Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agness01

dziwne życzenie kolegi, co myśleć?

Polecane posty

Gość agness01

hej. wpadłam wczoraj do kolegi z pacy na seks. spontaniczna wizyta bo mi się strasznie chciało. u niego w mieszkaniu był jeszcze jego kumpel jakiś którego nie znałam. grali sobie na konsoli. ja oczywiście czekałam niecierpliwie jak ten kumpel sobie pójdzie, mój kolega zauważył moją niecierpliwość i zaproponował że zrobią to ze mną we dwóch. obydwaj przystojni. jeszcze nigdy nie bzykałam się w trójkącie, więc emocje wzięły góre, po chwili obaj panowie stali przede mną nadzy z sterczącymi pałkami. no ale do rzeczy: akcja się już dobrze rokręciła, ja robiłam lodzika koledze, a jego kumpel brał mnie od tyłu, w pewnym momencie jego kumpel ze mnie wyszedł i stwierdziwszy, że trzeba rozgrzać drugą dziurkę, zaczął mnie lizać po pupie, a kolega widząc to odkręcił się do mnie i poprosił bym mu też wylizała tyłek, byłam tak rozgrzana i podniecona że zaczęłam mu lizać, bardzo go to jarało chyba bo zaczął niesamowicie wzdychać z podniecenia, a w pewnym momencie bardzo mocno przycisnął moją głowe do swoich pośladków i prosił bym wepchnęła mu język w tyłek jak najgłębiej i zaczęła wiercić, jak to zrobiłam to odpłynął totalnie i już nie wzdychał a głośno jęczał... i teraz tak się zastanawiam czy on nie ma jakiś ciągot homo? nie krępowała go nagość drugiego faceta, próbowali jednocześnie wkładać mi swoje penisy do buzi, czyli dotykali się nimi, wogóle czuć było że nie pierwszy raz podobną akcje. tak się zastanawiam czy oni może czasem też i sami ze soba nie eksperymentują?

Gość agness01
Nadmienię jeszcze że pracuję w tureckim burdlu i sytuacje typu włochaty turas szturmujący moje kakaowe oczko nie jest dla mnie żadną nowością.

Gość hfhdhdhdhdhhdsh
Wreszcie chłopaki znaleźli... wspólny język. :)

heh, wiedziałam że znajdzie się jakiś kretyn co wrzuci jakiś podszyw. BRUNETKA SSIE, hmm bi? no nie wiem czy to by była taka świetna sprawa... aczkolwiek to tylko kolega ;-)

Gość vitamina s
agness01 - normalna sprawa, faceci lubią mieć lizaną pupeczkę, a co niektórzy nawet wsadzane tam paluszki, tyłeczek to baaardzo erogenna sfera. tylko zdecydowana większość sie nie przyzna bo boi się zostać posądzona o homoseksualizm. tak więc to że poprosił to dla mnie nic dziwnego. aczkolwiek chłopcy mogą być delikatnie bi skoro nie przeszkadzało im stykanie się penisami w Twoich ustach...

Gość ershn5
ale dziwka z tej autorki...

Gość erotomani grasują nawet dziś
:O

o nie! z pewnością tych dwóch typów trąca się w kakałka nawzajem czyli są spedalonymi chłopskimi mordami, homoseksualnymi, ordynarnymi ryjami, zboczonymi pedalstwem pyskami !

Gość Patrique11
Agness01 a skąd jesteś ?