Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

Śmierdząca woda...

Polecane posty

Z koleżanka wynajęliśmy mały domek w okolicach Warszawy problem jest jeden śmierdząca woda woda jest przezroczysta ale śmierdzi zgniłymi jajami na pewno nie zależne to od pogody bo jest ładnie a woda nadal śmierdzi właścicielka twierdzi ze z woda wszystko ok ale wątpię w to może ktoś ma pomysł co może być woda pobierana ze studni...

Gość ja mówie do dwóch
bałabym się takiej wody pić

Gość Omegaialfa
:o

nie pijemy kupujemy baniaki z wodą..bo sie boimy wiecie nie chcemy sie wyprowadzać ale boimy sie ze to nam zaszkodzi nie wiem czy cos przyniosly by rozmowy z właścicielką bo ona swoje woda jest ok

Gość ja mówie do dwóch
to jak wg niej jest ok to niech sie ją powącha a potem ją wypije

ja widziałam jak ją normalnie piła przegotowana nie śmierdzi ale ogólnie woda nie powinna tak śmierdzieć coś musi być nie tak

Gość gwrgrgg
woda zawiera siarkowodór, który ulatnia się do atmosfery

jeżeli woda jest ze studni i tak śmierdzi, być może wpadło tam jakieś zwierzę i gnije miałam podobną sytuację na działce, woda była czysta klarowna, ale okropnie śmierdziała wyjaśniło się wszystko w momencie, kiedy przy kolejnym jej pompaniu wpadły do wiadra resztki jakiegoś futra :O

Gość nie da się zawrócić
ja wczoraj siedziałam przy domu i z rynien kapała woda i mi prosto na plecy i włosy kapała...i calyczas cos smierdziało, myslałam ze kot sie zesrał obokczy cos, a to sie okazałao ze ta woda z dachu tak cuchnie :O

Gość gąska balbinka to ja
taka woda nie nadaje się do spożycia (nawet po przegotowaniu), radze poczytać RMZ z 2010r w sprawie jakości wody przeznaczonej do spożycia możesz zwrócić się do wodociągów aby zbadali wodę, prawdopodobnie ma ona domieszkę ścieków bądz też została zanieczyszczona infiltrującyni odciekami z ogrodu/pola :]