Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja unikałam jak mogłam

powiedzcie mi skad ten gosciu ma te kurtki za 85 zł ?!

Polecane posty

Ja na Litwie kupowałam w hipermarkecie całą serię rzeczy z barbie i spidermanem Wszystko w przeliczeniu na pl do 30 zł/za sztukę. Namioty, dmuchane skutery, koce itp Prawda jest taka,że tylko w Pl jeszcze nie wiedzą co to są wyprzedaże :/ Ale np wczoraj na nocy wyprzedaży w realu kupiłam sobie 5 kompletów pościeli, które zawsze były po stówce, a wczoraj o 50% w dół ;P

Gość nareszcie lato
Sąsiadka prowadzi sklep z modą włoską -ciuchy.Markowe ,nowe kolekcje no cud i miód .Sukienka np.420 zł,t-shirt 110 ,buty 600 zł.Towar sama wozi i nie zdradzi skąd :)Powiedziała mi tylko że to wszystko z hurtu wyprzedażowego z WŁOCH !!! Ma salon w Galerii i schodzi jej to wszystko super :) Nie narzeka ale widzę że całymi dniami nie ma jej w domu .Jest obrotna bardo młoda ale wszystko kupiła za wypracowane ciężko pieniądze ,kosztem wyjazdów na kilka dni,nieprzespanych nocy itp.dopieła swego ma dobrego dostawcę ,stawia dom i ja jej gratuluję bo zanim trafiła w 10 z tymi ciuchami 4 sklepy jej splajtowały.Ja kupiłam u niej 1 bluzkę za 30 zł :) ,w sklepie 230 zł .To sobie pomyślcie że niektórzy mają jakieś tam porządne wtyki :)

Gość kurcze a ja juz ma 2 kostiumy
do mogę wtrącić słówko co jeszcze było w realu ? dzisiaj tez jest ta noc ?

U nas była wczoraj. W sumie to jeszcze tylko deska do prasowania wpadła mi w oko. Taka super wypasiona ze stacją itp za 120 zł Ale te pościele były fajne i w różnych rozmiarach.. No ale cóż... Teraz zaglądam na allegro a tam są jeszcze tańsze ;P A reszta to jakieś pieluszki, kosmetyki... W sumie nic specjalnego, przypadkiem na to trafiłam, bo męża brzuch bolał i apteki szukaliśmy, inaczej sobie te noce wyprzedaży wyobrażałam....

Gość a co....
Cie to interesuje skąd on ma te kurtki? ma to ma i juz. A tak poza tym nawet nie zdajecie sobie sprawy ile przepłaca sie za rzecz np z h&m a ile ona jest warta pod odliczeniu wszelkich "dadtkowych" kosztow n.im. marż. Ciuchy z h&m czy reserved to sa tanie badziewia szyte w chinach tylko z metką sieciówki.

Gość nie mieszkam w PL
i w moim kraju ta kurtka jest z zeszlorocznej kolekcji.Takie ciuchy wyprzedaje sie za grosze.