tej współpracy ;P Wszystko dużo taniej niż bez marży dla konsultantów, już nawet nie zaglądam do katalogów :)

Gość nie wiem, jak Wy, ale ja jak
coś chcę kupić na allegro, to ostatnia rzecz jaka mnie interesuje to skąd jest towar :P co mnie to obchodzi? ktoś ma dojścia, jest obrotny to i ma, a że taniej niż w sklepie sprzedaje to dla mnie tylko dobrze :D aha, i jakby im się nie opłacało po takich cenach sprzedawać, to by nie sprzedawali, więc nie piszcie tutaj, że żeby wyjść na swoje to trzeba to i tamto :P

Gość nareszcie lato
I nie obrażaj kogoś że pierdoli głupoty bo kupowałam w Niemieckich sieciówkach i mają co tydzień mega obniżki W C& A KUPIŁAM UWAGA 4 TUNIKI KAŻDA PO ................0.99 CENTÓW :)