Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po co ja je kupiłam ? ?

Czy zakładacie/zakładałyście noworodkom body z krótkim rękawkiem ?

Polecane posty

moje dziecko ma 2 tygodnie. w domu mam body z krótkim rękawkiem ale ich nie zakładam ponieważ jak byliśmy u pediatry to kazała zakładać kaftaniki... body... z długim rękawkiem. A jak to jest u was zakładałyście ? i kiedy ? ile było stopni w domu ?

oczywiscie,ze tak. jak sa upały to w domu jest duszno,wiec mozna zakladac krotki rekawek. trzeba bylo spytac pediatre co zakładac jesli bedzie po 30 stopni?niech sie puknie w głowe.

no własnie nie pomyślałam. A ile było stopni w domu jak zakładałaś z krótkim ?

sypialnia nagrzewala sie od dachu i w nocy bylo nie do zniesienia czasem do 26 stopni.

a na dwor jak bylo ze 25 stopni i slonce prazylo tez zakladalam. oczywiscie nie wystawialam dziecka caly czas na pelne slonce,ale wiadomo,ze podczas spacerku troszke go ogrzewało.

a takiemu maluchowi jak mój tez zakładałaś ?

moj urodzil sie akurat w lutym,wiec nie bylo tak cieplo. ale na pewno bym zakladala jesli urodzilby sie teraz.pierwsze gorace dni mial zalozone ,bo poci sie tak jak kazdy,wiec smiało zakladaj.

moj synek urodzil sie w lipcu i zakladalam mu body z krotkim rekawkiem ..bylo gorąco i na dwor wychodzilam z nim body z krotkim rekawkiem i cienkie spodenki i tak szlam na dwor...

Gość sama_sie
sie ubierz w bluzke z dlugim rekawem w taki upal;/

zakladalam, powyzej 22 stopni mniej wiecej. Sama zakladasz sobie w domu to zaloz dziecku. Jak juz sie BAAARDZo martwisz ze dziecku zimno narzuc pieluszke tetrowa.

Gość Oczywiscie,ze
zakladalam dziecku krotki rękawek. Moj syn urodzil sie 1 lipca i akurat w bym czasie byly mega upaly po 33-35 stopni i po 5 dniach wyszlismy do ogrodu i byl tylko w ciuniutkim rampersie