Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfghjghjk

selekcja przed klubami MASAKRAAAAAAAAAAA

Polecane posty

Gość sdfghjghjk

co to w ogóle ma byc stoi 4 łysych kolesi w garniakach i decyduja kto moze a kto nie wejsc na impreze ....buraki

Gość matacz...,.,.,.,.,.
tak ma byc ! zadnych popierdół selekcjoner wpuszczac nie moze , jak sie bawie to w dobrym towazystwie ! tyle !

Gość matacz...,.,.,.,.,.
są inne kluby - dodac muszę - NIE DLA PSA KIEŁBASA !!

Gość sdfghjghjk
nikt mnie nie odrzucil to nie jest wiocha w kazdym warszawskim lodzkim itd klubie jest selekcja i ok niech bedzie ale niech selekcjonerem bedzie osoba kompetentna na to stanowisko

Gość to ubierz się bardziej cool
albo zmień stylówe a nie narzekaj. Ich klub, znaczy właściciela, to może wpuszczać kogo chce

Gość znafca_69
pasztetów nie wpuszczają do tego nie trzeba być mgr

Gość Misier........
nie wpuścili cię do klubu PARK w wawie, hehe

Gość nigdy szajsbuka nuigdy nigdy
co to w ogóle ma byc stoi 4 łysych kolesi w garniakach i decyduja kto moze a kto nie wejsc na impreze ....buraki twój klub że chcesz tak w nim rządzić ?

Nie w każdym warszawskim klubie bramkarze decydują o tym, kto wejdzie, bo a) są kluby, które oprócz koksików mają chudego gejowatego pana selekcjonera, b) nie każdy klub prowadzi selekcje lub nie we wszystkie dni ma to miejsce. Nigdy nie miałam problemu z wejściem do klubu i się nie żale. W sumie cieszę się, że jest taka selekcja, jednak nieraz się przekonałam, że i tak jest słaba.

Nie wiem, nie mam takich głębokich przemyśleń. Nie widziałam jeszcze bijatyki w klubie, bo dla mnie to miejsce do zabawy. Jedynie ostatnio mój chłopak pobił kanara. Bardziej od bijatyk wkurwia mnie to, że np. w Luzztrach ludzie normalnie wciągają kreski na stolikach i nikt nic nie robi z tą meliną, a jest ona nawet w jakimś przewodniku po Warszawie :O